Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg36
tag
Sziasztok!
Tetszene ez a készülék, de azt olvastam egy korábbi hozzászólásban, hogy melegszik. Mennyire durván érezhető? Kifejtené nekem valaki, hogy alap használat, pl. böngészés, zene, email esetén is észlelhető vagy csak komoly játék esetén. Csak azért kérdezem ennyire részletesen, mert a Galaxy Tab 2-nél ami nekem hú, de meleg, az másnál csak ja, tényleg egy kicsit langyos
Illetve anno S3 esetén olvastam, hogy sötétben a kijelző alatt ragasztófoltok láthatóak voltak
Ugye ennél a készüléknél ilyen nincs?
Üdv: mg36
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Macrodroid
- Linux Mint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB TiTanium Gray ! 1ÉV Samsung Garancia
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ugye ennél a készüléknél ilyen nincs?