- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnartibi
csendes tag
Gyári resetet nyomtam már. A beázás pedig több, mint egy hónapja történt, úgyhogy nem hiszem, hogy bárhol is vizes lehet még.
A vízállóság vs garancia kérdésben egyetértek, de sajnos ez van. Más országokban simán garanciális problémának minősül, nálunk ha elszíneződött az indikátor, akkor kapásból nem rendeltetésszerű használattal megtagadják a garit. Az indikátor egyébként a SIM tálcánál van, mert ugye csak onnan mehet be víz hivatalosan. De ha mondjuk gyárilag rosszul volt összeszerelve és a kijelző/hátlap ragasztásnál enged, akkor mi van? Akkor is elmehet az indikátorig a víz, pedig nem onnan jött be... Na mindegy, ezzel már sajnos nem tudok mit kezdeni, egy életre megtanultam, hogy hiába vízálló, nem viszem még csak víz közelébe sem.Szerintem is érdekes probléma egyébként, már csak azért is, mert az én hangom is kitűnő a másik oldalon, nálam is a másik fél hangja, de hogy hogy kerül vissza a másik fél a hangja, nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Medence topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged