Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz szunyi777 #35750 üzenetére
Be is állítottam,majd kiderül hogy szuperál.
UV-tól melegszene?Nekem max ha gta megy rajta akkor,de nem vészes.Melegnek meleg,de nem tartom vészesnek.
Most is adtam -50 a GPU-nak.Eddig nem fagyott ki.Kipróbálom így,most is bírja a 720P videót.Eddig azt hittem,ettől kevesebbet fogyaszt majd és nem melegszik annyira.Mert eddig bevált.Omega V30+Agni
-
szunyi777
őstag
válasz grabber #35751 üzenetére
Sokat teszteltem a governor, cpu, gpu beállításokat... A Zzmoove governor jött be a legjobban.. előző készülékeken is az volt (Boeffla kernel), és sokat beszéltem a fejlesztovel.. Elvileg az uv a feszültséget csökkented, de az áram erősség nől terhelés alatt . Ezért nem állítom én soha, ellenben a frekvencia nyugodtan vehető visszabb... Erősebb játékoknál ha vissza veszed a gpu frekvenciát, akkor észlelhető lagg, de felhasználó függő.. Én nem játszom, így elég nekem az alacsony gpu freki. 108/200/275...
Ha laggol, akkor emelem 160/266/275...
Jól konfigurálható a kernel, ha jól be van állítva, jó üzem idő érhető el... Sajnálom, hogy nincsenek profilok... Más Aosp kernelt nem igazán találtam, csak a Plasma, de az nem tetszett. Agni jobb.. Remélem frissítik hamarosan.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
MrCsiT
addikt
4.4.2 SDext alatt, a külső SD kártya használattal kapcsolatos, valamilyen hibára gondolsz?
Elvileg nem úgy kellene lennie, hogy valami új, vagy stabilabb működést segítő funkció van az újabb (itt most a 4.3-nál újabb) android verzióban?Másvalaki, lenne kedves érvet/ellenérvet mondani 4.4.2-re frissítéssel kapcsolatban, vagy van-e itt elégedett 4.4.2 felhasználó pl. ?
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Balazska15
senior tag
válasz Balazska15 #35755 üzenetére
Az a durva, hogy hasznalat kozben kevésbé merül, mint ha használom l. Most egy ora kijelző és 65%.. Mi ilyenkor a teendo? Odin?
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
havri1
félisten
válasz Balazska15 #35756 üzenetére
Fr volt? Facebook nagyon meríti, érdemes böngészőből fb-zni
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz Balazska15 #35758 üzenetére
És úgy használod, hogy az előző tulaj cuccai stb?
FR az alap. Addig nincs kiindulópont.havri
-
havri1
félisten
válasz Balazska15 #35760 üzenetére
Az is elég igen.
Akksi milyen állapotban van? Nem billeg az asztalon?
Dátum mi rajta?havri
-
Balazska15
senior tag
válasz havri1 #35761 üzenetére
Egyáltalán nem púpos, az elado szerint új akksi van benne, és tényleg úgy néz ki, semmi karc vagy kopas. Dátumot nem találtam rajta. Ki kivettem újrainditottam es 50%-ról 55%-ra ugrott... Ez is érdekes. Egyébként most 55%-on 1ó42p kijelzőnel járok. Így mat nem tűnik annyira vészesnek, csak az elejen tűnt el nagyon gyorsan az a 10%
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
havri1
félisten
válasz Balazska15 #35762 üzenetére
Az, hogy nem karcos, nem jelent semmit. Ezt nem szokás ki be rakosgatni, lehet 1 évig le se szedték a hátlapot, akkor még a szaga is új. Viszont ha naponta 2x töltötték, már kuka is.
Ha ugrál a töltöttség pl egy restart esetén, akkor valoszínűleg az a baj.
Dátumnak pedig kéne rajta lenni. Legalábbis nekem az összes gyárin van, volt.havri
-
havri1
félisten
válasz MrCsiT #35764 üzenetére
Dehogy mindegy. Minden Li ion akksinak van egy ciklusa (töltési ciklus), amit ha elér, megszűnik létezni. Minden töltési ciklussal veszit a kapacitásából, de a Li ion akksinál ez vizsonylag jó hatékonyságú. Elején veszit pár %ot, aztán közel élete végéig tartja, és hirtelen leesik.
Kb 600-1000 töltési ciklust bírnak ezek. Napi 1 töltéssel 2 év, kb ez így is van..
Minden megkezdett töltés, usb csatlakozás 1 ciklus.
Továbbá nem mindegy, hogyan használjuk. Ha igyekszünk a 60-90% töltöttség között tartani, kitolható elég sokkal az élettartam. Nem szabad lemeríteni, és fullra tölteni, Csepptöltés felejtős. Melegre, hidegre roppant érzékenyek.Stbstb.
Sok cikk van a Li Ion és Li Polimer akksikról, keresgess, megéri.[ Szerkesztve ]
havri
-
zsolt501
nagyúr
válasz MrCsiT #35764 üzenetére
Pedig számít neki, és az is, hogy töltéskor illetve használatkor mennyire melegszik, mert bizony a hőre nagyon érzékenyek.
havri1 ez a töltési ciklus gyorsan elfogy ha erősen melegszik az akku, mivel minden akku érzékeny a magas hőre, és az alacsonyra is.
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
szunyi777
őstag
válasz havri1 #35765 üzenetére
Ha már igy az akksi, és a töltésről beszélgettek, nekem is lenne egy kérdésem...
Megérkezett a wireless töltőm (~2500 pézé)A kernelben nem lehet a wireless töltőáromt állitani, csak az AC és az USB, igy max ~460 mah a töltés..
Lassacskán, de tölt szépen... nem vettem észre melegedést az átlagosnál jobban...Hirtelen le is magyaritottam az appot
Vélemény esetleg az ilyen fajta töltésről?
Gondolom, hogy az nem gond a lassú töltés.. Ha jól tudom, akkor a gyorstöltés a nem javallott...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
havri1
félisten
válasz szunyi777 #35767 üzenetére
Így van, a lassú töltés a jó neki, viszont ha leveszed, megszakad a töltés, tehát 1 ciklus.
Megmondom őszintén nem sok értelmét látom ennek. Ugyanúgy helyhez kötött. Össz vissz egy mozdulattal vagy beljebb.
(Én is gyengén szoktam tölteni, S1 töltője talán 600mA tud csak, és általában nappal töltöm, 96% meg leveszem).(#35769) generic:
[ Szerkesztve ]
havri
-
generic
senior tag
Ha a számláló 2-n áll azt már nem lehet visszaállítani igaz?
-
szunyi777
őstag
válasz havri1 #35768 üzenetére
Köszönöm...
Majd kiderül, hogy válik be.. Az éjjeli szekrényemen van jelenleg a Pad, és éjszakára hagynám rajta. Eddig is úgy volt, csak kábellel. Az USB port kimélés szempont volt az elsődleges, hogy ne kelljen le-fel rángatni.
Gondolom, hogy ha eléri a 100%-ot igy, akkor a teló simán leszabályozza, igaz?!Pozitivum :
-a lassú töltés a jó neki
-egy mozdulattal vagyok beljebb, és nem kell csatlakozni USB-nNegativum:
-megszakad a töltés, tehát 1 ciklus -
-helyhez kötött (USB is részben)Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
félisten
válasz havri1 #35768 üzenetére
Bocs, de nem egészen.
A töltési ciklus mindig egy teljes ciklust jelent, a megszakítás ezt nem befolyásolja, ha érdemi merítés nélkül folytatod a töltést, tulajdonképpen ugyanazt a ciklust folytatod.
És hogy még bonyolultabb legyen a matek, sok rövidebb, de alacsonyabb töltési szinten megszakított töltési menet jóval kisebb igénybevétel az akkunak, mint a töltési idők összege.
Lítiumos akkuknál egyébként nincs csepptöltés.Ja, és minderről egy egészen kiváló oldal: batteryuniversity.com
Üdv: MaCS
[ Szerkesztve ]
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
havri1
félisten
válasz MaCS_70 #35771 üzenetére
Nem fogok vitába szállni, mindenki olvasgasson a neten, és tegyen belátása szerint.
És a ciklus sem így van szerintem, ahogy mondod. Minden megkezdett töltés egy ciklus. Persze nem találom a cikket, de van egy jó erről is.
De elég csak a notiba tesztelnem, most jut eszembe. Minden egyes töltő bedugás, függetlenül az időtől, hoyg az most 1 mp vagy 10 perc, 1 ciklust "jóváír". Lenovo ThinkpadLithium technológia
A lítium-ion (Li-ion) és lítium-polymer (Li-Poly) akkumulátorok a megvásárlást követően szintén nem alkalmasak a telefonkészülék huzamosabb ideig történő üzemeltetésére, a gyári töltés veszteségeinek pótlására előzőleg minden esetben fel kell őket tölteni. Bár ezeket az akkumulátorokat gyárilag feltöltik, előfordulhat, hogy a készülékbe helyezve az nem kapcsol be. Ebben az esetben még akkor is tölteni kell az akkumulátort, ha a töltéskijelző nem jelez töltést. A töltési folyamat ebben az esetben is zavartalan, sőt néhány perc elteltével a töltéskijelző már jelzi a töltődést. A készülék 15-30 perc elteltével már bekapcsolható. Ezeket az akkumulátorokat nem kell formázni, egyszeri feltöltéssel elérik maximális kapacitásukat. A különböző akkumulátorok tulajdonságai kisebb-nagyobb mértékben eltérnek. Ki kell emelni, hogy főleg a technikai paraméterekben ragadhatóak meg ezek a különbségek. Sokáig élt az a tévhit a felhasználókban, hogy az akkumulátorok élettartama a túltöltés miatt csökken leginkább. A mobiltelefon akkumulátorokat a saját töltőjükkel gyakorlatilag nem lehet túltölteni. Erről egy elektronikus védelem gondoskodik, amely a maximális töltésszint elérése után csepptöltésre állítja a készüléket, vagyis kikapcsolt készülék esetében minimális a további töltődés; bekapcsolt készülék esetében pedig az elveszett energiamennyiséget pótolja csak a töltő.
A csepptöltést a lítium-ion akkumulátorok nem tolerálják, mert nem tűrik a túltöltést. Ha mégis töltõn hagyjuk az akkumulátort, és a töltõ 4,05 Volt/cellával tölti, az lítium-darabkák leválását eredményezheti, ami instabilitáshoz vezet, és ez veszélyes. Ezzel szemben ajánlatos az ábrán is bemutatott töltési forma használata, ami az utolsó szakaszban az akkumulátor kis mértékű önkisülését is kompenzálja. A teljes töltést javasolt 20 naponta végrehajtani. Mi történik, ha figyelmetlenségbõl mégis túltöltjük az akkumulátort? A lítium-ion rendszert úgy tervezték, hogy tökéletesen működjön alacsony töltöttségi szint mellett is, de nem bírja a túltöltést. Ha mégis 4,3 Volt/cellával töltjük, az anódon lítium-darabkák csapódnak ki, a katód oxigént bocsát ki. Ez az akkumuláor olyan mértékű melegedéséhez vezethet, melynek eredményeképpen ki is gyulladhat.
Tehát fokozott figyelmet kell fordítsunk mind a túltöltés, mind a csepptöltés elkerülésére. A kereskedelmi forgalomban kapható akkumulátorokba védelmi áramköröket építenek, melyek maximalizálják a töltési feszültséget 4,3 Volt/cella határértéken, emellett hõérzékelõket is építenek be, melyek leválasztják az akkumulátort a töltõrõl, ha hõmérséklete eléri a 90 °C-t. Emellett mechanikai érzékelõket is tartalmaznak, melyek biztonságos nyomás alatt tartják az akkumulátorok belsejét. Ez alól kivételek azok a kisméretú akkumulátorok, amelyek egy, vagy két kisebb cellából állnak.
Mivel a túlmerítést is meg kell akadályozni, a beépített áramkör akkor is leold, ha a terheletlen feszültség kevesebb, mint 2,5 Volt/cella. Ilyen értékeknél már olyan mértékben kisült az akkumulátor, amirõl hagyományos töltõvel már nem hozható vissza. Vannak biztonsági megoldások a túlmerülés megelõzésére, például elektromosan szét kell választani a cellákat ha a cellafeszültség a 2,7-3,0 Volt/cella alá csökken. Az akkumulátor gyártók általában 40%-os töltöttségi szinttel bocsátják ki a termékeiket, azért, hogy megakadályozzák az önkisülés miatti túlmerülést. A fejlettebb akkumulátorokban van egy ébresztõ áramkör, ami csak akkor engedi az akkumulátor töltését, ha az az elõírásoknak megfelelõ módon történik.
Minden megelõzõ intézkedés ellenére a túlmerítés és a túltöltés mégis elõfordul. A fejlett akkumulátor töltõknek van rásegítõ funkciója, amivel képesek gyengéden feléleszteni az túlmerült cellákat, ezután teljes töltés-elemzést, regenerálást hajtanak végre. Ha a cellák mégis néhány napra 1,5 Volt/cella alá kerülnek az újratöltés szinte lehetetlenné válik. Ilyenkor rövidzárlat keletkezik a cellák belsejében, melytõl instabillá válnak. Ha mégis megkíséreljük a töltést az akkumulátor túlmelegszik, ami veszélyeztei a biztonságot.
[ Szerkesztve ]
havri
-
dancsuri
veterán
-
félisten
válasz havri1 #35772 üzenetére
Bocs, de ezen a fronton egyszer nagyon ki kellett művelnem magamat, és ebben egy kifejezetten akkumulátoros rendszereket tervező mérnök volt a segítségemre -- és az ő véleményével nagyon egybecseng az összes valóban szakmai forrás, amit olvastam.
Az Általad idézett forrás sajnos kissé pontatlan, hiszen abban ugyan igaza van, hogy a csepptöltést kerülni kell, de a készülékeink töltői még véletlenül sem alkalmaznak csepptöltést.
The Li‑ion charger is a voltage-limiting device that is similar to the lead acid system. The difference lies in a higher voltage per cell, tighter voltage tolerance and the absence of trickle or float charge at full charge. While lead acid offers some flexibility in terms of voltage cut‑off, manufacturers of Li‑ion cells are very strict on the correct setting because Li-ion cannot accept overcharge.
[link]A ciklusokról:
A lítiumos akkuk fő előnye éppen az, hogy nem érzékenyek a ciklusokra, a ciklusszám nem annyira befolyásolja az belső folyamataikat, mint az egyes állapotokban eltöltött idő -- a kettő persze szabvány ciklusokat feltételezve elég jól korrelál egymással. A NiCd, sőt, bizonyos mértékig még a NiMH akkuk is érzékenyek a töltési ciklus megszakítására, a lítiumos akkukban azonban nagyon más belső folyamatok zajlanak le.In general, number of cycles for a rechargeable battery indicates how many times it can undergo the process of complete charging and discharging until failure or it starting to lose capacity.
[link]A helyzet persze nyilván nem ilyen egyszerű, mivel a gyártók a saját javukra csalnak, de szó sincs arról, hogy a töltés megszakítása új ciklust eredményezne.
There are no standard definitions of what constitutes a discharge cycle. A smart battery that keeps track of cycle count may require a depth of discharge of 70 percent to define a discharge cycle; anything less does not count as a cycle.
[link]Szerintem a "megszűnik létezni" fordulat sem túl szerencsés. A gyártók által megadott ciklusszám nem az akku teljes élettartamára vonatkozik, hanem a kapacitás 70-80%-ának megtartására. A "hagyományos" LiIon akkuknál, amiket a telefonjainkban jellemzően használunk, ez 300-600 között mozog, függően a gyártó jellemétől és számítási módszereitől. A Samsung pl. kifejezetten szemét, 4,3 voltig tölt, amivel máris majdnem kb. megfelezi a ciklusszámot a 4,2 volthoz képest -- viszont ezt ellensúlyozandó komolyabb amortizációt tart elfogadhatónak.
Az ökölszabály az, hogy 3,92 volt töltőfeszültség fölött minden 0,1 volt megfelezi az akku várható élettartamát, 4,2 volt fölött már szépen kunkorodik felfelé az exponenciális görbe, 4,3 és 4,35 volt között már megvan az újabb ×2-es amortizáció.Üdv: MaCS
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz havri1 #35777 üzenetére
Dehogy hagyom, isten ments!
Pont azt írogatom, hogy nem jó teletölteni.
Különösen, hogy a Samsung ugye "túltölt". Profi akkutöltő, de még a saját hobbitöltőm is visítva figyelmeztet túlfeszültségre, ha a Note által 100%-ra feltöltött akkut teszem bele.Üdv: MaCS
-
dancsuri
veterán
válasz MaCS_70 #35778 üzenetére
az én tolómmal lehet valami nem stimmel, mivel szinte teljesen lemerítem mire este lesz így minden este töltőre dugom (sajátjára) és reggel induláskor húzom le immár 2 éve. de az akku teherbírásán semmi változást nem venni észre.
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
havri1
félisten
válasz dancsuri #35779 üzenetére
Az, hogy nem veszed észre, meg, hogy valójában csökkent e a valós kapacitása, két különböző dolog.
Havonta pár %, összességében jelenthet már 20-30% "teljesítménycsökkenést", elhasználódást.Amúgy valóban nem ilyen drasztikus dolgok. De ha új kora óta felelőtlenül használja valaki a mobilt, laptopot, tabot stb, 1-2 év alatt simán ki lehet nyírni az akkumulátort.
Nyílván nem 1-1 eseti dologról van szó.[ Szerkesztve ]
havri
-
félisten
válasz dancsuri #35779 üzenetére
És mi ezzel a gond? Örülj neki, hogy még nem érezhető a kapacitáscsökkenés.
Amint Havri is írta, a fizikát nem igazán lehet megerőszakolni. A Samsung gyári akkumulátorai mondjuk nagyon jó minőségűek, de a jelenleg használt technológia mellett elkerülhetetlen az elhasználódás.
A napi lemerítés-feltöltés nagyjából a normál használat. Lehetne ennél sokkal jobban is kímélni az akkut, akár többszörösen túl is élhetné magát a készüléket, de minek? Ugyanakkor könnyedén ki is lehet készíteni az akkumulátort sokkal rövidebb idő alatt is, értelmetlenül.
Sajnos inkább előbb, mint utóbb tapasztalni fogod az üzemidő csökkenését, és amikor ez már akadályoz a napi használatban, megteszed a szükséges lépést.
A lényeg szerintem az, hogy feleslegesen ne tegyük tönkre a használati tárgyainkat. Kompromisszumokat lehet kötni, hiszen semmi sincs ingyen, de mégiscsak az a lényeg, hogy ők szolgáljanak ki minket.(Én ugyanakkor élvezem, hogy a 10-12 éves készülékeimben még mindig használható az akku, de ennek inkább szentimentális okokból van jelentősége.)
Üdv: MaCS
-
guriga1234
addikt
Előbb-utóbb tönkremegy, elhasználódik minden. Az aksi különösen ebbe a kategóriába tartozik. Ha már nem találja valaki megfelelőnek, akkor vesz egy másikat. Nem nagy összeg a telefon árához képest.
-
rbence
senior tag
válasz Balazska15 #35782 üzenetére
Nálam hasonló a helyzet, a prohardvert írd át mobilarena-ra a webcímben,ez megoldja
"...Life is too short to remove USB safely..."
-
sea
tag
Gondolkodom a Note2 lecserélésén, még jövő hétig garanciális, akkor indul a +2 hónap. Mivel gyári protective coverrel használtam, nálam is jelentkezett a hátlap karcolódása. Ha jól tudom, akkor ezt cserélik gariban, csak azt nem tudom, hogy 2 éven belüliben vagy a +2 hónaposban is? Vagy esetleg csak az első évben, mint az akksit? Tud valaki ebben segíteni?
-
MPeter87
őstag
Felraktam a legfrissebb MK9 lengyel romot a telóra és azt vettem észre, hogy gyengébb lett a wifi. A wifi-ért a kernel vagy a modem a felelős? Nem emlékszem már.
Semmi...keresővel találtam választ.
Cserélem a kernelt.
Kipróbálom Philz helyett twrp-vel, remélem így jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz MPeter87 #35792 üzenetére
A kernel a wifiért, a mobil hálózat és mobil net a modem.
Recoverynek meg nincs jelentősége, hogy melyikkel teszed fel. Én a Philz recoveryt részesítem előnyben. Több a lehetőség, beállítás, stb..[ Szerkesztve ]
-
-
GtCaT
tag
válasz MrCsiT #35754 üzenetére
Csak az tart vissza a 4.4.2 -től, hogy itteni júzerek panaszkodtak arra, hogy egyes appok nem férnek hozzá a külső SD-hez és emiatt a belsőre kell pakolni az adataikat. Navi és egyéb (nagy adat tartalmat használó) progik telítik hamar a belső SD-t.
Rootolással és egy spec alkalmazással lehet megoldani. Tele van ezzel az XDA is.[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
Itt is jó a 6.58.7!
Egy hibát vettem észre, hogy Sideload-ban nem ismeri fel a telót, és nem tudok Sideload-ban romot flashelni... De az legyen a legkevesebb
SD-t már szuperül mountolja a 6.58.7 és nem hibázik...Volt rá példa, hogy próbálni akartam egy romot SD-ről, de nem telepedett (Lehet hibás volt a letöltés), gondoltam majd Sideloadból feltolom újra, vagy egy másikat, hogy ne kelljen visszatenni újra a nand mentést, de nem ismerte fel Sideloadban a parancssor. Igy ment vissza a nandroid, majd felmásolni SD-re, újra Wipe és onnan flashalni...
De a Sideloadnak egy nagy +1, szerintem szupi![ Szerkesztve ]
-
dabgergo
őstag
4.3-on megoldható valahogy hogy a lockscreen-re kitegyem a google calendar-ból a beírt event-öket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest