Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz sebijani1982 #42518 üzenetére
A romolás garivesztéssel jár, a root is ha nem a megfelelőt használod, szóval csak óvatosan
-
zseko
veterán
válasz sebijani1982 #42655 üzenetére
Talán mert a kettő azért nem teljesen ugyanaz, és százalékában sem ugyanannyit foglal legy a rendszer a tárhelyből. S2-nél annyira engem sem zavart, mert ott maradt 12GB helyem plusz a nagyobb játékok a külső sd-re települtek, de itt S4-en azért már közel a felét elveszi a rendszer és a Samsung törölhetetlen bloatware progjamjai, ez már jobban böködi az emberek csőrét. Ráadásul amíg a pc-n (valamint a régebbi androidokon) telepíthetek másik tárhelyre is, addig itt már megszüntették a lehetőséget. Mintha az ~500GB-os steam mappámat csak a 90GB-os ssd meghajtómra telepíthetném fel.
Nem is értem miért nem 32GB-os ssd-t vesznek win7/8 alá rendszerlemeznek, hiszen elfér rajta a rendszer, nem?HR24.hu
-
bylow
senior tag
válasz sebijani1982 #42655 üzenetére
Igen a későbbi hozzászólóval én is egyet értek, hogy százalékos arányba itt nagyon nem stimmel valami!
Rendben van hogy kevesebb a valós, és én úgy gondolnám: 16-4et foglal maga a rendszer , marad a 9.pity puty, és a többi a veszteség. E helyett a 16-nak kb 60%a van csak meg
Le is xarnám hogy mi marad vagy mi nem !!! Ha rendesen működne! Kifizettem valamit nem kevés pénzért, "VILÁG MÁRTÁT VÁSÁROLTAM" -Samsung- .... és XAR ! nem 1 csájná Klónt vettem !
[ Szerkesztve ]
ByLow #
-
bylow
senior tag
válasz sebijani1982 #42685 üzenetére
Első sorban nekem sem a hellyel van gondom, mert nyilván a plusz cuccok el férnek a 32G -ás mem.kártyán, hanem inkább azzal hogy be van lassulva az egész, akad a rendszer. A galériában a képek úgy jönnek elő, mintha a polcról le vett albumot lapozgatnám.
Tárhelyre vissza térve:
2 módon is lehet nézni, akkor most melyik mit mutat?
1ik a menü- tárhely alatt....
2. ha a menü gombot folyamatosan nyomva tartjuk akkor elő jön a "tálca" (vagy nem tom minek hívják pontosan) és ott is jobb felső sarokban van 1 tárhely... na az alatt 16GB - ot ír .
Akkor most ez mit jelent? Az mért ír 16-ot? Sőt nekem 12.29GB/16GB , de 12 hogy lehet rajta cucc mikor csak 9,23GB az öszes tárhely a másik módon közölt adat szerint. (a menüben ha meg keressük).nem is hogy pár Megáról beszélünk, mert persze az lóghat valahol, konkrétan több mint 6 és fél Giga helyről van szó
na jól ki díszítettemByLow #
-
zseko
veterán
válasz sebijani1982 #42685 üzenetére
Nekem sem okoz világvégét, szó nincs róla, de akkor másként: megveszel egy vinyót, esetemben pl. a 90GB-os ssd-t, és használhatok belőle 87GB-ot a gyártók marketingrizsája miatt, ezt megszoktuk, nincs vele különösebb probléma, és a tárhelyvesztés sem jelentős, arányaiban nézve még a terrás vinyóknál sem. De mikor megveszek egy telefont amit úgy hirdetnek hogy 16GB, aztán belépek és azt látom, hogy csak 9.27GB-om van, akkor azt gondolom jogos a WTF. Amit most még meg is tetéztek azzal, hogy nem lehet külső sd-re telepíteni. Asphalt, Batman, Dead Space, és el is fogyott a tárhely, közben ott a 64GB-os sd és üresen teng-leng a telefonban pár hülye idióta döntése miatt. Ez inkább zavar, mint hogy csak 9.27GB használható a 16-ból.
HR24.hu
-
sanyikk
tag
válasz sebijani1982 #43547 üzenetére
Lehet, hogy nem látja a túl nagy pendrive-t. Próbáld meg egy 8 GB-ost.
-
upbuvar
tag
válasz sebijani1982 #43547 üzenetére
Ezzel használok többek között egy 128GB NTFS pendrive-ot,
-
chubby2o6
senior tag
válasz sebijani1982 #46336 üzenetére
Igen, jól gondolod, neked NK2-s kernel kellene. A 9505-höz valót inkább ne próbáld meg. Vagy visszateszel egy NG1-s romot, és azt tudod rootolni, vagy vársz még vele, sztem előbb-utóbb erre is lesz megoldás.
-
chubby2o6
senior tag
válasz sebijani1982 #46336 üzenetére
Garancia-bukós megoldás már most is van:
[link] -
chubby2o6
senior tag
válasz sebijani1982 #46340 üzenetére
Szívesen.
-
Feralheart
tag
válasz sebijani1982 #47925 üzenetére
Próbáltam már, de elszállt a winamp, amikor beállítottam, hogy a felhőből húzza be a zenéket :/
-
gusthy
veterán
válasz sebijani1982 #48567 üzenetére
40000 körüli AnTuTu az a 9506-nak van. A 9505/9515 esetén teljesen rendben van a 30000.
-
zoltan77
aktív tag
válasz sebijani1982 #48567 üzenetére
Mtp+Adb legyen bepipálva és akkor tudsz fájlokat is másolni gépről.
Samsung A55 8/128Gb
-
chubby2o6
senior tag
válasz sebijani1982 #49260 üzenetére
Hát oszd meg. Ha ez segít, megadom a mail címemet, nekem elküldheted.
-
chubby2o6
senior tag
Próbáld meg elindítani biztonságos ( csökkentett ) módban. Ha így megszűnik a hiba, akkor valamelyik általad telepített app a ludas, azt már neked kell kitalálni, hogy melyik.
Ha így is kapod az üziket, akkor factory reset, vagy rakd újra a romot. -
Don't Panic
senior tag
nekem volt már h belement egy kis zsepi darab fogvájóval szépen köjött 1próbát megér.
-
chubby2o6
senior tag
válasz sebijani1982 #49265 üzenetére
Oké, de akkor csináljunk belőle egy körlevelet
-
madkiller
őstag
válasz sebijani1982 #50550 üzenetére
A 1.5tb-s vinyó nem ntfsbe van formázva?
Azt nem szereti a droid exFat-ot használj. -
Audison
senior tag
válasz sebijani1982 #50550 üzenetére
"Így azért egy nyaralás, téli kirándulás képeit-videóit könnyebben tudja az ember lementeni a telefonról, ha nincs a közelben számítógép..."
Köszönjük a tippet, tényleg nagyon jó, hogy támogatja a telefon ezeket a külső adathordozókat, nem szívesen viszek magammal laptopot nyaralásra. Én kártyaolvasót szerzek be hamarosan, mert javarészt tükörreflexes géppel megyek nyaralni és bizony jól jön a biztonsági másolat.
-
PowerBuldog
veterán
válasz sebijani1982 #50636 üzenetére
Na most akkor ha mondjuk én ezt felszeretném rakni ODIN-ból, mert tökös gyerek vagyok ( ), az KNOX ugrással jár-e? Lévén, hogy ez gyári rom ha minden igaz.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
BalanceR
addikt
válasz sebijani1982 #51421 üzenetére
Kb mindenben jobbak a fóliáknál...
- könnyebb feltenni
- sokkal strapabíróbbak
- nem fakulnak, kopnak
- valóban 100%osan átlátszóak
- lényegesen jobb a tapintásukÉn régebben fóliát használtam, rémálom volt felrakni, egy idő után a drágább 2-3ezer forintos fóliák is vesztettek fényességükből, tapadtak, jobban megmaradt rajtuk az ujjlenyomat..
Most egy 4ezres H9es keménységű üveg van fennt, ég és föld a különbség. Amellett, hogy szinte nem is látszik, teljesen más érzés tapintásra,hideg, üveg, nem tapad, ha esetleg zsíros ujjal nyúl hozzá az ember, egy pólódörzsölés leszedi, és nem elkeni, mint a fólia esetében.Biztos ebből is van ótvar minőségű, de szerintem 2-3ezerért már nemnagyon lehet sz@t venni...
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
hunderbörd
tag
válasz sebijani1982 #51421 üzenetére
Én a Nillkin üvegeket ajánlom, sem ezen, se más telefonon nem csalódtam még benne. Ebay-en van belőle 9H-s, én ilyet vettem kb. 2700 ftért.
-
Vandor476
csendes tag
válasz sebijani1982 #52569 üzenetére
Szia!
Van, lengyel. Nekem két napja lesz fenn lassan. Nagyon jó!!! Knox nem ugrik, odinnal feltéve.
http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9515[ Szerkesztve ]
-
crm
csendes tag
válasz sebijani1982 #52937 üzenetére
Próbáld meg innen.
-
Lefty
addikt
válasz sebijani1982 #52989 üzenetére
Felrakás után kell egy factory reset, az a biztos.
-
őstag
válasz sebijani1982 #54523 üzenetére
Elvileg így, nem próbáltam.
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
gatto_
senior tag
válasz sebijani1982 #55285 üzenetére
Én évek óta használom a novát, de még sosem láttam benne reklámot. Pontosan hol jelennek meg?
-
Valken
tag
Tegnap én is megvettem a Nova Prime-ot és telepítés után nem állt át automatikusan a fizetős verzióra, előbb újra kellett indítani a launchert.
A gondom vele az, hogy nem találom benne, hogy hol tudom a betűméretet állítani, mert hiába növelem az ikonok méretét, az alatta lévő betűk picik maradnak és kifolyik a szemem.
-
Fall-N
veterán
Nincs reklám az ingyenesben sem a fizetősben. Annyi a különbség, hogy Prime nélkül csökkentett funkciókkal működik. Eleve abszurd lenne, hogy fizetsz és még reklám is van.
Valami másik program reklámoz Nova biztos nem.
-
Sokee
aktív tag
válasz sebijani1982 #55499 üzenetére
Kapcsold ki az automatikus színtónust.
-
Alister71
nagyúr
-
madkiller
őstag
válasz sebijani1982 #58478 üzenetére
Már a 4.4en is gyenge volt, 4.3 volt az igazi az kb 2 másodperc volt szabadtérbe.
-
Eclips21
őstag
válasz sebijani1982 #63168 üzenetére
akkor meg van a hiba tegyel fel egy masikat
-
Eclips21
őstag
válasz sebijani1982 #63170 üzenetére
Remeljuk hogy nem hardveres hiba, szoval akkor csak a rom lehet rossz. Szedd le SamFirm-el a legfrisebb fuggetlent romot. Jobb otletem nincs, ha akkor is rossz vissza 4.4re ha ott is rossz akkor szerviz, vagy viheted oda egybol (de szerintem idopazarlas ha nem 100% hogy harver hiba)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz sebijani1982 #63341 üzenetére
Megelőztél én is kíváncsi lennék rá.
-
Keem1
veterán
Úgy, hogy chrome-ot használok
Legjobb böngésző, és mindenhol tudja a könyvjelzőimet, jelszavaimat. -
Fall-N
veterán
Én úgy csináltam, hogy Firefox accountba importáltam telefonon a Chrome könyvjelzőim. Utána itt a Galaxy böngészőben hozzá lehet adni FF accountot.
@Tesztelo.hu: Az SD Maid jó csak kell hozzá a Pro is, mondjuk nem drága. CCleaner viszont ingyenes és jól takarít. Ahogy teszteltem SD Maid és a CCleaner is jobb az Intelligens kezelőtől.
[ Szerkesztve ]
-
smekone
tag
válasz sebijani1982 #63426 üzenetére
Normál net-re szeretnék !
-
törölt tag
válasz sebijani1982 #63461 üzenetére
rossz szokas ios-rol
-
QbHead
aktív tag
válasz sebijani1982 #63632 üzenetére
ohh értem... egy okosmobil nem csak app-ból áll ugye tudod tudod vannak zenék képek videók filmek ezek elég sok tárt el tudnak foglalni persze mindent meg lehet oldani de ahhoz irdatlan mennyiségű mobilnet kéne
"A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup."
-
QbHead
aktív tag
válasz sebijani1982 #63635 üzenetére
Ebben az esetben a ccleaner szokott nekem segíteni (gyorsítótár törlés) mert a letöltéskezelő mindig megtelik (nem ritkán 1,2Gb-ot lefoglal)
"A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup."
-
Schrift
tag
SD Maid néha több mint 1 gigát szokott felszabadítani és csak felesleges adatokat töröl.
-
Lavidaloka
aktív tag
Van egy nagyon jó kis progi arra az esetre ha át akarsz tenni alkalmazásokat az sd kártyára....FolderMount [ROOT].
Nekem pl a GTA4.meg egy csomó több gigás játék sd.ről fut...
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest