- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
Ki beszélt itt Lumiáról?
Senki nem mondta, hogy szar az S3. Te szálltál bele az SP fikázásba S3 tulajként, amikor a telefonod tipikusan úgy van elhíresülve a fórumon, hogy a Touchwiznek hála nagyon kevés rajta a szabad RAM, ezért bezárogatja az appokat meg újratölti a launchert. Közvetlenül utánad @Brain75 meg is erősítette ezt, mint volt S3 tulaj. Az SP egyedül a 4.1.2-es szoftverével csinálta a bezárogatást tudtommal, a 4.3 frissítés óta egyszer sem olvastam olyat, hogy valaki panaszkodott volna rá.Elhiszem, hogy nálad nem csinál ilyet az S3, de az kifejezetten szánalmas, hogy valaki negatív dolgot ír a telefonodról, és akkor te visszavágásként leszólod az övét. Tudod hol divat ez? Az oviban, meg az általános iskola alsó tagozatán. Sokakkal ellentétben én nem vagyok elfogult, és ha beleolvasnál a Lumia 520 vagy a Melyik okostelefont vegyem? topikba, akkor láthatnád, hogy én nem hallgatom el a telefonom gyengeségeit.
Részemről a téma lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest