Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyonyoruwok
tag
válasz ZavaBalazs #288 üzenetére
Leginkabb attol, hogy arra a P szeria van, ahogy az mindenkinek vilagos az egesz vilagon.
Sony A6000 | iPhone 12
-
Endr00
aktív tag
válasz ZavaBalazs #811 üzenetére
Ha nem nyomom meg, akkor szól, hogy erősebben nyomjam, ha csak rátapizok és elveszem, akkor meg szól, hogy hosszabb ideig hagyjam rajta. Máskor meg nem szól és beenged szépen. Van hogy azért szól, hogy nagyobb területen tegyem rá az ujjamat. Totál nem konzisztens, az a bajom.
Samsung Galaxy S23
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ZavaBalazs #811 üzenetére
Na MM néni leszidott, hogy türelmetlen vagyok, de kiadta.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Endr00
aktív tag
válasz ZavaBalazs #879 üzenetére
Sima S10-en nincs túl magasan. Nekem inkább a bixby gomb kényelmetlen.
Samsung Galaxy S23
-
thamasz
senior tag
válasz ZavaBalazs #883 üzenetére
Ez nálam is érdekes dolog, jobb kezes vagyok csak a telefont vagyok képtelen jobb kézzel kezelni.
-
laci0530
senior tag
válasz ZavaBalazs #972 üzenetére
2: ez a Note 8-on is eltűnt Pie-ra frissítéssel.
-
veterán
válasz ZavaBalazs #1002 üzenetére
Nah az kiraly, akkor az a lgjobb megoldas.
Jov7en legkesobb en is beujitom az s10et🙃3njoy the Lif3
-
SuperMario
tag
válasz ZavaBalazs #1002 üzenetére
Lehet (=biztos), hogy én vagyok még túl kezdő a Bixby-hez és/vagy a Samsunghoz, de le tudnád ezt írni nekem részletesebben? Tegnap próbáltam, de sem az If, sem a Then részen nem voltam teljesen biztos, mit kell kiválasztani.
(#1041) GoaGeorge:
Én már egy jó ideje csak MKBHD megosztott mappáját használom és még nem untam rá.Fél napos rövid kis vélemény:
OnePlus 3-ról váltottam S10+-ra. Első blikkre a hardver nagyon minőségi benyomást keltett, a szoftvert pedig gyalultam volna le a fenébe, ha lehet. Aztán ahogy teltek az órák azért ráállt az agyam, de vannak olyan egyszerű dolgok, amiket nem tudom miért hagytak ki, pl. az appok függőleges görgetése a vízszintes helyett, ikonok átnevezése, de ugyanennyire nem értem a beégetett appok szelekcióját.
Ezeken felül azonban minden más tapasztalat pozitív, a kamerát még kiviszem a természetes fénybe is, de már este az íróasztalon lévő papírokat fotózva is lenyűgözött az elődjéhez képest. A Smart Switch pedig meglepően részletesen engedett átköltöztetni dolgokat, bár az appoknál reméltem, hogy a saját beállításaimat is átemeli majd, de a szándékot így is értékelem. -
Endr00
aktív tag
válasz ZavaBalazs #1062 üzenetére
Nem tudom mit kell beállítani, de nekem egyre rosszabb. Nekem éjszaka is merült 10%-ot úgy hogy minden ki volt kapcsolva.
Samsung Galaxy S23
-
SuperMario
tag
válasz ZavaBalazs #1063 üzenetére
Köszönöm szépen, tökéletesen működik!
-
noxon
őstag
-
zola96
senior tag
válasz ZavaBalazs #1128 üzenetére
Persze.
Beállítások - Képernyő lezarasa - Ertesitesek - Nézetstílus (es ott a reszletes) -
SZULTA
tag
válasz ZavaBalazs #1172 üzenetére
Telekomnál úgy volt hirdetve hogy 1 év gari akkor most hogy van 1 ev a telekomnál kell intézni 2 évbe samsungon keresztul?
-
thamasz
senior tag
válasz ZavaBalazs #1254 üzenetére
Jó lesz ez.
-
heidrich
senior tag
válasz ZavaBalazs #1254 üzenetére
Nálam is S10, vegyes használat, Szeged-Pest oda vissza utazás, közösségi média (leginkább Messenger), fotózás (30-40) stb... annyiért azért nem acélos nálam.
Nyilván ha kevésbé van mozgásban a készülék + WiFi egész nap, kevés fényerővel biztos ennyi is kihozható mint nálad.
Nálam az összes Samsungom 4g-n, mozgásban merült mint a Titanic standbyban sajnos.
Másik zsebben Xs Max kisebb akksival 2:30 SOT-tal, viszont intenzívebb használattal (sok 4K@60fps videózás, 40p Waze...) és 45-50%-kal értem haza a Samsung 10-15%-ával szemben.
Mindig az iPhone van szidva, hogy milyen kis akkukat tesznek bele bezzeg a konkurencia, de egyszerűen nem tudja azt a szintet hozni hiába nagyobb, sokkal nagyobb a fogyasztás.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
akooos
veterán
válasz ZavaBalazs #1329 üzenetére
Értem mit mondtok, akkor viszont: beállítások->kisegítő lehetőségek->műveletek és kézügyesség->segítő menü. Van lehetőség hozzáadni a kijelzőhöz egy lebegő gombot, amire be lehet állítani a notification drop downt.
-
zzola
titán
válasz ZavaBalazs #1329 üzenetére
Én semmit nem kérdeztem...
-
Silenzio
addikt
válasz ZavaBalazs #1453 üzenetére
Egy fa, két fa, három fa.
(#1454) Endr00: Be van kapcsolva az edge screen értesítés, az villantja fel. Érdekesebb ennél az, hogy Messengernél be sem lehet kapcsolni...
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
akooos
veterán
válasz ZavaBalazs #1456 üzenetére
Fotózás közben ott van? Egy alkamazás alapbeállítás visszaállítást csinálj szerintem, nekem is ott vannak a fácskák. Az már más kérdés, hogy az 1x és 2x-es videóképet ugyan azzal az optikával csinálja.
-
Silenzio
addikt
Hát ez remek. Nálam akkor ilyen, ha benyomom a szuperstabit. Ami logikus.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
akooos
veterán
válasz ZavaBalazs #1461 üzenetére
Ha összehúzod az ujjaddal a kijelzőt akkor nem vált át egyébként? Nálam akkor is átvált.Megvan. Válts el 60 fps-es felvételről. Sem FHD, sem UHD 60 FPS-ben nincs optika váltás.Látom már írtad korábbi hsz-ben.
[ Szerkesztve ]
-
slider74
tag
60fps-es felvételnél nem tudod váltogatni a kamerákat...
Privát üzenetre ILLIK válaszolni!
-
Silenzio
addikt
válasz ZavaBalazs #1461 üzenetére
Így van.
"legalább lehetne úgy, hogy 60 az alapbeállítás, de szélest csak 30-ban vesz" - Ezt nem értem. Akkor nem lehetne felvételen belül váltani a kamerák közt, hisz egy felvételen belül nem válthat az fps.https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
VIBO
őstag
válasz ZavaBalazs #1564 üzenetére
Nálam a gesztusokat nem deaktiválta. HOgy kell azt?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
PeteePeti
őstag
válasz ZavaBalazs #1612 üzenetére
Ezért is írtam, hogy akinek nem inge ......! Ettől függetlenül nehezen tudom elképzelni, hogy senkinek sem futott át az agyán ez, mert el sem indult volna ez a téma akkor szerintem!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
viera
őstag
válasz ZavaBalazs #1633 üzenetére
Persze,hogy jobb.
Sokan ismerős mondta SE-nél,hogy nem is hallanak rendesen.[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
tabasco
csendes tag
válasz ZavaBalazs #1853 üzenetére
szerintem a thin fit nem biztos hogy annyira megvédi a kijelzőt egy esésnél, mert minimális a kijelző fölé "kimagasodása" alul-felül.
én egy spigen neo hybrid-et vettem, elég korrekt... -
thamasz
senior tag
válasz ZavaBalazs #1906 üzenetére
Mondjuk én a kamera sziget körüli kicsit kidudorodó keret miatt nem használnám tok nélkül, mert az fekszik fel és tuti hamar megkopik, ami zavarna.
-
válasz ZavaBalazs #2081 üzenetére
2. ez is számít
3. így van, a kettő együtt nem megy
6. annyi a hátránya, hogy amikor nem lát műhold, a google a BT és Wifi hálózatok alapján határozza meg a lokációd, vagyis ha kikapcsolod ezeket, nem lesz pontos zárt helyen. Ez csak akkor érdekes, ha pontosan akarod tárolni, hogy mikor, merre jártál.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz ZavaBalazs #2144 üzenetére
Fog látszódni az ujjlenyomat olvasó, mivel ott átlátszó az amoled (nem értem miért, mert ugye ultrahangos, de látszik a szétszedős videókban).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Quverto
tag
válasz ZavaBalazs #2204 üzenetére
Aztaa, ez nagyon kiraly. Koszi. a kepernyovideozasra is van hasonlo "trukk" ?
Aki tudja mi az élet értelme az legyen kedves megosztani velem. :)
-
Ateszpapa
addikt
válasz ZavaBalazs #2391 üzenetére
Be is regisztráltam.
-
savoo
addikt
válasz ZavaBalazs #2395 üzenetére
Csak egyszer lehet igénybe venni.
-
khorvat
senior tag
válasz ZavaBalazs #2398 üzenetére
Másik email címmel kell regelni, majd mindent átmásolni a régi fiókból és 2 évig újra mehet a móka a 100GB tárhellyel. Én több éve így csinálom, mert a nagy felhőtárhelyet könnyű megszokni aztán már kicsire nehéz visszaállni.
-
savoo
addikt
válasz ZavaBalazs #2930 üzenetére
Szerintem teljesen.
-
gusthy
veterán
Teljesen, de még mindig kisebb szívás, mint a factory reset. Egy clear cache - t is kapott.
-
thamasz
senior tag
Végig olvasván az xda hozzászólásokat, ez a reset nem old meg semmit, újra jön a deep sleep probléma bizonyos voip hívások után. Egy újraindítással is helyre áll a dolog. A közelség érzékelőre gyanakodnak, hogy az ragad be, és nem engedi aludni a telefont. Nálam nem volt voip hívás, mégis előjött a bug.
-
Grenczii
tag
válasz ZavaBalazs #3097 üzenetére
Ehhez az autós tartóhoz se kell mágnes:[kép]
Ugreen,az a legnagyobb szépséghibája hogy ha tokban van a telefonom nem tölti
Legalábbis az én "armor" tokjaimmal nem működik,gondolom szilikon/thin fit tokokkal müködhet. -
Endr00
aktív tag
válasz ZavaBalazs #3548 üzenetére
Legújabb: igaz,
Legszebb: nem igaz,
Legjobb: nem igazSamsung Galaxy S23
-
thamasz
senior tag
válasz ZavaBalazs #3557 üzenetére
jogos, nem figyeltem erre
-
thamasz
senior tag
-
nagyúr
válasz ZavaBalazs #3568 üzenetére
Sry, én csak a sima smiley-t láttam.
-
noxon
őstag
válasz ZavaBalazs #3627 üzenetére
Nem photoshop, de valóbab bűvészkedés.
Pl letekert fényerő, bekapcsolt kijelző asztalra téve stb.We live in a simulated world...
-
gusthy
veterán
válasz ZavaBalazs #3880 üzenetére
Valóban, az is lehet.
-
exelsior1
senior tag
A miénkben nincs EMUI és nem pixeles a kijelző, elég indok ez maradni
5x-ös zoom nélkül lehet élni, rendes értesítés kezelés nélkül viszont nem 😂😂
(Mate 20 pro-ról jövök, volt előtte P20 pro is, tudom mit beszélek )[ Szerkesztve ]
Galaxy S10
-
exelsior1
senior tag
válasz ZavaBalazs #4024 üzenetére
Aki csak a kamera miatt vesz egy okostelefont, magára vessen. Amúgy, a selfie kamera sokkal jobb a Samunál, az is valami No meg, máig ugyanazt a pontot kapja videóban a Huawei mint a Samsung, 4k60fps és rendes stabilizálás nélkül, innentől nekem nincs kérdésem.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S10
-
thamasz
senior tag
válasz ZavaBalazs #4049 üzenetére
Sötét témát használok én is, így nem vettem észre semmit eddig a problémából.
-
válasz ZavaBalazs #4147 üzenetére
Ez azért van, mert túl nagyra állítottad a betűméretet.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
noxon
őstag
válasz ZavaBalazs #4370 üzenetére
Na ez engem is érdekelt volna, de sajnos már leszedtem így nem tudnám bizonyítani.
We live in a simulated world...
-
vivo2000
tag
válasz ZavaBalazs #4529 üzenetére
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest