- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rb26dett
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy van egy s10e-m, ami egyszercsak úgy ébresztett reggel töltőről levéve, hogy lett a bal szélétől pár mm-re, 1 függőleges csík a képernyőbe... Soha nem volt leejtve, vagy ilyesmi, teljesen magától lett ez a hiba. Na mármost néztem hogy egy kijelzőcsere olyan 80ezer-ft körül mozog... ér ez így valamit, vagy kb semmit? 0 perces kora óta gyári tokban, üvegfóliázva, hátlapon gyári fólia, de sajnos ilyen problémával küzd... ezt eltekintve nagyon szeretem, de lett helyette egy s21fe, amitől azt vártam milyen jó lesz, hogy nagy, de sokkal kézreállóbb a 10e...
-
rb26dett
aktív tag
Sziasztok! A 12-es Androidot felrakva, brutál mód merül a telefonom, találkozott más is ilyennel, és ha igen, mit tudok tenni ellene? Érdemes valami resetet ilyenkor csinálni frissítés után?! Sajnos nem nagyon vagyok benne ezekben a dolgokban, csak átlag user vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Politika
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest