- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
Rigormortiis #25998 üzenetére
Az kizárt, hogy így működjön!
-
válasz
Rigormortiis #25998 üzenetére
Hol látod ezt?
-
Rigormortiis
veterán
Mit jelent az új frissítésben a wifi jelszó lekérése- funkció? Ha a szomszédom telefonszáma bent van a névjegyeim között és én az övében, akkor simán fel tud csatlakozni a routeremre úgy, hogy nem ismeri a jelszót?
-
mihail38
senior tag
-
LoGeN90
aktív tag
Állítólag az Exynos 1000 gyorsabb lesz mint a Snapdragon 875, sőt még az A13 -mat is megszorongathatja.
Snapdragon 875
Single - 1159
Multi - 4090Exynos 1000
Single - 1302
Multi - 4250A13 Bionic
Single - 1337
Multi - 3589TechTalkTV
-
Themes
aktív tag
Üdv. Huawei ről váltanék s10 re! Elég szerintetek egyenlőre? Úgy értem az S20 ér annyival többet amivel drágább?
Idegen nekem a Samsung, de fosfon szóba sem jöhet a Kínai telefonok közül meg csak a Huawei érdekelt de tudjuk sajnos mi történik most ott! -
N4ri87
senior tag
Samsung Dailyből hogy lehet kiirtani az Origót?
-
tibbike01
őstag
válasz
Ununqatrium #25978 üzenetére
Vidd be egy SES-be és mutasd meg az eladóknak.
-
csorbajeno
veterán
válasz
wayne1 #25973 üzenetére
Igen, bármelyik Dex-szel kompatibilis az S10, legalábbis itthon van DeX Station és Pad is és mindkettővel működik. De elvileg elég lehet egy Type-C-HDMI kábel is a DeX módhoz, csak akkor nincs töltésed közben. Vagy egy átalakító. Gyakorlatilag bármivel működésre bírható elvileg.
-
wayne1
senior tag
Telekomos a telóm (S10+) és nagyon vártam a wireless Dex funkciót, viszont időközben rájöttem, hogy mivel Philips tévém van ezzel elvileg nem fog működni (legalábbis külföldi fórumokon a miaracast hiánya miatt erre panaszkodnak)
Ezért arra gondoltam, hogy beszereznék egy Dex-et. Kérdésem az lenne, hogy mivel több fajta is van mindegy -e, hogy melyiket veszem, mindegyik fajtával működni fog a telefon? -
Micsurin
nagyúr
válasz
laci1892 #25970 üzenetére
Köszi nem(nem akarok tankot csinálni belőle
), rendeltem rá egyet, csak nem fogja bizgerálni felszedni a gyári fóliát.
Jövőhónapban meg úgyis teszek rá Whitestone üveget.
Spigenék üzletpolitikáját nem értem S8-9-10-re a Liquid Crystalban nincsen öntve légbuborék ha jól láttam ellenben a P10-20 -s némely Honorba belekerül...
-
laci1892
őstag
válasz
LoGeN90 #25967 üzenetére
Samsung nagyon jó Irányt hozott el az okostelefonok piacán az s8 szériával Szerintem. Nálam féléve már általános otthoni / irodai feladatokat ellátó számítógép kiváltására alkalmas készülék lett a telefon. Az hogy ezt most megspékelték a vezetéknélküli dex-el teljes telitalálat.
Főleg így ha működik a dolog egy miracast-al is.
Gondolj bele.... Csak egy usb méretű miracast kell és bármilyen monitorra ki lehet tolni a desktop módot.
Szerintem ennél sokoldalúbb telefon nincsen, mint a Samsung.
-
LoGeN90
aktív tag
Nagyon menő ez a DeX.
Engem Samsungék megvettek kilóra.
-
-
KunEmber
senior tag
Skacok, telepítés után kicsit megbolondult az értesítés, toltam egy FR-t. Sokkal jobb így. De!
Az üzenetekben nem találom a netes üzenetküldést, régen beállíthattam, hogy a netes csevegés legyen elsődleges az SMS-sel szemben. Máshová került vagy alapbeállítás lett?
-
icemad
nagyúr
Tegnap kipróbáltam a vezeték nélküli dexet. Jópofa dolog, főleg az tetszik, hogy az LG c9 magic remote távirányítóval is simán lehet kezelni, nem kell a telefont nyomkodni. Kicsit akadozik, de képek/videók nézéséhez elég.
-
-
LoGeN90
aktív tag
-
tibbike01
őstag
Tegnap elejtettem az S10em
nem tört be az üveg, de alul megjelent egy fél centis fehéren világító sáv. Az érintést érzékeli, újlenyomat is megy. 10 hónapos készülék.
Tud valaki olcsó megoldást kijelzőcserére? Vagy esetleg ez javítható?
Ununqatrium: gyárilag ilyen! Van benne valamilyen lencse aminek mozognia kell. Neten és itt a fórumon is találasz róla több infót.
-
Ununqatrium
aktív tag
Sziasztok. Valami elkezdett csörögni az S10emben a kameránál. A legkisebb rázásra is hangos, ha kijelzővel előre billentem a telefont, csörren, ha vissza, akkor szintén. Mintha a mozgásirány szerint előre-hátra billegne benne valami. Volt már ilyen gondja valakinek?
-
Micsurin
nagyúr
Biztos én vagyok helikopter de a 4 és a 6 óra sot sem szokott meghatni... ha lemerül a telefon rávágom a powerbankra és bedobom így akár még a motoros tanktáskába is elvannak azok ott ketten. Mire kell fixen 50-60% fölött van, autóban ugyan így sőőőt még egyetemen is van bank vagy töltőaljzat általában.
-
-
stefi68
addikt
válasz
szpeti40 #25912 üzenetére
muBarometer (µBarometer)
Több barométer alkalmazást is kipróbáltam annak idején. Ez jött be a legjobban. Le is fordítottam, amit a fejlesztő egy Pro kuponnal honorált.balintka, visszakeresem majd a hozzászólásaidat.
Köszönöm a többieknek is a véleményeket. Előbb utóbb dönteni fogok...
-
Polllen
nagyúr
Van esetleg arról hír, hogy a samsung internetből miért került ki korábban a firefox szinkronizáció és hogy tervezik-e visszarakni?
-
himpulator
tag
Sziasztok! Esetleg valaki tudna segíteni, azt h lehet beállítani, h a lépcsőzést és az emeletet érzékelje a health? Előre is köszi!
-
LoGeN90
aktív tag
Ma megjött a wireless DeX és nem működik a régi Dex Stationnel már a telefon.
Véletlen lenne? Ha belerakom a Dexbe, csak tükrözi a képernyőt, de nem hozza fel a Dex modet. Valaki tapasztalt hasonlót?
-
laci1892
őstag
válasz
balintka #25918 üzenetére
Figyu azért nálam masszív használat mellett egy napot bír. Tényleg masszív. 06:30-23:10-ig töltő nélkül van nálam általában a telefon. Este 11-re szokott lenni ilyen 4-5 óra közötti kijelzőidő. De ebben masszív telefonálás, navigáció, netezés Facebook / messenger / email menedzsment, / videó nézegetés Reggel ( meet persze lusta vagyok egyből felkelni :DD ) este pár YouTube videó, zene hallgatás...
Tény!
Volt jobb üzemidővel rendelkező telefonom. De ez azért nem rossz
-
doooo
veterán
válasz
stefi68 #25911 üzenetére
Nem jobbak azok a kameraképességek, ne aggódj. Csak a kínai marketing mondja ezt. Nem mondom, kicsit sok az élesítés meg részletmosás a S10-eken, de a P30 Pro-n is (a P40 Pro-n, automata módban meg még több, de ez most lényegtelen), színekben, HDR-ben meg egyértelmű nyertesek az S10-ek, részletesség ide vagy oda. Videóban szintén egyértelműen jobb az S10+. Meg persze a sztereó hangszórói is jobbak (a beszédhangszóró is nyilván, ha ez fontos neked). Maga a hw is erősebb. Illetve sokkal biztosabb a szoftveres támogatás a jövőre nézve, mondhat amit akar a Huawei, semmi sem biztos náluk a jelenlegi helyzetben. Nem is beszélve arról, hogy az S10 széria még az Android 12-t is megkapja majd (már ha az lesz a neve).
Szóval na. Nyilván nem beszélhetlek le valamiről, ha azt nagyon szeretnéd, de akárhogy nézzük, elég egyértelmű, hogy melyikük éri meg jobban jelenleg. -
balintka
addikt
válasz
stefi68 #25911 üzenetére
Nekem mindkét telefon van, többször írtam róluk már a topic-ban. 1-2 szoftveres (engem zavaró) dolgot leszámítva egyértelműen jobb a P30 Pro (Samsung-osként mondom ezt). P30 Pro-ra elvileg még lesz Android 11, így akkor legalább jövő év végéig naprakész a szoftvere (a 12 megjelenéséig). S10+ még a 12-t is megkapja.
Amit nem írt senki se, hogy a P30 Pro keskenyebb, így sokkal kényelmesebb a fogása.
-
stefi68
addikt
Az én szemszögemből:
S10+:
(+) 3.5 jack, valószínű hosszabb szoftveres támogatottság, barométert én használom (főképernyőn egy grafikon)
(-) szelfikamerák elég rendesen belerondítanak a kijelzőbe, gyengébb akkuidő mint P30 ProP30 Pro:
(+) szelfikamera csepp jobban tetszik, jobb akkuidő, (talán) jobb kameraképességek (főkamera)
(-) rezgetős telefonhangszóró (fenntartásaim vannak), 3.5 jack hiánya (nem annyira vészes, pótolható), szofver támogatás majd kiderül...Kicsit a P30 pro felé hajlok.
DE, eddig minden telefonomon root + custom ROM van (volt). P30-ra semmi nincs, még ROOT sem a BL zártsága miatt. Tudom, nem kis összegért van lehetőség feloldó kódot venni, de azért problémásabb a dolog.
S10+ -nál úgy látom van root, TWRP, főzőtt ROM is egy pár, bár nem túl sok
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!