Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz Szabcsizz #47894 üzenetére
Hááát...
Az a "hajszálnyi" olyan 35-40%. Ha az ember csak a phone-t meg a névjegyet használja, akkor mindegy, de a bőngészőben már baromira lehet érezni. Meg olyan nagyobb appoknál is, mint a facebook, skype, viber, touchdown. Szóval nem csak játékoknál. Vagy ha mondjuk valami komolyabb billentyűzet szoftvert használsz, pl. SwiftKey.
Valamint ha sok appot használ az ember, akkor a taszkváltásoknál nagyon.Annyira minimális az árkülönbség, hogy szerintem nem éri meg a 600-as procival.
A 800-as teljesítményben leginkább az S5-höz van közel (alig valamivel gyengébb).@Maxentius: Egy kollégámnak 9505-öse van, sokszor nézegettük, hogy ez mennyire igaz, és mennyire nem. Ő mondta azt, hogy nagyon érezni a különbséget, amikor az enyémet nyomogatta.... Ha jól sejtem, kb 5-6000 Ft. a különbség a kettő között, ennyit nagyon bőven megér.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz Szabcsizz #48011 üzenetére
Igazán nincs mit a fólia nagyon megéri 2darab van benne! és jó strapabíró! feltenni a fürdőbe csináld, készüléket kikapcsoltam akksit is kivettem belőle, aztán jól letusoltam begőzöltem és pucéron rátettem. én így csináltam és hibátlan lett. [link]
(#48012) migabi24 Ügyfélszolgálattól meg kell kérdezni e-amil be. hátha
[ Szerkesztve ]
-
QbHead
aktív tag
válasz Szabcsizz #48086 üzenetére
Nem csak nekik elérhető ha érted mire gondolok [link] [link] én most ezt használom de tervezek váltani az utóbbira előbbit meg tegnap tettem fel egy 9500-ra tökéletes eddig nem vettünk észre semmilyen bugot
[ Szerkesztve ]
"A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup."
-
Dj.Mike
senior tag
válasz Szabcsizz #48945 üzenetére
Verseny játékok nekem is jól mennek meleg készüléken is de fpsekkel már más a helyzet. Ja és 2D gyorsítás engedélyezve van bár nem tudom az mit befolyásol. Amúgy még arra kiváncsi vagyok az I9506 alaplapja vajon kompatibilis lenne-e az I9505 cuccaival.
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz Szabcsizz #49573 üzenetére
Ez nagyon a max amit tud a teló, durván kipucoltam + nincs facebook,skype,play szolgáltatások,helymeghatározás, stb tényleg csak az maradt a telón amit használok, én így szeretem, piszok gyors, hibátlan, stabil nekem nem kell loli az biztos, a Note 4-em többet laggolt mint ez most, jó ez a tw csak az a sok szar bloatware elrontja
-
zseko
veterán
válasz Szabcsizz #50107 üzenetére
Attól függ melyik S4. Én tegnap rootoltam az enyémet gond nélkül Towelroottal, egy I9505-öst.
(#50111) Szabcsizz Hát arra én is azt olvastam hogy már valóban nem lehet knox ugrás nélkül(#50108) Vandor476 passz, egy FR biztos helyrehozná, kérdés nálad mennyire macerás újra belakni a telefont Gondolom akkor már másik böngészővel is próbáltad.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz Szabcsizz #50112 üzenetére
A Knox-ot vállalati felhasználáshoz csinálta a Samsung, ott ugye kiemelten fontos (kellene legyen) a biztonság, aminél azért az android kicsikét vérzik... Van hardveres és szoftveres része, ha felteszed a szoftvert akkor azt elindítva olyan lesz mintha egy másik telefont használnál, külön kell telepíteni a programokat és külön tárolja az adatokat - elvileg. Ja, és jelszóval lehet bejutni, plusz ha az alatt fényképezel például, akkor azt nem lehet megnézni csak itt. Kb. ezeket olvastam róla.
(#50113) Vandor476 Kicserélted odinnal a kernelt a root kernelre?
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
migabi24
nagyúr
válasz Szabcsizz #50502 üzenetére
Hogy hol találsz magyar betűkészletet nem tudom, de az biztos, hogy a system fontokat csak cwm-ből tudod cserélni, de ha nem kimondottan erre a telóra összerakott csomagot telepítesz könnyen romolás lehet a vége, mert nem fog elindulni a teló, betűket nem fogsz tudni kiszedni programból, meg belerakni se tudsz, csak ha programozó vagy
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Szabcsizz #51437 üzenetére
Igen csak azokat ha a letöltött rom egy md5 fájlból áll. Ha 4+1 fájlból áll akkor a repartiton-t is pipáld ki és az összest fájlt tallózd be a többi helyre.
herni: Samsung állítólag azt ígerte hogy kapunk kérdés hogy teljesíti e.
amuba: az a link amit tatu611088 belinkelt 5.0-ásoknak szól nem 5.0.1-nek.
-
törölt tag
válasz Szabcsizz #51513 üzenetére
1. Kicsomagolod a romot kapsz md5 fájlt, odint is majd jobb klikk adminként elindítod.
2. Telót elindítod download módban majd csatlakoztatod a géphez ekkor odin kiirja added.
3. Betallózod ap-hez az md5 fájlt
4.Auto Reboot” és “F. Reset Time” legyen kipipálva aztán mehet a startSd kártyát vedd ki ha van mert letörli.
Így csináltad?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Szabcsizz #51517 üzenetére
Kikapcsolod a telót és download módban indítod el...
"kapcsoljuk ki a készüléket, majd a hangeő le + home gombok együttes nyomva tartása közben kapcsoljuk be a telefont a power gombbal (a samsung logó megjelenéséig tartsuk nyomva a gombokat)"
Ha meg van bejön egy kép warning felirattal itt nyomsz egy hangerő fel gombot. Aztán csatlakoztatod a géphez ekkor odin kiírja hogy add-ed.
Azt ne mond hogy bekapcsolt készülékkel csináltad az előbb mert elveszem a telódat?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Szabcsizz #51519 üzenetére
Azt kivették nincs már a bekapcsolás gomb alatt.
Helyette megszakítások mód van lehúzod az értesítési sávot és ott. Be lehet állítani hogy néma vagy rezgő módban melyek azok amik értesítsenek. Ha beállítottad akkor az értesítési sávról tudod kapcsolni. Mind, fontos, semmi.
5.1-el állítólag visszakapjuk a régi néma módot. Ez a megszakítások első ránézésre komplikáltnak tűnik. Ha már itt jársz a küldenél egy képet a megszakítások beállításairól mik vannak ott neked?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Szabcsizz #51530 üzenetére
Nem neked nem cseh. Viszont ma feltettek egy újabbat az eu régiós görögből tedd fel ha van kedved.
Amit feltettél január hó végei kiadás amit meg ma tettek fel február hó vége. Nem tudom mi a különbség hogy javítottak e valamit vagy egyéb finkció került e bele ami eddig kimaradt. Pl megszakítások, hangmód, néma
Passz. De szerintem érdemes ha kiadták egy hónap elteltével.9506 5.0.1 region EUR I9506XXUDOB5 27.02.2015
notalab: már csak egy canon gép hiányzik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest