Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amoledus
aktív tag
válasz
Gedeon31 #66562 üzenetére
Szervizben dolgozom ,és az ilyen ragasztó elenged dolog 3év múltán már nem garanciális sehol, egyébként nem szokták elutasítani a telefonokat ,csak komoly fizikai vagy egyébb behatás miatt ,de pl iphone6 topikban írta tegnap egyik tag,hogy neki a kamera lencsén volt egy KARC és azért utasították el a garanciáztatást és 119.900 forintot akartak kérni tőle
a samsungos gariztatás azért jóval korrektebb ,fele annyi panasz nem jön az ügyfelektől
-
malisonX
aktív tag
-
Eclips21
őstag
válasz
Gedeon31 #63013 üzenetére
úgy értem egy külsős szemét cég szervizeli a telefonokat, samsung ügyfélszolgálatán tudsz panaszkodni és utána is néznek hogy mi a helyzet, elég régen volt akkor jól működött nemtudom most hogy van
, amúgy mikor átvennéd a telefont nem vagy köteles átvenni, ha úgy látod rosszabb lett valami, ha átveszed "baszhatod"
-
Gedeon31
addikt
válasz
Gedeon31 #62981 üzenetére
Két hete cserélték ki az oldalsó keretet vadi újra most a szerviz lap szerint , amit online meglehet nézni ezt írja Állapot: Karcos: Plexi külső, Plexi keret, Burkolat Kopott: Plexi keret
Fényképek szerint jó karcos a kijelző csaknem teljesen szétbarmolva hozzák vissza
-
Keem1
veterán
válasz
Gedeon31 #62051 üzenetére
Tudom, láttam. De nem is mondtam, hogy bajom lenne vele, néha összejön a 4 óra, néha csak 2. Felhasználói szokásoktól is nagymértékben függ. Különben meg nálam fent vannak olyan appok, amiket ma divat szidni (FB, Skype, Instagram, ...)
Egyszerűen csak tudni kell őket használni és elfogadni, hogy az akksiba bizony beleharapnak (fb úgy ébresztgeti a telefont, mint a fene, de kit a f@szt érdekel... feltöltöm és csá).
-
the radish
senior tag
válasz
Gedeon31 #61693 üzenetére
Szerintem abba nem kötnek bele, ha különböző ROM-okat váltogatunk, persze ha a KNOX is 0x0 marad, Sőt, ha azt is megállapítják, hogy ROOT-olva volt a telefonom, de adott pillanatban nem, azt sem szabadna elutasítaniuk.
Legalábbis Én így gondolom.
Szeptemberben volt itt legutóbb, épp hogy csak aznap reggel unROOT-oltam, de a TB-tól a rootcall blockerig minden fent maradt. Végiglapozta, de csupán annyit kérdezett, hogy a független ROM jobb-e, mint a T-s? -
válasz
Gedeon31 #61113 üzenetére
Köszi a linket.
Három nap után 19 töltő csatlakozás.
(Nem merült ennyire, csak adatot mozgattam gép és készülék között.
)
Én azért vinném be a szervizbe még az első évben, mert az akkumulátorra csak egy év a garancia, hátha kicserélik, mert hibás.
Meg nem azt kell nekik mondani, hogy 5%-ot esik a töltöttség, hanem, hogy hamar merül. -
-
-
Eclips21
őstag
-
Austin F.
tag
válasz
Gedeon31 #60844 üzenetére
Userfüggő teljesen. Én még soha életemben nem törtem el egyetlen okostelefonom kijelzőjét sem, pedig már a Windows CE időkben is okostelefonom volt, amikor még nem volt trendy, hanem geek.
Tokot nem, fóliát nulladik naptól használok rajtuk.
+ Egy life hack: ha karórát viselsz, akkor nem kell előrángatnod a telefonod mindig a pontos idő megállapításához, ezzel mérsékled a leejtés kockázatát is.
-
Austin F.
tag
válasz
Gedeon31 #60803 üzenetére
Én a Gyorsboltba szoktam vinni fóliáztatni a készülékeimet mindig nulla naposan: megveszem náluk a fóliát, és helyben fel is rakják nekem. Szerintem ott megcsinálják neked is az egészet, leszedéssel együtt.
Majd az S4-et nemsokára viszem újrafóliáztatni, mert a régi fólia már elég leharcolt, akkor majd megfigyelem neked (ha még aktuális lesz a kérdésed), hogy hogyan kapja le a régit a szakember.
Gondolom, ráragaszt valamit, és azzal húzza le. Vagy nem. -
vwpolopg
őstag
válasz
Gedeon31 #58145 üzenetére
Hát ha lenne mivel lefotóznom a kijelzőt szívesen tennék fel, de nincs itthon más fotóapparát az S4-en kívül. Az értesítési sáv van beégve egyébként, tesztképernyőn szépen látható, illetve olyan játékoknál, alkalmazásoknál amik teljes képernyőn futnak és kék-fekete-egyéb sötét hátterűek ott ahol az értesítési sáv van.
-
-
Mate
nagyúr
-
bjergerking
tag
válasz
Gedeon31 #55666 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy mi értelme lenne egy okos telónak, ha nem használnám ki szinte teljesen, így is elég nekem egynapi használatra ennyi kijelzőidő, ráadásul böngészőből nagyon rossz az fb, szeretek naprakész is lenni
Kezdem megkedvelni a samsungot, pedig szkeptikus voltam, amikor megvettem, lehet, hogy a következő telóm egy note 4 lesz
-
bjergerking
tag
válasz
Gedeon31 #55660 üzenetére
Nekem általában 3-3,5 óra kijelzőidőm van, mondjuk egésznap nyomkodom, estére mindig tölteni kell, de nem is baj, legyen is csak fullon reggelre
2gt használok, kijelző fényerő kb. 3/4-en van mindig (napfényben rakom csak fel teljesen), fb, messenger, viber, shealth folyamatosan megy a háttérben, mellette instagramozok, indexezek meg ilyen egyszerűbb játékokkal szoktam játszani. Lassulni nem szokott a teló, a gyári szarok nagy része le van tiltva, nekem is jobb a lollipopp, mint a kk, bár már erről sztem írtam.
Igaz, volt egy idő, amíg visszaakartam menni kk-ra, mert b*szta a szemem a sok fehér meg az ikonok, de már hozzászoktam
ja igen, még egy dolog, lassabban áll fel a rendszer restart után kicsit, mint kitkaton, de nem vészes.
-
-
sheep
addikt
válasz
Gedeon31 #55357 üzenetére
Én speciel csak a kijelző idő miatt raktam fel mert itt a fórumban mindenki áradozott hogy mennyivel jobban teljesít az aksi.
Hát nálam még rosszabb lett, örülök ha másfél óra kijelző idő összejön, naponta töltöm a telefont.
És ezt úgy hogy nincs fent semmi extra app ami szívná.@czky:
bárcsak nálam is 4.3 lehetne...sosem frissítenék. -
awakening87
aktív tag
válasz
Gedeon31 #54822 üzenetére
ááá, bocsánat, valóban! Valaki szerkessze át
ATO-ra még mindig nincs Lollipop, melyik magyar KitKat romot érdemes feltenni, amely nem zárja le a telefont, rootolható és amelyről Mobile Odin-nal (hogy a root megmaradjon) könnyű a váltás Lollipop-ra? Mindezt a knox ütése nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Vallás
- Hálózati / IP kamera
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- További aktív témák...
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest