Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hito
nagyúr
válasz zsolt0638 #9301 üzenetére
Cserébe van rajta biztosítás, így biztos karcmentes lesz ha eladom.
Nem értem. Mi az összefüggés? Karcra nem érvényes a biztosítás. Vagy bezúzod a kijelzőt szándékosan, hogy kicseréljék? Akkor meg ott a 20-30eFt önrész, nem jössz ki jobban, mintha 1-2 karc miatt picit olcsóbban adnád. Mindamellett nem túl elegáns megoldás, hogy szabatosan fejezzem ki magam.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
nagyúr
Valaki vett végül Nillkin cp+max teljes üvegfóliát? Esetleg mást, ami fent is teljes, nem “füles”?
Terjed a dome glass-omon a fülnél keletkezett repedés, gondoltam rendelek egy teljes fóliát, hogy legyen mre lecserélni, ha kell. Védelem nélkül akartam használni, de nem merem, mert nagyon megoszlanak a vélemények. Igaz, biztosítás van - nem mintha a karcra kiterjedne - és szamítógép elött dolgomzom, ott kisebb az esély a karcolódásra, mint valami fizikai melónál.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
petymeg
addikt
válasz sanyijedi #9276 üzenetére
Nekem is sz*r az akkuidő. Most harmadik hetes a telefon, az elején 6 óra SOT simán megvolt, de ahogy kezdem belakni, úgy csökken, jelenleg olyan 4 körül van és az android rendszer ez egyik legnagyobb fogyasztó. Előd S7-nél szintén ez volt csak ott 2 órát se bírt. Nem tudom mi "ragad" be, melyik app cseszi el, de marhára idegesítő.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: Tervezek venni egy note 9-et, de az "olcsóbb" helyeken, ázsiai meg minden más verziókat lehet kapni...
Ezek gyakorlatilag milyen hátrányt jelentenek itthon? Exynos 9810 procis amit épp nézegetek, igazából brutál terhelést nem kapna, játékra nem használnám egyáltalán.
Köszi előre is.
-
félisten
-
legenda
válasz #56573440 #9307 üzenetére
Szia,
A nem EU-s készülékekkel a gyártói hivatalos/szerződéses szerviz nem foglalkozik, hanem a forgalmazóra hagyatkozhatsz csak.
Ha EU-s és van hozzá megfelelő számla, akkor egy évig vihető a a gyártói hivatalos/szerződéses szervizbe, de díjmentesen csak kijavításra, a második évben már arra sem.
Amennyiben hivatalos hazai viszonteladónál történik a vásárlás, úgy 12 hónap teljes körű és további 12 hónap korlátozott (a készülékre vonatkozik csak, a tartozékokra nem, mint például a töltő, USB kábel, fülhallgató) jótállás érvényes a gyártói hivatalos/szerződéses szervizekben.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
Vodafone (VDH) februári frissítés tölthető.
Már csak a Telenoros hiányzik a hazaiak közül.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
Az mitől lehet, hogy amióta feltettem a pitét, nem vagy alig kapom meg a gmail-es leveleket? Szinte értesítés sem róluk.
Lehet valami optimalizáció be van rá állítva??Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Teal'C
veterán
-
Wolfskin
őstag
sziasztok,
tudtok valakit, samsung galaxy note root-ban tud segíteni?1. Note4-re rávarázsolni Note7 ROM-ot. Már nem garanciális, úgyhogy root/knox mindegy. A legfőbb oka, hogy legyen benne dark theme, a fehér hátterű szemkisütő opció helyett.
2. Note3 rootolás, de errre a legrégebbi, eredeti KitKat androidot szeretném visszatenni, amivel kijött. Aztóta nem frissítettem és nem is szeretném. A rootolás egyetlen oka, nem bírom elviselni az akksi merülést jelző hangját.Párszor már a falon landolt miatta, gondoltam inkább megrootolom és kitörlöm, minthogy egyszer kettétörjem a telót.
3. A root előtt gondolom mindent le kell menteni, a Knox alatt lévő fájlokat hogyan tudom menteni? Lehet valahogy offline, és nem 15 GB-ot felhőbe szinkronizálni, majd onnan vissza? És ugye a mindent bezippelni és 2 gigánként wetransferelni helyett is létezik XXI sz-i megoldás...
köszönöm!
W''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Hauptmann
addikt
A frontkamera alapban tükrözött képét hogy lehet átállítani valósra?
-
baladam86
aktív tag
Ha valaki esetleg gondolkozna a váltáson, nekem speciel van plusz fél másodpercem egy alkalmazás elindításánál: [link]
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
Reggie0
félisten
válasz Plazmacucci #9308 üzenetére
A boltnak kotelessege, ahol vette.
(#9324) baladam86: Ugy lenne erdekes, ha oreos note 9 is lenne az osszehasonlitasban, na meg latnank a power management beallitast is.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
-
Teal'C
veterán
válasz Reggie0 #9327 üzenetére
En úgy tudom mivel az alaplap nem egyforma így a kivezetések sem tehát nem tudod beletenni a kijelzőt sem.
De igazából ha nincs baja 14 napig akkor eleg nagy az esélye annak hogy nem is lesz. Ha olyan jó áron van én is be szoktam vállalni Ázsiai telót persze csak exynost.Mellesleg az eu-s telefonokhoz is elegendő csak a kitöltött lepecsételt garanciajegy és az sem gond ha itt Magyarországon töltik ki. Ez bő tapasztalat nem tipp.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
törölt tag
Vízálló tokról jutott eszembe. A telefon vízállósága milyen vízben értendő? Gondolom tengerbe nem vihető... Termálvízbe? Klórosba? Nyáron kipróbálnám pl vizicsúszdában, de gondolom nem árt ha van rajta egy tok. Tudtok olyanról, ami extrán véd? Pl az említett tengervíz/termál se kottyam meg neki.
-
-
válasz -Gerzson- #9333 üzenetére
Azért nem egészen, mert a mikrofonoknál és hangszóróknál egy mikroszálas, víztaszító szövet véd csak (mert nem lehet teljesen szigetelni, hogy ne legyen rossz a hangminőség), azokat meg sokkal gyorsabban tönkreteszi a klóros, sós, vegyszeres víz.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Teal'C
veterán
válasz TODI1111 #9330 üzenetére
Amit apaszka vett én tavaly abban fürdettem 12 napig tengerben medencében, rengeteg víz alatti felvételt is csináltam vele. De a lényeg hogy tökéletesen használható benne a teló még az ujlenyomat olvasó is.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
-
Mo Bill
aktív tag
válasz apaszka #9340 üzenetére
Tulajdonképpen ezzel a
tokkal akkor a teló komplett védelme meg van oldva?
Nem kell sem előlapi, sem pedig hátlapi fólia?
Mert akkor én is rendelek.
Mennyi idő alatt érkezik meg?
A s'pen is működik jól vele?[ Szerkesztve ]
Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
Wolfskin
őstag
válasz #24536576 #9323 üzenetére
lehet. viszont ez az egyetlen topik, ahol note-al foglalkoznak, és van valami élet... gondolom, amíg ki nem jön a 10. viszont a knox, mindegyikben egy kutya, gondoltam talán a tulajok közül valaki ért hozzá. még a samsungnál sincs fingjuk se róla.
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest