Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Alapvetően ezt az autó OS -nek (is) kellene tudnia, de kicsit komplexebb a dolog sajnos. Nem tudom az új verziók hogy állnak ehhez, de az sem segít, hogy nincs egy normális és egységes rendszer ezen a vonalon...legalábbis gyári szoftveren. Harmadik féltől származó droid alapú rendszert nem szerelnék be. Főleg új autónál.
Jövőre meglátjuk, akkor cserélek verdát, de emlékeim szerint 2020 -as AMG A Mercinél sem ment, pedig ott elég okos a panel. Legalábbis én nem tudtam beállítani, de lehet én voltam hülye hozzá...
-
ρσгτσ
addikt
Szerintem ő arra gondol, amire én is. Hogy jó lenne az autóról vezérelni melyik számról induljon a hívás...de ez már nem a telefon hibája.
Mivel 2 SIM esetén én sem mindig ugyanazt használom napközben. Viszint sokat vezetek.
Forgo74:
Attól függ melyik alkalmazásra gondolsz. Van amit igen, van amit nem. -
gjoco1
addikt
Még egy szavazat a Note 10+-ra. Nem féltégla.Igaz Én a közelmúltban használtam Note 8-Note 9 és most a Note 10+. Sebességben-akkuban jobb a felsoroltak közül.És farzsebben is elfér.
A navisávot én gesztus módban használom.Nem a beégés miatt,de nem szeretem,ha virít a kijelzőn.
-
TODI1111
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A navisávot én gesztus módban használom.Nem a beégés miatt,de nem szeretem,ha virít a kijelzőn.
) Amit leírtál azt biztos tudja. Én általában mindig este töltöm fel a telefonom és másnap estig bírja.