- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
icecave #13452 üzenetére
Ez a fícsör gondolom szoftveresen hiányzik? Nem arról beszéltek egyébként hogy a +100mAh akksi és a haptikus motor javítása miatt maradt ki a jack? Most igazából nem tudom, hogy előbbi mennyi üzemidőt jelent, utóbbinak meg hol volt jelentősége?! Én csak a képernyő felélesztésénél vettem észre, hogy van ilyen nyomásérzékeny része (mint a 3D Touch) ill. a kezdőképernyőre lehet jutni a hosszú megnyomásával, ha beállítja az ember. Ezek pedig teljesen jól működnek. Mit kellett ezen javítani?!
-
F_Gergely
őstag
válasz
icecave #13452 üzenetére
Van duplakopp? Úúúú mióta annó az LG behozta azóta akarok ilyet
Én baromira fogok örülni ha ez működik, meg is bocsájtottam ha bal oldalt van a power gomb.
A gyorstöltés meg... Nekem a note4-nél már az volt a félszem, hogy oké szuper hogy gyorsan feltölti de vajon mennyire roncsolja vele az akksit? Mert azért gondolom ez nem teljesen tesz neki jót.
A kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó nem úgy működik hogy rárakod az ujjad a kijelzőre és feloldja? mármint hogy nem power gomb és utána az ujjad a kijelzőre, hanem nem kell külön gombot nyomni elég csak a kijelzőt tapicskolni?! érted na
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!