Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sea
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Gratulálok, nagyon jó és részletes az összehasonlító teszt. Pont ez a két készülék közül szeretnék választani. Mind a kettő mellett vannak érvek, ellenérvek. A T-mobile-nál tervezem megvenni. Lenne pár kérdésem, ha van időd majd válaszolj rá légyszi!
1., Melyik a legfrissebb hivatalos rom amit rá tudok tenni T-mobile függő s3-ra?
2., Ami pár napja kijött, a Premium suite frissítést rá tudom már tenni a T-s cuccra? Vagy kell valami szolgáltatói jóváhagyás és emiatt majd valamikor hónapok múlva?
3, Színek tekintetében (S III), van-e amelyik esetleg jobban kopik, karcolódik? Van ilyesmi tapasztalat esetleg? Kékekről voltak mendemondák korábban...
4., Garancia tekintetében vihetem egyenesen a Samsunghoz is akár, vagy kizárólag a T-hez?
5., USB Mass storage-ról olvastam, hogy egy plugin kell a total commanderhez. Viszont windows intézőből viszont simán látni a saját memóriát és a memóriakártyát is. Ha ez így így működik tényleg intézőből az jó lenne,nekem ez fontos dolog. Ez SIII-nál és N2-nél is így van?Idáig a Note 2 mellett álltam, de ez a Premium suite jó pár dolgot beletesz a Note 2 tudásából és mégis egy jobban zsebre vághatóbb méret...
A note 2 mellett meg a 2gb Ram szól, ami valószínűleg azért időtállóbbá teszi. Bár már lehet kapni LTE-s S3-mat is 2 GB ram-mal, de az még eléggé bevezető áron van.Köszönöm szépen, ha szakítasz időt a válaszokra!
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére

Neked is volt szereped a dologban, a választásomat illetően.

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A note 2 mellett meg a 2gb Ram szól, ami valószínűleg azért időtállóbbá teszi. Bár már lehet kapni LTE-s S3-mat is 2 GB ram-mal, de az még eléggé bevezető áron van.