Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Nézd ! Csökkentget az ára szépen lassan, mint minden telefonnak. De hogy Decemberre milyen árrést mutat, azt így nem lehet látni,tudni. Karácsony tájékán ,köztudott az akció főleg a szolgáltatós oldalon. De hogy pont az S4 akcióban lesz e az kérdéses. De végül is szerintem olcsóbban lesz kapható.
(#12903) boletus
Nekem az egész T.s gyári rendszer megfelel, ezért nem is "kapkodom" a XEH romok felé. Ha valami "stabilan " működik, nem piszkálom.
Akkor ezzel az alkalmazással ,nem vagyok egyedül. Én is leállítom az egyiket, és annyi. Csak érdekes volt.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
nikilauda
senior tag
Nem hinném, hogy 20 százaléknál többet esik ebben az évben. A galaxyk is kezdik az árukat tartani. Köszönhetően annak, hogy évente dobják ki (lásd iphone). És szerintem ebbe az irányba kezd minden gyártó elmozdulni.
persze használtan lesz olcsó is, állapottól, garitól függően. -
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Gondolom megosztom, most ment a Samsungos csávó mert igényeltem helyszíni javítást a kattogó home gombom miatt, mondjuk az a vicc, hogy nem is mindig kattogott mikor megjött igazából nem is nagyon jelenkezett a probléma. Volt róla videóm mert multkor levideoztam megmutattam azt mondja jolvan akkor cseréljük ki az egész előlapi panelt. Kb. 8-10 perc alatt bent is volt az új a tökéletes home gombbal.
Aztán mondom neki, hogy jut eszembe a micro usb kábelem elég lötyögős a telefonba már adta is az újat. Még adott egy kijelzővédő fóliát is.Hát gyerekek ez nem semmi.
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
-
tucsok.
senior tag
hol tudom lekérdezni a samsungnál az s4 imei alapján, hogy magyarországi-e és hogy mennyi garancia van rá?
"So say we all"
-
Kunsztler
senior tag
válasz kavics325i #12921 üzenetére
Mint látod,szerintem nem kérdéses szeretik a nagyot (mindenbe )
Nexus 5
-
Caaabi
senior tag
Az új romoknal ha pl custom mf8 ról váltok cwm és teleitessel mga rá akkor lehetséges még a wifi probléma? Mivel nem vagyok gepkozelben így nem kockaztatnam meg a telepitest addig ha nem mondja azt valaki tutira h nem száll el a wifi.. Váltást torrente777 3.0 romjarol a wanam lite mga romjara tervezem..
-
heidrich
senior tag
válasz Vagany #12928 üzenetére
elérhető repartos MGA XEH?? mert szervizelés után pont most akarok visszarakni egy MGA-t (repartos MF8 fel majd rá az 1 fileos MGA) de ha lenne közvetlen repartos MGA annak jobban örülnék.
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
heidrich
senior tag
mycso: a postodban írod, hogy 4+1 fileos repartos rom előtt érdemes egy gyári visszaállítás. Ezt csak formaságból irtad biztos ami biztos alapon vagy tényleg érdemes? Mert ugye a 4+1 fileos alapbol gyalul mindent ugyebár.
-
Kunsztler
senior tag
Az érintés nélküli mozdulatok engedélyezve vannak de nem működik pf......
Vagy mit kell még beállítanom? az intell.görgetés megy más szenzor?Nexus 5
-
heidrich
senior tag
válasz dani0113 #12936 üzenetére
áhh biztonság kedvéért ha már ugy is 0azva van a telefon akkor már ugy is mind1, tolok egy repartos mf8at és arra egy xeh mga-t biztos ami biztos
-
heidrich
senior tag
vagyis szerintem a vékony króm keret ami körbefut az előlapi panel része, olyan gyorsan csinálta, hogy nem is figyeltem. viszont a bal felső sarokban a króm keret és a "fém" oldalsó keret között van egy icipici rés egy kis részen, nem tudom, hogy előtte-e is így volt-e.
[ Szerkesztve ]
-
heidrich
senior tag
válasz dani0113 #12939 üzenetére
én mf8ra még tegnap ráraktam egy T-st, minden ugye megmaradt semmi para nem volt, hagytam is volna úgy, aztán szerviz utan meg vissza egy mga de ahhoz, hogy a product code beálljon TMH-ra ahhoz kellett egy wipe... szóval mostmár mind1
mondjuk a szervizes leszarta mi volt rajta
[ Szerkesztve ]
-
heidrich
senior tag
válasz dani0113 #12941 üzenetére
az ezert van mert felraktad egy T-sre egy mga-t és nem tudott rendesen átállni a product code. mga ugye nem tartalmazza a tmh productot de hibásan vagy nem tudom miért a régit irja még ki. ha wipeolsz akkor átáll dbt-re vagy btu-ra vagy valami hasonlora. mondjuk igy ota-t nem kapsz ahogy most áll Neked.
[ Szerkesztve ]
-
Vagany
őstag
Megint találtam egy érdekes tokot: Incipio offGRID™
Mondjuk ilyen áron nem hiszem, hogy sokan vennénk, de hátha valakinek megtetszik . Meg gondolom lehetnek hasonló koncepciójú kinai verziók is .
Azért az a +3100 mAh nem lehet rossz, 3-4 nap nekem simán kijönne vele.-<[]>- https://mowned.com/vagany
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest