Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spy89
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy Samsung Galaxy S4 I9505 Black-et venni. Tudtok nekem valami tanácsot adni a GSMline.hu nevű webshopról? Megbízható?
Jön még boardosra lavina! :D
-
-
legenda
válasz SanyikaDC #12858 üzenetére
nem a szolgáltató hozza össze, bár nem reklámozzák, de vannak gyártók/típusok, amiket nem árul(hat)nak függősítve!
nexus széria alap, azt mindegyik szolgáltató függetlenül adja, de akad még ilyen más gyártó/típus is!
bizonyos htc, nokia...stb típusok is függetlenek voltak a t-mobile kínálatában, csak nem reklámozták.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
SanyikaDC
tag
-
xrvman
őstag
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Meg tudnátok adni a kódot amivel meg tudom nézni, hogy mi a kamera szoftverem?
Köszi -
SanyikaDC
tag
válasz Gizmo94 #12865 üzenetére
elnézésed kérem még friss ez a dolog nekem általában telórol vagyok... mostantól ügyelni fogok rá!!!
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
Intel q8200
senior tag
Felrakom holnap en is ezt az uj romot. Igazabol reset kene szerintem, hogy minden rendben legyen, de nem akarok mindent ujra rakni....
iPhone 14 pro
-
rolcsibácsi
őstag
tudja vki hogy egeszen pontosan mik zabaljak az akkut a google servicesben, illetve hogy miket erdemes kikapcsolni de ugy hogy hasznalhato legyen attol meg a legtobb funkcioja? meg ha el is felejtem a google nowt pedig korabban hasznaltam, most akkor is ette valami az akkut amig ki nem kapcsoltam meg toroltem a cache-t meg minden infot amit tarolt. most jo csak epp minden alkalommal ha elinditom a mapsot pl akkor 5-6 lepesen kell atesnem mire talal jelet a gps..
-
Kunsztler
senior tag
válasz rolcsibácsi #12879 üzenetére
Érdekes semmihez nem nyúltam,Nem lőttem semmit ki úgy van minden gyárilag
2-másodperc netán és van jel Hozzá teszem nem szabadba vagyok
Nekem semmi se eszi az aksit max a képernyő[ Szerkesztve ]
Nexus 5
-
kengyel
nagyúr
válasz Kunsztler #12884 üzenetére
Jó reggelt ! Én kipróbáltam a 4:3 kép készítését is ,de szinte semmi különbséget nem látok a 16:9 hez. Legalább is minőségileg nem igazán vettem észre rajta semmit. Csak az a gond hogy beltérben próbáltam, a kültérit is ki kellene.
(#12887) Manka76
Miben jobb a Nexus kamerája ?
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
rolcsibácsi
őstag
válasz kengyel #12888 üzenetére
4:3 es a 16:9 kozott semmi kulonbseg nincs az eg vilagon a mereten kivul.. annyi hogy a szelesvasznu kepnek le van vagva a felso es az also resze
nexus bol atvett kamera appban van gomb-panorama lehetoseg vagyis 360ban lehet fotozni de nem csak egy csikban korbe hanem fel es le is, bar eleg nehezkesen rakja ossze, iphonera meg windowsra a photosynth a microsofttol sokkal kiforrottabb, kar hogy androidra nincs. de minden masban jobb a samsung kamera appja es elesebb kepet is csinal, igaz csak szoftveresen de jobban nez ki.
a 4.2es apk amivel fel lehet rakni jo, csak a videofelvetel valamiert bugos mert a felbontas mintha 640x480 lenne, nagyon csunya. viszont megeri feltenni mar csak a galeria miatt is higz sokkal folyekonyabb a lapozas mint a samsungos kepnezegetoben. -
kengyel
nagyúr
válasz rolcsibácsi #12889 üzenetére
Köszönöm ,ezt szépen összefoglaltad . Ezek után úgy döntöttem, marad a gyári kamera . A gyári galéria nekem elfogadható .
kengyel
-
SanyikaDC
tag
válasz Kunsztler #12884 üzenetére
360 fokos panorámát tudsz csinálni a leaked android 4.3 féle rendszer alatt!!!!
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
kengyel
nagyúr
Egy kérdés ! A feladatkezelőben,a futó alkalmazásoknál miért szerepel kétszer a szoftverfrissítés, ugyan azon paraméterekkel ? Még csak most vettem észre. Másnál is két ilyen futó folyamat van ?
kengyel
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
na tegnap lecseréltem a t.s romot és sokat javult a helyzet...
A galéria már jobb mint volt, a névjegyzék sem akadozik tehát van javulás. -
rolcsibácsi
őstag
válasz SanyikaDC #12891 üzenetére
Szerintem meg nem igazan van kesz az a leaked 4.3. Vagy a progik nincsenek meg hozzaigazitva vagy erre is varjak a visszajelzeseket mint az elso s4es szotftokra.
Remelem hogy s4nel kicsit foglalkoznak majd azzal is hogy ebbe lehet rakni memkartyat es megoldhak hogy a kepeket appokat is oda lehessen menteni ne csak az amugy is karcsu belsore. (Tudom hogy a rendes google editionnek nagyobb a belso tarhelye de akkor is.) -
mycso
veterán
Samsung Galaxy S4 (i9505) - Gyári visszaállítás
majd még ha kérdés, kérés lesz, akkor finomítgatom
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
SanyikaDC
tag
válasz rolcsibácsi #12894 üzenetére
valóban nincs kész de nagyon jó az irányba halad az android!!! én az extrákat hiányolom nagyon még mindig... (röpke pillantás...stb)
[ Szerkesztve ]
-
PS7A
tag
Sziasztok, szerintetek karácsonyig meddig eshet az S4 ára? Érdemes várni addig vagy legyen S3, esetleg más alternatíva?
-
kengyel
nagyúr
De most őszintén ,hol van még Karácsony Ezt így előre nem lehet tudni !
Tedd fel a kérdésed itt jobban tudnak neked alternatívát ajánlani.
[ Szerkesztve ]
kengyel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest