- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Lusta vagyok visszaolvasni, valaki foglalja már össze pls, hogy érdemes-e váltani az S10+-ról az S21+ra.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
stefi68 #28994 üzenetére
Ne is mond en meg beleszaladtam. Nekiálltam tmh xeh átállitásnak, aztan frissíteném de látom h semmi. 1napig nem olvastam ide, erre tessek. Aztán az SS nem akarta visszarakni a biztonsagi mentést... Végül sikerült egy újjabb verzióval, de ujra belakni, beallítani mindent a fél napom ráment. Marha pipa vagyok ezert. Az biztos ha kijön a hivatalos 11 újra en mar nem csinalok mégegyszer factory resetet, jól megszivatott ezzel a visszavonassal a samu... jobban jártam volna ha hozzá se nyúlok.
-
sgeza
veterán
válasz
dancsuri #28995 üzenetére
Így van, ahogy a kolléga írja. Az én gépemen is megvan, mivel volt egy rövid időszak, amíg kint volt. Így van meg a sammobile-nak is.
A Samsung viszont visszavonta. A hivatalos szerverről (ahonnan a hivatalos SmartSwitch, illetve egyébként a Frija is tölt, és korábban a Samfirm is töltött) leszedték. -
-
stefi68
addikt
válasz
dancsuri #28992 üzenetére
[A Samsung váratlanul visszavonta a Galaxy S10 modellek Android 11-es frissítését]
#28993 csaba1203: Nálam is minden rendben, bár én még A10-en vagyok
Hétvégi programnak szántam a frissítést, hosszas tipródás után, de ezt a kis történés azt sugallta, hogy ne piszkáljak egy jól működő belakott rendszert. -
stefi68
addikt
Mi ez a nagy csend?
Mindenki elégedett, minden jól működik, vagy gyásznap van a visszavont frissítés miatt? -
KunEmber
senior tag
válasz
ZavaBalazs #28986 üzenetére
Vicceltem
-
csorbajeno
veterán
válasz
ZavaBalazs #28986 üzenetére
A rácsméreted ugyanaz, mint előtte volt? Egyébként nincs ötletem, hogy mitől lehetne.
-
KunEmber
senior tag
válasz
ZavaBalazs #28982 üzenetére
Nálam is négy. Próbáld ki- és bekapcsolni a speciális funkciókban a névjegyek megjelenítését, hátha segít. Nyomj egy újraindítást is.
Ha nem változik semmi, megvan az egyik hiba, amiért visszavonták a rendszert.
-
akooos
veterán
válasz
ZavaBalazs #28979 üzenetére
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #28934 üzenetére
sziasztok, erre valakinek van ötlete?
-
sgeza
veterán
válasz
Maelephant #28974 üzenetére
Ne foglalkozz vele szerintem! Megvárjuk a frissítést, aztán megy rá. Nincs min aggódnod szerintem.
-
dkovizoli
addikt
Most már csak az a kérdés, hogy mi akik felraktuk vagy megkaptuk OTA a 11-et, amit most visszavontak, vajon kapunk-e javítócsomagot, ugyanis most ezzel egy olyan buildra kerültünk, ami hivatalosan nincs?!
-
Sziasztok,
van valami kockázata, ha a visszavonás ellenére a telefonon "tartom" a már frissített A11-et? Nálam (szerencsére/még nem/még nem vettem észre) nem problémás.
Nem vagyok hozzáértő egyáltalán (egy bites júzer + egy bit FRC), úgyhogy az itt gyakran említett speciális telepítési módszerekre nem vállalkoznék. -
sgeza
veterán
válasz
MrBazsi #28969 üzenetére
Átmenetileg tedd vissza a TMH romot, hátha a SmartSwitch valamiért zokonveszi, hogy más a CSC, mint a mentéskori (egyébként fura lenne, de hátha).
Aztán onnan mentsd ki másképp: a Samsung felhőbe és a Google-ébe is!
Amúgy például a névjegyeket miért nem szinkronizálod? Akkor nem kellene külön menteni azokat. -
stefi68
addikt
válasz
balintka #28955 üzenetére
Ha PC-ről akartam a telefon tárhelyét elérni akkor én is ftp szervert használtam a telefonon.
Persze olyat kell keresni, ami tudja kezelni a külső SD-kártyát, feltéve hogy van benneMostanság én ha telefonon akarom a PC tárhelyét elérni, egyszerűen létrehozok PC-n egy megosztott mappát (pl. Filmek) és azt egy normális fájlkezelőben a telefonon beállítom, mint tárhely.
Telefonon korábban Total Commandert, pár éve MiXpPlorert használok fájlkezelőnek.
De bármely kedvenc fájlkezelő már alkalmas erre... -
MrBazsi
senior tag
Direkt nem volt drive mentés, nem használtam soha.
A smart swiftchel szoktam csinálni mindig. párom s9én múltkor ugyanígy, és ott vissza tett minden beállítást, h ne kelljen újra belakni. nevjegyek, üzenetek, hívásnapló stb, de itt most nem indul és nem tudom miért. komolyan mindjárt földhözvágom, és idegbajt kapok.
Látja is a SS , és ki tudom választani h az egész biztosnági mentést akarom visszarakni, vagy csak kijelölök ezt azt. ha mindet kijelölöm, ha csak egyet, akkor sem indul el, egyből fogad az üzenet, h a visszaállítás megszakad. nem értem..... -
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #28965 üzenetére
De akkor miért kell külön megoldás? Vagyis nem biztos, hogy jól értettem. Tehát PC-ről/re akarja, csak nem akarja kábellel rákötni?
Ez esetben ftp szerver. -
sgeza
veterán
válasz
MrBazsi #28962 üzenetére
"Legrosszabb" megoldásként ideiglenesen tedd vissza a TMH firmware-t, ott állítsd vissza az adataid, és mentsd a Google fiókhoz is! Egyébként biztos vagy benne, hogy az nem volt eddig is bekapcsolva? Mert a SmartSwitch nem ment adatot alkalmazásokhoz, a Google viszont igen. Tehát ha SmartSwitch-csel csináltad eddig, és az adataid visszaálltak, akkor esetleg elképzelhető, hogy az a Google-től jött.
Nem kezdted el a rendszer beállítását legalább a Google fiókig? Nem mondja, hogy van mentésed?
(Nem tudom, hogy mennyire értesz vagy nem értesz hozzá, azért írtam le, mert előfordul olyan eset, hogy valaki nem is tud róla, hogy esetleg bizonyos funkció alapból be van kapcsolva). -
sgeza
veterán
-
MrBazsi
senior tag
Komolyan mondom a ku...életbe, 1 nap nem olvasok itt és ez van, 1 hete erre készültem, nagynehezen szántam rá magam.
Oké, visszavonták, de legyalultam és most nem megy vissza a biztonsági mentés , de miért? megőrülök ha újra be kell laknom az egészet.
Ilyen nincs basszus... -
sgeza
veterán
válasz
MrBazsi #28954 üzenetére
Ha XEH/XEH/XEH/TMH-n vagy, és nem BTU-val kérted le a firmware-t (hanem mondjuk XEH, DBT vagy például AUT kóddal), akkor nem kell aggódnod, jön majd a frissítés. Ahogy a kolléga írja, visszavonták a 11-et. Ha újra kijön, akkor jön majd a frissítés is, amikor a XEH régióban megjelenik.
-
sgeza
veterán
válasz
balintka #28955 üzenetére
Én ftp szerver szoktam olykor használni. Ami nekem van fent, annak ez a neve: Ftp szerver, illetve ennek a pro változata, mert azt megvettem.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theolivetree.ftpserverproEgyébként honnan hova akarsz?
Illetve, ahogy a kolléga is mondja, van a Total Commandernek wifin keresztüli fájl küldési funkciója. Ha mindkét fél használja ezt, akkor ez rém egyszerű.
Ezba plugin kell hozzá:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ghisler.tcplugins.wifitransfer -
balintka
addikt
Sziasztok! Van valami megoldás program arra, hogy nagy méretű fájlok (pl filmek) mozgatásához ne kelljen PC-re dugni a telefont (azaz wi-fi-vel)? Ha igen, hogyan?
Dropbox alap fiók eleve 1 gigás, így az kiesett.
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok
telekomos s10 google tárcsázóval áttállítva, xeh-ra, le is ment rendben, persze előtte biztonsági mentés smart swichel, viszont nem látja a SS az android 11et, és a biztonsáági mentést sem hajlandó visszatenni.
Mit rontok el? Miért nem látja a SS az android 11et? többen írtátok a módszert a napokban végre rászántam magam, erre most szivat. -
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne hozzátok. A GCAM-ot fel lehet tenni rootolás nélkül is? Magyar nyelvű leírás valahol található hozzá?Köszönöm.
-
grafnet
veterán
UI 3.0-ban a fényerő csúszkát nem lehet felülre tenni?
A 2.x-ben lehetett, de most nme találom. (Bár van még pár apróság, amit szintén eldugtak, de azok meglettek.)
-
Taci
addikt
válasz
-Valinas- #28943 üzenetére
Próbáltad már az app adatait és a cache-t törölni? Csináltál FR-t frissítés után, vagy legalább clear cache partition-t? Ha egyik sem, akkor az alkalmazás adatait töröld előbb, ha nem segít, akkor clear cache partition. FR-t szerintem nem éri meg 1 alkalmazás miatt, plusz hátha tud valaki még segíteni más irányból.
(Nem használok Google Photos-t, így ezek csak alap kérdések, amik ilyenkor feljöhetnek.) -
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
Más is nagyon szenved az új Android 11-en a Google Photos miatt?
Nekem sok-sok éve ez a mindenes galériám, ebben szerkesztek apróságokat, innen törlöm a képernyőfotókat ha feltolja őket automatikusan, stb...
Most viszont bármit csinálok, felugrik egy engedélykérő ablak. Nem tudom megadni neki a folyamatos engedélyt fotók törlésére például. Ha szerkesztek valamit, akkor utána meg kell tekintenem a "szinkronizálatlan módosításokat", mert sír, hogy ezt a képet "valamelyik eszközről módosították".
P@in in the @ss, és sajnos úgy látom, hogy más telefonokon is előjött ez a probléma az új rendszerrel... -
sgeza
veterán
Én egyetértek dkovizolival! Ha visszavonták, akkor már inkább ne tedd fel! Ilyenkor elég hamar szokott jönni a javítás, lévén, hogy hivatalosan ki volt adva, ezért sokaknak már fent van (nem mókolva, hanem teljesen legálisan is).
Én azt tippelem, hogy néhány napon belül, de max 1-2 hét múlva jönni fog a javítás. -
dkovizoli
addikt
Szerintem ne. Ha már hivatalosan is visszavonták, akkor ne. Ezek szerint sokaknál gondot okozott. Rengeteg embernél nem, én pl végig is bétáztam és semmi bajom nem volt közben sem, de gondolom oka van a frissítés leállításának. Feltételezem, hogy aki már felrakta, nem fog visszamenni és majd mi is kapink valami javítócsomagot, függetlenül, hogy van gondunk vagy sincs. De akárkinél lehet ezek szerint probléma.
-
morge
tag
Én a héten töltöttem le az A11-et, de még nem telepítettem rá? Most akkor mi a teendő, töröljem le és jön majd majd javított?
-
akooos
veterán
válasz
wayne1 #28935 üzenetére
Nem próbáltam, de a beépített képernyőrögzítő sem vesz fel hangot?
Mikor instagramról rögzítek videót, akkor be lehet állítani, hogy a médiahangokat rögzítse a képpel együtt.Ha nem, akkor az android alkalmazások topikjába kérdezz be, hátha tud valaki fejből egy appot rá
-
wayne1
senior tag
Hali
Lenne egy kérdésem. Ma este lesz egy online órám, amit szeretnék rögzíteni. Mivel nincs webkamerám így a telefonon fogok belépni, és ezt szeretném rögzíteni. Viszont akárhogy is próbálkozom, (messenger, zoom) nem veszi fel a hangot semmi csak a képet. Van erre megoldás vagy így jártam?? -
ZavaBalazs
őstag
helló, visszajött szervizből a telefonom, lakom be újra, egy furcsaságot vettem észre: a share felület 4 oszloposból 3 oszlopos lett. hol tudom visszaállítani 4-re?
(plusz ha még valaki tudja a varázsigét arra, hogy a 4 kitűzött kontaktot hol tudom szerkeszteni, akkor jöhet - de azt hiszem ez automatikus, nem lehet vele mit kezdeni.) -
Wuzy
tag
válasz
MikeWazowski #28927 üzenetére
"Igaz, már nincs meg az s10+..." Na most akkor megvan vagy nem van meg?
Még akár az is lehet. Attól függ mibe fáj. -
Wuzy
tag
válasz
MikeWazowski #28915 üzenetére
Már el is lőtted a törött telefont?
-
migabi24
nagyúr
És még én flamelek
jól nyomjátok
-
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
migabi24 #28914 üzenetére
Mit köszi Telekom? Hogy szarnak a userek fejére? Semmi közük ehhez. Olvastam a futásodat a 10e topikban is korábban, jó lenne visszavenni.
A felmelegedés érdekelne, nem hirtelen melegszik fel de valóban forró fejűbb a 11-el a telo pl játékok alatt.
A türelmetlenek meg nem jártak sehogy... teljesen korrekt alapvetően a rom ha meg jön javított változat mehet OTA-n rá...
-
mSchumi87
senior tag
Stable Galaxy S10 Android 11 One UI 3.0 update has been pulled
[link] -
tothl
addikt
válasz
Lacka89 #28908 üzenetére
Erre tuti nem cserélném az S10+ -t, nem egy kategória, de még ha ez nem is számítana, az S10+ egy nagyon jól eltalált telefon és szerintem sokkal jobb mint ez a Mi10tpro, de persze izlések és pofonok.
Én most cseréltem note 20 ultrára, hogy egyszer még kipróbáljak egy noteot mire megszűnik.
Jó készülék tényleg semmi de semmi hibát nem találok benne, de ha azt veszem, hogy az S10+ -om 512 -es volt és nem is nagyon kapkod érte senki a hardveraprón, már bánom valamennyire. A pénztárcám mindenképp. -
Wuzy
tag
válasz
dkovizoli #28899 üzenetére
Én felraktam a pro-t tegnap, adtam neki engedélyt is, de elkezdett melegedni a telefon és be is lassult a program. Te nem tapasztaltál hasonlót? A sima verzió nem produkálja ezeket.
Más mindenki felé: A10 esetén ha valakit kinyomtam vagy SMS-ben válaszoltam a Reminder csinált automatikusan egy emlékeztetőt. Most viszont semmit nem csinál és sehol nem találok opciót a beállítására. Ötlet? 10 perce bújom az internet bugyrait, de még nem találtam érdemi információt.
-
Lacka89
aktív tag
válasz
csaba1203 #28906 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, nem konkrét cserét ajánlottak, hanem hogy ez kiválthatja esetlegesen egy cserével az S10+t. Ha valami mást akarnék... s21 széria nem érdekel, pedig 2 évente váltok telót majd az s22. De most nem fizetnék plusz 100ezreket.. majd ha igazán nagy előrelépés lesz az S szériában. Ezt meg egy az egyben lehetne. De lehet meg kellene fogdosni nézni, szeretem az amoled kijelző dús színeit... :) és tölteni is töltő padon szoktam éjszaka...
-
Lacka89
aktív tag
Sziasztok! Ajánlottak egy Xiaomi Mi10t pro készüléket az S10 Plus÷rt, szerintetek? Tudom az nem amoled meg nincs vezeték nélküli töltés. De ezen kivül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest