Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dasfaf
tag
Múltkor írtam, hogy valami hibádzik az usb-vel, végül kihívtam a premium szervizt , megérkezett időben, egy 15 perc alatt kb meg is csinálta, kiderült, hogy telefon csatlakozója volt a hibás, ahogy gondoltam, végül kaptam ugye fóliát is, így már azt se kell vennem
-
legenda
válasz egerszegi.z #11395 üzenetére
milyen firmware fut a telefonodon?
jellemzően olyanok panaszkodnak ilyesmire, akik módosított firmware verzióval használják, és problémás a modem állomány.zack, többen is vártuk, hogy mikor jönnek már a komolyabb s4 problémás/lehúzó hozzászólásaid, miután eladtad a telefont - volt mire alapozni, elég visszaolvasni a hozzászólásaidat a korábbi telefonjaid témáiban -, és sajnos buktam a dolgot, korábbra tippeltem...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
majestic
őstag
Gyors segítség kellene. Erre tudnátok gyors véleményt mondani légyszi:
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
zack
nagyúr
Nem biztos hogy telefon probléma volt. Hol is írtam hogy ez telefonprobléma? Megint sokat látsz bele a dolgokba, és élénk a fantáziád. Nexus 4-nél, és S4-nél is fennállt a gond. Eddig One-nál nem tapasztaltam, de ami késik, az nem biztos hogy múlik. Lehet szolgáltató, de lehet SIM gond is ha One-nál is előjön.
Látom hogy a hobbikra sok időd jut, mert nincs jobb dolgod, mint utánam koslatni egyéb más topikokban. Tehát az egyik hobbid, egyben én vagyok. Nagyon megtisztelő.
Összességében pedig a WiFi problémán kívül nem tudok rosszat mondani az S4-re, szerettem, úgyhogy el kell hogy keserítselek, sok negatív kommentem nem lesz.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
legenda
rengeteg szabadidőm van mostanában, de téged valóban - megtisztelően - megkülönböztetett figyelemmel követünk, pont azért is, amely hibát most is elkövetted; leírod az s4-et úgy, hogy nem írod oda a wifi hiba mellé; moddolt firmware alatt/miatt jelentkezett!
amúgy az egyik legjobb telefon wifi kapcsolat tekintetében, ha megfelelő - gyártói/szolgáltatós - firmware verzióval van használva.
legyen igazad, de nincs még felbontva minden boríték!
tényleg nem rosszindulatból, inkább csak várható megszokásból...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zack
nagyúr
Szerintem meg fel van, de ha gondolod, generálok, ha úgy jobb napod lesz. Nemes célok ezek a mindennapokra. Értékelem. Hol írtam hogy moddolt firmware-rel? Akkor miért írtam volna oda? Egy gyári rootolt mióta moddolt? A WiFi gondra pedig nem a vételi jel erősségét szapultam, hanem a nem bekapcsolható kapcsolót. De várom a magyarázatot kedves hozzáértő fórumtársam, hogy egy mentett CWM backup-ból ahol működött, visszaállítás után miért nem volt bekapcsolható gyári modemmel.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Vagany #11412 üzenetére
Jah...S4 volt az első telóm, amin a TWRP anomáliázott, és csak a PhilZ működött hiba nélkül. PhilZ-vel csináltam a mentést. Az elmúlt 2 évben ha nem csináltam összesen 40db backup-ot, akkor egyet sem. Ez volt az első olyan, amikor széttártam a kezem, megoldás híján.
kali:
Mivel az eddigi összes Androidos telefonomon volt CWM vagy TWRP, és ezek hibamentesen működtek, úgy gondolom, nem túl nagy elvárás ez hogy itt is hibamentes legyen. Tudom. OTA frissítés, root és CWM nélkül, és akkor semmi gond, mert így gyári. Ezzel az erővel iOS-t is vehettem volna, vagy Optimus G Pro-t, ha a gyári állapot érdekelne. Elég nagy lett az átmenet. S2 hibamentes volt, szerettem. Note 2 hibamentes volt, szerettem. Majd jött az S4 ami 180 fokos fordulatot vett ebből a szempontból.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
ota frissítés? attól óvjon meg mindenkit az isten!
én még odin alatt is csak tiszta alapra teszek fel minden firmware verziót, és ez fontos kulcs a rendszer problémamentes működéséhez - bár ezt olyannak magyarázom, aki nincs tisztában az odin működésével link), mert ugye az odin csak pda állományos firmware esetén, nem képes nullázásra, hiszen csak több állományos firmware alatt pipálható ki a re-partition, ezért pda állományos frissítés esetén előtte és utána is a telefonon kell a teljes nullázás.
ja, és ios alatt is így csináltam, ott sem csináltam soha csak frissítést, mindig nullázás, és semmi korábbi mentés visszaállítása, nem is volt problémám soha - pedig csak frissítés alatt ott is sok a panasz, tehát ott sem teljesen tökéletes a dolog -, de android alatt sincs így gondom, és ha kifejlesztenek ükmürü oprendszert mobiltelefonra, ott sem fogok csak ráfrissíteni, ha lesz lehetőség tiszta telepítés végezni az új firmware verzió felhúzásakor!
nincs olyan dolog, ami az alapján véleményezhető, hogy korábban több típusnál jól működött, biztos a későbbiekben is így lesz, mert a végén még csalódik az ember...
sokan ragaszkodnának a régi dolgokhoz, például bizonyos személyek által elkészített módosított firmware verziókhoz, mert s és s2 alatt megtetszett nekik, de az s4 már más tészta, és bizonyos szempontból még jó is, hogy semmi sem a régi már.[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
Módosított firmware alatt semmi bajom a wifivel, a térerő is rendben van, nem esik le, nem megy el, nincs szünet, nincs karika, egyáltalán, semmi bajom sincs a telefonnal semmilyen szinten.
Nagyon hibátlan Torrente777 3.0-s romja, kiváló akku és kijelzőidő jellemzi, semminemű hiányosságot nem tapasztalok, ellenkezőleg, tökéletesen működik minden tekintetben, pedig direkt nyaggatom, hogy feküdjön már meg valami, de nem.
Már kezd is elég erősen unalmassá válni, hogy nem kell rajta basztatni semmit, sőt, inkább kár lenne hozzányúlni is. CWM alól backup visszamegy, működik, bár csak teszt jelleggel piszkáltam a minap, értelme semmi nem volt.. Titaniummal szórakozásból az összes bloatot kilőttem, ment úgy is, visszaállítottam, ment úgy is. Fagyasztgatni is felesleges dolgokat, mert átlag 730-850k ramot használ az egész rendszer, ha mindent szanaszét hagyok, akkor felmegy 1 giga körülire, a maradék több, mint elég.. A telefon nálam minden tekintetben hibátlan kb. így, ahogy van és ez nagyon hosszú idő óta most mondható el először. Kb. itt tartok az S4-gyel, kezdem erősen unni. Túl problémamentes lett, nem is igazi Samsung Android..[ Szerkesztve ]
-
._.Dante._.
tag
Az est.hu-n nem játssza le nekem a mozi előzeteseket. Valami hiányzik neki. Tudnátok segíteni, hogy mivel tudnám lejátszani az ottani videókat?
-
Gizmo94
veterán
Persze, ez logikus (lenne), mert rengeteg a szar összehajigált rom, amik távolról sem stabilak. Mégtöbb az amikor a backup backupjára visszamásolgatott appok akadnak, fagynak, generálnak mindenféle hibákat. Ezért valóban nem árt megjelölni, hogy kinek milyen fw alatt jelentkezett a hiba. Azt már le sem írom, hogy a hibák jó része user error, mert valaki jön és rögtön magáraveszi, utána meg jön a vita és cirkusz végnélkül..
-
legenda
semmit sem mentek ki soha, csak több lapon is megnyitva az s4 téma, és tudom használni a keresőt is!
bajban is vagyok ezért néha, mert még a segítő hozzászólásaimat sem mentem ki, aztán újra és újra kereshetem meg a keresővel, ha ismét szükség van rá, és nem akarom megint leírni, mert hosszú...stb.Gizmo94; a felhasználói hibákat még mindig egyszerűbb javítani, mint a tényleges szoftveres - netán hardveres - hibákat.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Konkrétan nem is a telefonhoz tartozik a kérdés,mint inkább a rendszerhez.
Ha nem a gyári launchert használjátok,akkor a gyári widgeteket itt sem lehet kitenni? -
csabám
addikt
válasz dobolson #11428 üzenetére
Így néz ki Apex alatt. (Weather widget néven fut)
Gyári launcher-el pedig így.[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
zack
nagyúr
Most tényleg hülyének akarsz nézni? 1-2 perc leforgása alatt egy 7160-as hsz-t linkeltél holott ez már a 11423... Megjegyezted milyen szavakat használtam a mondatokban? Vagy olyan zsenialitással bírsz, hogy 1-2 perc alatt átpörgetsz 443db hsz-t?
-
zx6r
aktív tag
Gyerekek.... mint az oviban
-
legenda
válasz csabám #11432 üzenetére
tőzsdézel is az s4-en?
zack; kulcszavas keresés egy témában, felhasználóra szűrve;
adott téma -> kereső -> opciók -> részletes keresés -> tartalmazza pontosan ezt a kifejezést; odin -> szűrés felhasználó szerint; zack -> keresés -> link
nem kellenek hozzápercek!
jó a memóriám, ezért emlékeztem rá, hogy kérdéses számodra az odin használata, és ezt feszegetted is ezen s4 témában, más információ nem kellett.
az utolsó hozzászólásod már a keresés után született, tehát korábban az első két hozzászólásod már
tartalmazta a lényeget, nem kellett számtalan hozzászólásodat elolvasnom![ Szerkesztve ]
-
-
legenda
válasz csabám #11436 üzenetére
tudom, még ki is teszik célirányosan, mondjuk és el is tüntettem, mert nem használom.
nggabi; az is csak utólagos nullázást végzett, re-partition ott sem volt adott, nem tudott többet, mint a telefonon utólag és manuálisan elvégzett nullázás - sőt! -, de már régen kivették a kapcsolót, és tudtommal nem csak a panaszok miatt, hanem technikai oka is volt.
te csak a samsung témákat figyeled csendben, áldozatra várva, mi?!?!
küldtem hozzád egy s2-es ember![ Szerkesztve ]
-
-
legenda
válasz csabám #11439 üzenetére
nem, csak az alapban kitett widget ment a levesbe.
nem aktív, nem frissül, semmi gond vele a háttérben.norbi93, már régen befejeztük, csak még leírtam neki, hogy miként kell használni a keresőt. te is írhatod privátba, és akkor egy off hozzászólással kevesebb, én sem válaszoltam volna külön itt, ha nincs szerkeszthető témás aktuális hozzászólásom.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
repartition vagy az 1 fájlos romban megvan az összes partíció az ugyanazt eredményezi egyébként nem kapcsoló, hanem konkrétan üres data partíció volt az de mind1, látom már h mindent jobban tudsz, asszem innentől ignorálok
ez a mániákus repartos nullázásos tiszta alap szerintem az ájfónos időkből maradt benned de támogatom én is, bár az advanceon kívül más telónál nem igen okoz gondot az 1 fájlos frissítés.
"szenyor dzsíííí"
-
legenda
válasz nggabi #11442 üzenetére
az iphone 4s előtt volt sgs2 és sgs telefonom, azokat is tisztán szoftvereztem mindig, szóval nem nyert, de ezen jószokásomat a jelenlegi s4 alatt és után is szándékozom megtartani, ha nem gond, mert bejött, hogy nincsenek problémáim...
kérj az illetékestől egy régi kombó (egy)állományos és nullázós firmware verziót - ha tudnak még adni -, és nézz bele - elég a winrar nézőkéjével is -, hogy miben tér el a mostaniaktól, és miért nem mehet a re-partition![ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Úgy látom még mindig jó a topik.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Drageez
csendes tag
Sziasztok!
Kb egy hónapja van meg az S4-em.
Kicsi segítség:
Nem tudom, valaki írta-e már, még csak a 3500-as hozzászólások környékén tartok. A kijelző felső peremén középen, ha a Samsung feliratnál kicsit megnyomom a kijelzőt körüli keretet, nem kell erősen, akkor becsíkozódik az egész. Ha a kijelzőt nyomom, akkor is.Kipróbáltam S3-on és az Auchanben kirakott példányon is, azokon nem csinálja.
Valaki találkozott már ilyennel?
Köszi a választ
Üdv: Ági"A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál." - Josh Billings
-
seefried
tag
Sziasztok!
Micro sd kártyából milyet érdemes venni S4-be?
KösziXiaomi Mi 10T PRO, Samsung Galaxy S10 Black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok