Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
awakening87
aktív tag
Sikerült, fut az xposed és a wanam modul is megy, ráadásul 0x0
jelenlegi rendszer: 5.0.1 HOD7 arter-féle, telefon: i9505hogyan csináltam:
-1. mentés mindenről, amiről kell0. 4.4.2 FNC4 rootolt KitKat-ből indultam ki, a FlashFire mindenképpen kell a mutatványhoz, SuperSU-ban pedig a bootoláskori su-t is érdemes engedni, az adb hozzáférés is működjön.
1. FlashFire-ben összeraktam egy receptet:
- a) Plusz jel, Flash Firmware package: HOD7 sima tar.md5 (mindent bejelöltem, amit engedett, kivéve a modemet, systemet, cachet és preloadot)
ha megfelel az angol CSC, akkor a cachet és a preloadot bejelölheted és nem kell az 1.d. lépés.
- b) Plusz jel, Flash Firmware package: HOD7 arter-féle tar.md5 (mindent bejelöltem, amúgy is csak a system-et tartalmazza)
Everroot: inject SuperSU, adb engedélyezve, preserve recovery
- c) Plusz jel, Flash Firmware package: valamilyen Lollipop-hoz való cache meg preload
- d) Cache feldolgozása:
engedélyezve és engedje a cache törlést
- e) Plusz jel, Wipe:
ízlés szerint; én csak a dalvik cache-t jelöltem be, lusta voltam mindent újrahúzni (viszont emiatt bootloopom volt, hiába volt benyomva a dalvik cache törlése! ebből meg úgy jöttem ki, hogy usb kábelt bedugva bootloop közben az adb shell és su parancsok kiadása után töröltem az rm paranccsal a /data/dalvik-cache könyvtáron belül mindent)
különben factory reset a recoveryből
- f) Mindezek után mehet a villám gomb (Flash).2. kb. 15-30 perc után, ha felállt a rendszer, akkor irány a Download mód és Odinnal fel kell tenni a modemet (a nagy .tar.md5-ből a két .bin fájlt becsomagolod egy .tar fájlba és azt teszed be az Odinba az AP-hez) és így már a wifi is működni fog, addig csak a mobilnet vagy még az sem
ízlés szerint fel lehet tenni a HOD7 bootloaderét mindenestől; én azt is lefrissítettem, később vissza is lehet róla menni 4.4.2-re, ha szükséges.3. Ezután ismét FlashFire:
- a) Plusz jel, Flash ZIP or OTA: xposed-v65-sdk21-arm-arter97-V5-krait.zip
Auto-mount: bejelölni
- b) Plusz jel, wipe: Dalvik cache
- c) Mehet a villám gomb (Flash).4. Kb. 10-15 perc után feláll a rendszer és lehet is használni, felteszed a wanam modult stb. és megy
persze nem minden 100%-os még Lollipop alatt (ezt néha írják is), de idővel ez is alakulni fog.Más: az infrát Lollipop alatt hogyan lehet működésre bírni? Az ASMart Remote alkalmazással próbálom, de csak KitKat alatt működik rendesen.
A LED ugyanúgy villog, mint KitKat alatt, de nem vezérli az eszközöket...[ Szerkesztve ]
SM-G930F @ BlackDiamond.NFE.PIE.V4.0 | https://www.youtube.com/watch?v=8P6QbTJsb-U&hd=1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Külpolitika
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest