Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreed
tag
Sziasztok! Feltettem a google edition 4.3-at, de nem tudom importálni a névjegyeimet 4.2.2-ről hozott vcf fájlból. Megtalálja, de ismeretlen formátumnak látja. Van rá megoldás?
-
Zolom89
senior tag
A többfájlos független hazai rom-ot rakom a Vodás telóra akkor a telefon olyan lesz teljesen mint a független készülék?
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
Fang
aktív tag
Sziasztok
Használtok valamilyen navigációs programot a telefonon a maps-en kívül?
Ha igen melyiket ajánljátok? Esetleg iGo?Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van!
-
csabám
addikt
válasz Zolom89 #12555 üzenetére
Attól, hogy felteszel egy független romot, egy szolgáltatós telefonra nem lesz független.
Csak nem lesznek benne a szolgáltatós sallangokFang: A hárombetűs navi kimeríti a warez témáját. Szerintem hanyagoljuk.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Fang
aktív tag
-
[P]laci
senior tag
-
Gizmo94
veterán
válasz Zolom89 #12559 üzenetére
Torrente777, de nem változtat semmi olyat, amire gondolsz. Már a kérdés is alapból hülyeség, mert semmi köze sem a romnak, sem a kernelnek a függőséghez, az efs mappán belül a hidden fájlként tárolt nv.data.bin- ben van a lock. S4 esetén ha függetlenül akarod eladni vagy cserélni a telefonodat, akkor 99% eséllyel zsebbe kell nyúlnod.
-
lukoz
aktív tag
én innen töltöttem le. Ráadásul az NEE-s verziót a Kies frissíti a legújabb DBT-re :-)))
/igaz ez nem T-s. Majd ha lesz ma időm, felrakom, és megosztom/
MF4-es T-s rom kell Nektek?[ Szerkesztve ]
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg MF8 verzióm van, frissítésem érkezett "MGA"
Szerintetek érdemes frissítenem? Milyen változtatások vannak benne?Kérném a véleményeteket.
Köszönöm szépen.
További szép napot.
-
csabám
addikt
válasz szabosasito #12573 üzenetére
Gyári rom esetében nincs hivatalos changelog, csak a userek tapasztalatira lehet apellálni.
Szerintem tedd fel„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
senior tag
Az érdekelne még engem hogy a 4.3-at hogy tudnám rárakni? Ahhoz root kell? Nem elég odinnal felrakni mint egy gyári romot?
iPhone 13 Pro 128GB
-
Macsorsi
tag
válasz szabosasito #12573 üzenetére
Milyen szolgáltatóhoz tartozol? Vagy független?
-
supertrezi
aktív tag
válasz #31733248 #12396 üzenetére
"Nem tudom, erre gondolsz-e, de leírom: lehúzod a rolód, jobb felső sarokban levő gyorskapcsolóra ráböksz, utána pedig a "Mobil int. kap." gombra."
Köszönöm a segítő szándékod, de 2 év androidozás után ennyire láma nem vagyok.Kalinak és Csabámnak is köszönöm. Kali, letiltottam az általad írt dolgok nagy részét, s most nyugton van a gép, úgy nézem. Bár az igaz, tegnap vettem végre microSIMet, s most már nem wifiről vagyok kénytelen netezni végre.
A mesterszinkronizációt meg a háttér-adatforgalmat bekapcsolva hagytam, mert másképp nem szinkronizálja az e-mailjeimet - erre az egyre szükségem van. De végre nem akar mindenképp egyéb dolgokat letölteni a netről a kis szemét. -
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
Ilyet még nem láttam, szoftver frissítésnél frissítés kersésre nyomok a telón és ez a üzi jön
"Nem elérhető a szoftver frissítő szolgáltatás Túllépte a folyamatos frissítések maximális számát."
Ez mi ez?
További szép napot.
-
kavics325i
őstag
válasz szabosasito #12581 üzenetére
Kb. ugyanazt mint az 5 percen belüli szerkesztési opció
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
szabosasito
aktív tag
válasz kavics325i #12582 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen.
-
Gabesz11
tag
Sztem a kozpontnal van a baj mert nekem is ossze vissza hulyesegeket irt ki.
-
gumimokus
tag
Lehet hogy off,akkor bocsánat! Vettem egy fekete kevlár meg egy szálcsiszolt fém mintájú akkufedelet mindkettő tök jól néz ki egészen megváltoztatja a telót!!! Ezek után én marha, belerakom egy Spigen tokba. Aki tok nélkül használja a telefonját,és tervez fedélcserét annak a kevlárost ajánlom az biztos nem lesz karcos és bitang jól néz ki!
A menyországban jó klíma,de a pokolban több az ismerős...
-
senior tag
iPhone 13 Pro 128GB
-
kengyel
nagyúr
válasz dani0113 #12589 üzenetére
Tényleg ma jelentik be. Az más kérdés, hogy mikor lesz hivatalosan a telefonon. Én mindenképpen megvárom a hivatalos frissítési lehetőséget
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
lukoz
aktív tag
Nem tudom kinek kellett, de itt van a legújabb magyar T-s rom /MF4/ /lehet nem kérte senki /[link]
-
Kunsztler
senior tag
Én csak rootolni szeretném nem kell rom :
Pontosan melyik lépés kell megcsinálnom?
Vissza is tudom zárni majd?Azt,hogy kell?Nexus 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok