- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz
PeteePeti #8002 üzenetére
Jó lesz, ezért is nincs apk adat mentés, ha most lenne ugyan azt rakná vissza rosszúl. Sokan hurrognak emiatt de szerintem így jobb és egyszerűbb is ráadásul a biztonságos pl banki apk-k úgy sem működnek visszaállítva.
De csak hogy igazam legyen vagy épp ne, valaki akinek root van a telefonon és használ titánium-ot kipróbálhatná e teóriám. -
szilasz007
aktív tag
válasz
PeteePeti #7762 üzenetére
Én home_csc-vel frissítettem mindig odinnal. Soha nem volt problémám és nem kellett factory reset.
Én letöltöttem az XSG CSC Romját Samfirmmel azt hajrá. Természetesen minden maradt XEH, VoLTE is maradt.
A letöltött fileok nevében benne van az OXM. Ez a lényeg.
Ennyi, ez már rojtossá lett itt fejtve
-
purcigeorge
aktív tag
válasz
PeteePeti #7568 üzenetére
Ráadásul akinek volt oneplus 3-asnál újabb op telefonja, annak örökkévalóság kivárni a note 9 bármilyen képernyőzár feloldását ujjlenyomat, írisz, arc, mindegy.
De ez csak egy saját tapasztalat. Nem is állítottam be semmilyen képernyőzárat. Így ugyanolyan gyors, mint a oneplus.
-
válasz
PeteePeti #6742 üzenetére
Visszaolvasva találsz itt is olyan tapasztalatot, hogy nem XEH verziósat adott valakinek az eMAG.
Hiába vannak fent adott oldalon, nem garantált, hogy csak és kizárólag XEH verziósat adnak, külön jelzik, amikor olyan, de arra mindig figyelni kell.
Más ilyen üzlet is van, de amiket korábban felsoroltam, azoknál csak XEH kerül forgalmazásra. -
válasz
PeteePeti #6740 üzenetére
Pont ők az egyik, akik forgalmaznak XEH és másmilyen készüléket is, mikor honnan szerzik be épp.
Nálam is a gyenge akkumulátoros üzemidő miatt maradt ki a Gear S3 és a Sport, megszoktam, hogy a Huaweit elég minden második héten tölteni.
Heti, vagy heti két alkalommal még kibírnám, de szinte minden ismerősöm arról számol be, hogy jellemzően minden második napon kell, sőt, akár naponta. -
apaszka
veterán
válasz
PeteePeti #5730 üzenetére
Ezeket használom!
OLyan app már pár éve nincs telepítve mi nem napi használatban van!
Na jó a ROOT segítségével még a rendszert is kiszoktam pucolni!
De irodai cuccokhoz,és fotókhoz amiket felrakok azokat használom is!
A gyári szemetet meg ....
De tényleg ,szerinted mi a felesleges?
Játék nincs,mert soha nem játszottam sem telól,sem pc-n! Bocs a DINA 2001 ben még két napig ment!(#5731) ollie
Persze tudom ,bár nemrég kipucolták a gyanúsakat! Igaz az én pár appomat is!Hiszen nem sok érdeklődés volt rájuk! Pl Székeheférvár/ Szakszervezet / és Munkahely![ Suzuki SX4 fórum/OFF]
-
-
válasz
PeteePeti #4572 üzenetére
Néhány előnyöd lenne/lesz azért az S9+ után is, nem csak akkumulátoros üzemidőben jobb a Note9, hanem kamerában is, meg a toll is előny még akkor is, ha csak részben használod ki - én nem használom gyakran, de nagyon jól jön néha például a kamera távirányítására -, illetve ahogy néztem, a rendszer is gyorsabb és gördülékenyebb - nem tudom, ez a jó 8.1-nek köszönhető vagy minek, de érezhető és látható a különbség -, valamint az ujjlenyomat-olvasó hatékonyságát is jobbnak találom.
-
baladam86
aktív tag
válasz
PeteePeti #4567 üzenetére
Én áttértem volna a Mate 20 Pro-ra 8 év Samsung után, de a notch nálam kizáró tényező. Meg különben is, a Samsungban eddig nem igazán csalódtam, így maradtam.
Kijelzőben a Samsungnál nincs jobb, és kész.
S9+ után mondjuk nem hiszem, hogy nagy ugrás lenne a Note 9, de ha váltani akarsz, csalódni biztos, hogy nem fogsz, max pozitívan.
-
zack
nagyúr
válasz
PeteePeti #4545 üzenetére
Nem vittem akkor túlzásba a kiválasztott feltérképezését.
Igazából Note-ot sosem úgy választottam (talán a Note2-öt), hogy utánanéztem. A Samsung legjobban összerakott szériája. Nem kell utánanézni.Ami nálam járt (Note2, Note4, Note5, Note8), egyik sem látott szervizt. A Note7-tel az volt a mákom, hogy akkor pont Note5-öt használtam és nem akartam cserélni. Amikor kitört a botrány, nyilván akkor már kivártam, hogy mi lesz belőle. +1 évet használtam a Note5-öt.
-
válasz
PeteePeti #4514 üzenetére
Volt már rá példa, hogy nem hivatalos hazai viszonteladó is XEH verziót adott, de az nagyon ritka, kicsi az esély rá összességében és előre nem is nagyon tudják megmondani, meg nem is feltétlenül jogosultak a hivatalos Samsung jótállási jegy hitelesítésére.
Az eMAG esetén sem biztos a XEH.
A Telekom valóban TMH, nem pedig XEH, viszont náluk is kétkártyás független van, ellentétben a Telenorral és a Vodafone-nal, ahol egykártyás függőt adnak.
Ami megfelelő lehet még: Hazai Samsung Experience Store, Media Markt, Euronics, Extreme Digital, Bestbyte, meg talán a SpeedShop.
Hirtelen ennyi ugrik be, de lehet még persze más is. -
-
válasz
PeteePeti #4430 üzenetére
Februárra tippelem.
Bizonyos GSM üzletek külföldi szolgáltatós készülékeket is értékesítenek, amiken annak megfelelő szoftver van - hacsak nem tesznek rá utólag másmilyet -, meg olyan is előfordul, hogy nem EU-sat hoznak be és ők aktiválják megfelelő SIM kártyával, vagy letiltásra kerül esetleg a készülék és cseréltetni kell náluk.
Olvasni néha érdekes dolgokat, problémás eseteket, ezért érdemes körültekintően és megbízható üzletben/webshopban vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest