Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jack982
aktív tag
válasz Ununqatrium #34600 üzenetére
sajnos nálam is ez van, még nem volt kedvem cache törlést csinálni, de ebből előbb utóbb lineage os lesz.
-
jack982
aktív tag
A Watch 4 tulajok még rosszabbul jártak a frissítéssel: [link]
-
Ricardo
titán
Melyik szoftver?
-
csaba1203
addikt
Nálad, akkor valami nagyon nincs rendben....
Nekem is hibátlanul megy minden az update után. -
MrBazsi
senior tag
Én nem tudom nálad mi van, de nálam pont az ellenkezője, jobb lett mint volt minden...!
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz MrBazsi #34606 üzenetére
Nálam az akku is gyorsabban merül a frissítés óta. Bug az nincs, működni minden gond nélkül működik, de az alkalmazások döcögősebbek, az akku időben az eddigiek alapján egy 5 százalékos visszalépés biztosan van, bár ez lehet a "tanulás" miatt. Ha jól tudom, minden frissítés után nulláza a használati szokások figyelését. A kamera zavar a legjobban, az lassan tényleg kritikán aluli ahhoz a szinthez képest, amilyen a piacra dobás után volt.
[ Szerkesztve ]
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
janaman01
addikt
Búcsuzom én is a csoport társaktól. Köszönöm a sok segítséget és az összetartó kis csapatot mindenkinek.
Csak maradtam a márkánál egy s22 ultra 256/12 lett az utódja...[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
janaman01
addikt
Köszönöm szépen csaba1203, csorbajeno
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Odin-ozás közben sikerült halálba küldenem a telót, ilyen szép üzenetet kaptam: "An error occurred while updating the device software"
Van vkinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Kikapcsolni nem tudom a telót, így download mode-ba nem tudok próbálni vissza menni, Smart switch nem ismeri fel.
Meg kéne várnom, hogy lemerüljön, hátha működik a download mode, csak most tele van az aksi, addig még 1-2 nap lehet<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
grafnet
veterán
válasz FireFox1996 #34612 üzenetére
Vagy elviszed a legközelebbi Samu szervizbe szombaton...
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
-
A Download módból való kilépés:
Hangerő le + Power lenyomva egyszerre legalább 7 másodpercig
Próbáld meg ezt, hátha még itt is működik ez.
Helyileg hol lakol?
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz FireFox1996 #34616 üzenetére
A kiinduló Download módba ismételten sem tudsz belépni?
-
válasz FireFox1996 #34616 üzenetére
Az a baj, hogy, ha így hagyod, tuti beég a kijelzőbe.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
csaba1203
addikt
válasz FireFox1996 #34614 üzenetére
Szép kis gyűjteményed van...
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Ismerkedek az Androiddal, és nagyon szeretnék találni egy alkalmazást, ami azt tudja, mint az iCloud iOS-en. Szóval készítek egy fotót a telefonnal, és egy kliens van a Windows-os gépre telepítve, amivel szinkronizál szó nélkül a telefon (nyilván egy cloud szolgáltatáson keresztül).
Azt hiszem, hogy a Google Fotók alkalmazás nem tudja ezt, csak "felfelé" szinronizál, és kézzel kell letöltögetni a fotókat belőle.
Tud valaki megoldást erre az "életbevágó" hiányosságra?
Előre is köszönöm a segítséget!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Az lehetséges, hogy Frija-val letöltött firmware rossz?
Ez: G975FXXUGHVJ5/G975FOXMGHVJ5/G975FXXUGHVJ1Sikerült Odinnal odáig eljutnom, hogy látja a telót (nem a download mode ablakja látszik a telón), és flashelés is elindult, de mindig a System-nál szál el kb 5-6 perc után.
[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
válasz FireFox1996 #34623 üzenetére
Szerintem nem, próbáld meg újra letölteni...
-
válasz Oldman2 #34624 üzenetére
Már 3x letöltöttem újra.
Az a jó hír, hogy Odin nehezen, de néha már látja a telót, flaselés elindult, de vhol mindig a fél úton megakadt, hol a system.img, hol utána a vendor.img, vagy userdata.img-nél, ez volt a legmesszebb, ameddig jutott
Volt egyszer, hogy rendes download mode ablakja bejött, de ez csak 1x volt.Egyéb ötlet?
-
válasz FireFox1996 #34625 üzenetére
Próbáld másik (közvetlen alaplapi) USB portba dugni. Esetleg másik USB kábellel.
-
-
-
válasz FireFox1996 #34628 üzenetére
Csak sikerült megoldani
Körbe mentem 4 PC-n, 4 féle usb kábellel, tízen vhány usb porton keresztül, legfrissebb firmware 3-4x letöltéssel, egyszer csak végig fut az Odin frissítés, és újra használható a teló
(gyári usb kábel, Odin 3.13.1, samsung smart switch-en keresztül telepített usb driver)
Már csak rootolni kéne[ Szerkesztve ]
-
Megoldás folyamata, hátha vki bele fut a fenti/lenti hibába [link]
"An error occurred while updating the device software"<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
dkovizoli
addikt
válasz FireFox1996 #34630 üzenetére
Már én is futottam ebbe a hibába. Nekem kevesebb ideggel, de szintén egy másik gépen sikerült orvosolni. Ráadásul az s21u-val jártam így. Bár egy napig elég ideges voltam. Érdekes, hogy egyik gépen tökéletesen megy minden, a másikon nem.
-
-
akooos
veterán
válasz FireFox1996 #34619 üzenetére
Látom már megoldódott, de legközelebbre:
ha nyomod a kikapcsológombot fél percig, akkor ki fog kapcsolni a telefon. Ezt esetleg próbáltad? Vagy ez itt nem valid?
-
-
Red_Bull
aktív tag
Sziasztok!
Azt tervezem, hogy beszerzek egy S10-vagy S10e-t használtan. Tudása és teljesítménye bőven elég nekem,(egy összetört A41 helyett lenne) azért esett rá a választásom mert 80k-nál nem nagyon szeretnék többet adni egy telóra és azt se szeretném ha150cm-nél hosszabb lenne, úgyhogy ezzel kilőttem az összes új készüléketAz lenne a kérdésem, hogy van-e esetleg valami típushibája a készüléknek, mire figyeljek ?
Egy 1,5-2 évig azért szeretném ha kibírná.
Látom az alaplapcsere pl. 130 ezer, ez milyen gyakran szokott beszarni? -
csorbajeno
veterán
válasz Red_Bull #34635 üzenetére
Itt a fórumtársak körében előfordult, de egyáltalán nem jellemző betegsége. Vásárlásnál mindenképp próbálj ki minden kamerát, indíts és fogadj hívást, böngéssz egy kicsit. Vigyél magaddal SIM-kártyát és tedd be mindkét slotba, hogy működik-e rendesen. Valamint a *#0*# kóddal a szervizmenüben leelenőrízheted, hogy nincs-e beégve a kijelző
Ja, az általad behatárolt telefon max. 150mm, nem 150cm, mert azon még szerencsére minden telefon belül van
-
-
csorbajeno
veterán
válasz icemad #34639 üzenetére
Tavasszal 4 évesek lesznek, ez tény, de nem gondolom, hogy ez magával hozza az alaplap halálát. Nekem itt van az S9 az asztalon, mar SIM nélkül, csak nyomkodós telefonnak, de kutya baja, talán a gyári akkut kellene kicserélni benne. Mind e mellett sajnálatos a te S10-el történt hiba is.
-
válasz csorbajeno #34640 üzenetére
Azért érdekes, mert van még a családban egy s6 edge is, az meg működik gond nélkül, igaz kb csak 1.5-2 óra sot-ja van.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
zoo8800
veterán
TMH S10-re érkezett egy 1061 MB-os frissítés.
Bizt. szint okt. 1.[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
Gaskin
aktív tag
Sziasztok!
Használtan vásárolt S10-esem van. Tip-top állapot. Viszont az akkumerüléssel nekem is problémáim adódtak. Az akku figyelő alkalmazás már a teló megvásárlásakor is 20-22 órára jósolta a teló teljes lemerülését, nagyon kevés használat mellett is.. Gondoltam szar az aksi. (80% kondiciója volt) Újra lett cserélve az aksi, de a probléma nem hogy javult, hanem még rosszabb lett. A magára hagyott teló is merül mint a szélvész. A legújabb szeptemeri android update rajta a telón. A készülék vissza lett állítva gyári beállításokra.. Gyakorlatileg nem telepítettem rá semmit. Nem fut semmi a háttérben, stb.. Illetve a bevezetőben írt aku merülés elleni okosságokat is mind bállítottam, de a helyzet nem javul érdemben. Szal nem tudok jobb kifejezést, de a teló gyakorlatilag használhatatlan így, lévén max félnaponta tölteni kellene, ha használom is.. Kérdezném, hogy talán valami hardver hibás cuccot kaptam, vagy csak szimplán el vagyok átkozva???? -
Zin
őstag
Hasznaltan mennyiert tudnam eladni?S10 vodafone.
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest