- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkovizoli
addikt
válasz
szab120 #13083 üzenetére
Én elsőkörben kikapcsolnám azt a vírusvédelmi izét, ami ott van a sarokban fent. A mellette levő nem tudom mi. Ha ezek nem segítenek, akkor egy wipe cache. Ha az sem akkor lefuttatnék egy malware programot. Ha még így sem, akkor fr és nem állítanék vissza szinte semmit mentésből. Csak névjegyek, képek.
-
-
Teal'C
veterán
válasz
szab120 #7313 üzenetére
Nekem egy ilyen fülesem van illetve kettő mert annyira jó hogy vettem a feleségemnek is. Sony MDR-ZX660AP semmi különbség nincs szerintem az alap hangban s9+ és s10+ között max a hangerő meg a dolby atmos ha be van kapcsolva. Én ezzel szoktam próbálni ha ez jól és tisztán szól full hangerőn akkor nincs gond [link]
-
dkovizoli
addikt
válasz
szab120 #7313 üzenetére
Persze, így va, ahány ember annyi szokás. Az én véleményem továbbra is az, hogyha flat-ben jól szól egy rendszer, akkor az ok. De erre rá kell állni a fülnek. Én B&O fülessel hallgatom telefonról és mivel már régóta a hangok gyáritól eltérésétől megszabadultam, nekem megfelel.
-
-
-
válasz
szab120 #7294 üzenetére
Én is tegnap vettem birtokba S10+,hát nem tudom én észre sem veszem a kamerajukat pedig azt hittem én is,hogy zavarni fog és itt dupla ugye,de egyáltalán nem zavaró , a ledet meg a többi telefonomnál sem használtam, minek az egyeltalán, viszont van más alternatíva itt,pl világító szélek vagy vaku🙄 Zenét meg nem hallgatok fülessel...
De hát nem vagyunk egyformák 😉 Csak azt nem értem,hogy mielőtt megvetted nem tájékozódtál ezekről? Én mielőtt ennél tettem le a voksomat vagy 2 hétig nézegettem és érdeklődtem,azért nem kevés pénzről van szó 🙄 -
gusthy
veterán
válasz
szab120 #6781 üzenetére
Ez olyan, mint az egyszeri Kohn bácsi a tojásárus, amikor Grün méltatlankodik, hogy nála két pengő a tojás, amikor a szemközti árusnál csak egy.
"Akkor vegye ott!"
"De ott elfogyott!"
"Hja, ha nálam is elfogy, akkor nálam is csak egy pengő lesz."(Egyébként ez így esélyesen fogyasztóvédelmileg nem oké, akció esetén a kereskedőnek bizonyítania kell, hogy van neki az áruból.)
-
Marquess
tag
válasz
szab120 #6758 üzenetére
Én sima s9ről váltok
Voltam sokszor és kipróbáltam,de nem voltam benne biztos,de most már fixre mondom,hogy ha a sima 10-et veszem meg 6,1coll az még oké és akkor abba benne van minden ,ami kell...aksi meg majd beáll pár hét után,mint mindig! Zenét szoktam hallgatni,youtubet nézni meg fényképezni sima full Hd-s felbontással 50% fényerővel ennyivel biztosan elfog menni 4 óra Sot...
-
bounty123
őstag
válasz
szab120 #5982 üzenetére
Biztosan, az S10+ nyilván többet bírna. A Sima 10-es kb. az S9+ szintjén van, ha azzal elégedett voltál, ezzel is az leszel. Azt neked kell eldönteni, mi a fontosabb - a kezelhető, kényelmes méret és súly, vagy a nagyobb akksi. Nekem utóbbi egyáltalán nem gond, tökéletesen elvagyok a sima S10-el, inkább legyen kisebb (khm, 6.1-es screen) és könnyű.
-
thamasz
senior tag
válasz
szab120 #5980 üzenetére
S8-ról S10-re váltottam, azt mondhatom, hogy nálam jobban bírja az S8-nál, hasonló használat mellett, de főleg a képernyőidőben jelentkezik a különbség, S8 3-4,5 óra volt, itt 4-7 óra között. Készenlétben ez sem hoz igazi megváltást, de azért jobb egy picivel. Egész napot simán bírja, még nem volt töltő para nálam.
-
bounty123
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest