- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Ki és bekapcs? Nem csak a telefon, hanem maga az AOD funkciót is, húzd el a csúszkát majd vissza.
Amúgy nincs valami app feltéve, ami esetleg hozzáféréssel bír a kijelzőhöz? Vagy a szenzorhoz?
Esetleg nincs sötét a helyen és érzékeli emiatt úgy, hogy zsebben van? Be van kapcsolva a Védelem a véletlen érintések ellen? Ha igen, én ki és bekapcsolnám ezt újra. Esetleg érintés érzékenység bekapcsolása.
A kisegítő lehetőségekben nincs bekapcsolva valami szintén a véletlen érintések miatt? -
trialboj
őstag
Először is aktiválnod kell az appon belül legfelül. Aztán Kiválasztod h left vagy right handle, majd a touch width-tnél beállítod mekkora legyen az érzékelő felület.
Az első indításnál lehet kér valami jogot az app, azt le kell okézd, ha ez nem volt meg akkor az apps menüben keress rá, és nézd meg milyen jogosultságokat kér. -
TODI1111
veterán
Igaz én note 10+ készüléket használok de nálam is jelentkezik ez a hiba. Kikapcsolom-bekapcsolom akkor egy-két alkalommal jelez utána megint nem. Reméljük javítják a hibát. Régebben megvettem a [prof reminder ] alkalmazást, addig azt használom. Tökéletesen működik.
-
ViTToRe
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje követem ezt a topic-ot, ugyanis egy Huawei P10 cseréjén gondolkozok (2-3 éves típus, frissítéseket sem kap már). Sokszor említett előnyök miatt esne a választás az S10e-re: Kompakt méret, jó kijelző, átlagos kamera, számomra szimpatikus rendszer/felület stb. Elérhető teszteket és videókat megnéztem már.
Amiben viszont a segítségeteket kérném:
Átlagos használat mellett mit bír az akksi? Pl egy 3-4 órás Waze navigáció végén marad még 20-30%? P10 esetén reggel 6-tól este 10-ig 2-3 óra telefonálás, 1-3 óra (összesen) közösségi alkalmazás, illetve bekapcsolt Bluetooth / Wifi / GPS / NFC esetén ~20% marad estére. Közben persze NFC-s fizetés, folyamatos Gmail / e-mail szinkronizáció, 1-2 üzenet megírása, adott esetben pár fénykép stb. Játék semmi. P10 kijelzőidő kb 4 óra körül van. Nagyjából tartható ezzel a telefonnal is?
Telefonáláskor a közelségérzékelő megfelelően működik? Olvastam, hogy 5-10 perc után kézzel kell kapcsolni a kijelzőt...
Bixby gombra van alkalmazás amivel szabadon konfigurálható a funkciója vagy kikerülhetetlen?
Vezetéknélküli töltőknél van esetleg minőségbeli különbség vagy érdemes inkább a gyári megoldásnál maradni? Vezetékes töltéskor (gyors töltés) minden S10e melegszik a fém keret mentén?
Oldalsó ujjlenyomatolvasó hozza a ,,többiek" hátlapi vagy akár a P10 pontosságát/gyorsaságát? Az eddig kijelzőbe épített megoldásokat kerülném, nem annyira gyorsak még.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 25
- Autós topik
- Motoros topic
- Horgász topik
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nintendo Switch 2
- Hobby elektronika
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest