Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz 2008Kft #11650 üzenetére
mindjárt megnézem akkor a komolyabb notin a képet.
melyik firmware verzió van most a telefonodon?
a wifi speciális beállításaiban nincs véletlenül bekapcsolva az internetszolgáltatás keresése?
végszükség esetén lehet, hogy érdemes lenne nyomni egy teljes gyári visszaállítást!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kengyel
nagyúr
-
-
Vagany
őstag
Root-olt gyári XEH-MEA (2 OTA frissítés volt). Ha jól emlékszem én rögtön a 7.0.1-et kaptam, ha ez is számítana esetleg. Gondolom azért állt meg a frissítés mert a javításon dolgoznak és majd ha az megvan akkor rögtön arra frissül mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
legenda
válasz Vagany #11663 üzenetére
nem hiszem, hogy az számít, mert nekem először 7.0.0 lett, majd másnap 7.0.1.
szerintem nem állt meg a frissítés, mert sorra jelzik az ismerősök, hogy kapják a frissítést.
nekem is xeh, csak xxubmf8.csabám; érdekes, jó lenne tudni, hogy mi alapján dönti el a rendszer a navigációs ikon esetleges meghagyását...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
proland85
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam én is egy S4 készüléket! Frissíteni szeretném a szoftvert rajta
PDA:MDM / PHONE:MDM / CSC:MDB (XEH) (ez van most)
PDA:MEA / PHONE:MEA / CSC:MF1 (XEH)
Kérdésem az lenne az új rom akkumlátor kezelésben rosszabb mint az MDM? 2 nap készenlét jó 4 óra kijelzővel most megvan.Viber és Facebook Messenger folyamatosan fut, de este kikapcsolom a 3g-t.
Olvastam ,hogy a MEA gyorsabb meg át lehet helyezni appokat sd kártyára meg a kamera is jobb lett.Fórumot végigolvasva jobban a főzött romokról találok tapasztalatokat.
Üdv! Roland -
Keksz03
senior tag
Sziasztok!
Az itt olvasottak alapján úgy vettem le h egy feljavított, szebb kijelzős és kicsit jobb üzemidővel rendelkező S3 lett az S4.
Mivel most kell új előfizetést választanom, lehet beruháznék egy S4-re. A kérdésem az lenne h fehér/fekete mindegy? Mert S3-nál a kék hátlappal volt vmi probléma a fehérhez képest...Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
Fang
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy a régi Samu Omniáról (i900) hogyan tudom pl bluetooth-on átküldeni az S4-re a névjegyzékben szereplő kontaktokat? Neten sajna nem találtam túl sok hasznos infót, de lehet hogy nem jól kerestem.
Köszi
FangAz elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van!
-
netcore
tag
megérkezett a class10-es 32gb-os sd kártya csínából olcsóé, és egyidőben megjött a 3500mAh-s akksim is pár nap és írok tapasztalatot mi változott üzemidőben
jelenleg 11ó 47p és 84% bekapcsolt mobilnettel és max fényerővel
[ Szerkesztve ]
Üdv Laci
-
Keksz03
senior tag
-
kengyel
nagyúr
-
SepTox
tag
Sziasztok!
Szándékozom venni egy s4-es függetlenül ès az lenne a kérdésem hogy hol lehet esetleg biztosítást kötni majd rá? Mert nem akarok ugy járni mint az S2-vel! -
őstag
Na egy kis banki tortúra után kiderült, az FHB sajnos NEM paypass kompatibilis, és lövésük nincs mikor lesznek azok. Tehát érdemes sajnos OTP-nek lenni mert ott tutti megy.
-
joe357
tag
válasz 2008Kft #11638 üzenetére
fényképezővel csinálj róla képet mert a képernyőmentés a kijelzőnek küldött infót menti nem a megjelenített képet, ergó ha a kijelződ hibás attól még a képernyőmentés jó lesz. Egyébknént a legujjab t-s rommal nekem sem homogén a fekete a beállításoknál, lefelé sárgul. Eddig nem volt ilyen és képeknél progikban homogén így ez szoft "ficsőr".
-
Muffi
aktív tag
Sziasztok!
Na kihívtam a szervízfutárt, holnap jön is a fülesem miatt. Mondta a csaj teloban, hogy mentsek le mindent ami szükséges a telefonról stb... mondom neki h neharagudjon de csak maga a füllhallgatóma rossz. MOndja h érti na de lehet megnézi a telomat is... ehh Na most aza baj hogy német MF8 rom van rajta. Szerintetek fog szórakozni a telommal a futáros? :S Most ez miatt nem szeretném lepucolni és ujra belakni, se rootolni.
MOst nem annyi kéne h idejön a csávó megnézi a fülest, hogy igen ez rossz majd elővesz egy másikat és azt odaadja??!
Szerintetek mit csináljak?Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
Gizmo94
veterán
A szervizesek jó fejek a központban a tudatlanok meg nem szokták tudni mit beszélnek. Ha a szervizesnek megmondod, hogy már letesztelted, a telefonnak semmi baja, másik fülhallgatókkal kifogástalan, akkor nyilván nem fog pluszmunkát generálni magának, hogy nézegesse a telefonod, merthogy minek, ha jó..
Másrészről ha akarja megnézheti, mert a garijegy ugye imei alapján a telefonra vonatkozik, nem csak a kiegészítőkre. Bár nem hinném, hogy szórakozna vele.. De ez csak az én véleményem. -
gainwardgs
veterán
Mitől lehet?
Feloldom a telót és abban a percben módosúl az óra? Ergo akkor vált át az aktuális időre. -
buborekosviz
tag
válasz gainwardgs #11692 üzenetére
Nalam is igy van.
Szerintem normalis.
Gondolom deep sleep miatt -
gainwardgs
veterán
válasz buborekosviz #11693 üzenetére
Az első 2 hétben nem csinálta ezt.
-
őstag
válasz gainwardgs #11694 üzenetére
Nálam is elö jön néha..
-
dobolson
senior tag
válasz gainwardgs #11692 üzenetére
Nálam is ez van...
-
Bazsa74
tag
-
kengyel
nagyúr
-
samu496
tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem higy OTA-n keresztül frissítettem MEA-re semmit mást nem csináltam ..és most megnőtt a RAm használat pedig a FB-t töröltem egy ideje.. mit tudnék okozni ??
Galaxy S4 Life Companion by Samsung
-
legenda
válasz dobolson #11680 üzenetére
amiket én nem preferálok, azon telefonok nem is kapták meg a friss térképet!
irigykedőknek és kötekedőknek; pont azért maradt meg nálam minden extra, mert én akár példakép is lehetnék!samu496; szia, alap, de újraindítás volt? visszaállítás gyári alapra?
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest