- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyito88
aktív tag
válasz
komarci #15180 üzenetére
Miután megszoktam, nekem bejön nagyon, nem kopik, és szerintem elegásan néz ki, persze lehet neked nem fog ilyen szinten bejönni, ahány ember annyi szokás. Hozzáteszem, csak írni nemtudok jobb kézzel, minden más megy, így nekem nem okozott gondot. Amikor felveszem hátrahajtom a flipet, így nem lóg az arcomba.
Bandita4141: Én is ebay-ről vettem, nekem eredeti jött nfc chippel, 2k körül fizettem érte alatta vagy felette kicsivel már nem emlékszem, még április elejefele. Az olcsóbbikakaban nincs nfc chip, és gyatra minőségűek. Azt kell figyelni amiben van nfc chip, mert az nem bubis fóliában jön, és jobb minőségűek. Enyém mondjuk eredeti dobozzban, ajándék fóliával.
-
nagyito88
aktív tag
válasz
komarci #15177 üzenetére
Milyen a telód? Fehér vagy szürke? Én szürkéhez szürkét vennék, de fehérhez szerintem mind a kettő mehet. Amúgy ha balkezes vagy, és balkézzel veszed ki a telót, valamint balkézzel használnád, felejtsd el, hogy egy kézzel feltudod venni a telefont. Mivel balra nyílik. Én már kezdem megszokni, balkezesként, de elösször kellemetlen volt használni.
-
Parallaxis
addikt
válasz
komarci #14842 üzenetére
A beszélgetés nem nagyon használja az aksit (legalábbis én alapból 2G-re állítom, mikor nem netezem rajta).
Reggel 8 óta volt 1 óra 41 perc beszélgetésem és 44 perc képernyőhasználatom és 81%-on állok.
Kijelzőhasználat meg függ attól, hogy mit csinálsz, netezésnél, hírolvasásnál nálam 5-5,5 órát kibír, de e-book olvasásnál már volt, hogy 9 órát is elment úgy, hogy 15% még maradt benne
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- BestBuy topik
- Hyundai, Kia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tudományos Pandémia Klub
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest