Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
Egy gyors kérdés! :-)
Holnap valszeg akkut cseréltetek a SES-ben és azt szeretném tudni, hogyan lehet az akku statisztikát lenullázni, hogyí az új akksi jól mérjen? -
Probert75
addikt
válasz
newman8929
üzenetére
https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-note-10-plus/firmware/#SM-N975F
-
Probert75
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Telefon Beállítások/Speciális funkciók/S Pen/Gyorsműveletek/Hamburger menü jobbra fenn/S Pen visszaállítása majd S Pen keresés.
-
Probert75
addikt
Mi ez a Cat Controls?
Roló lehúz/Eszközvezérlés/Hamburger menü(jobbra fenn 3 pötty)/Alkalmazások kezelése/Cat Controls. -
Probert75
addikt
A térerőt azért kérdeztem, mert ha baj van az antennával, akkor egy bontással az akkucserével együtt ki kellene cserélni.
-
Probert75
addikt
válasz
Xantal
üzenetére
THX!

Az a baj, hogy nem intenzív telefon használó vagyok és elketyeg 2 napot a teló. Erre mondta a SES-ben a szervizes, már 2X is voltam, hogy szerinte nincs annak baja. De mégis olyan érzetem van, hogy néha kiba. merül. Töltőről lehúzva fél óra elteltével máris 96-97% és a töltési ciklus vége is gyorsabban merül. 28-30%-ról semmi perc alatt, ha nyomkodom, lemerül 7-8%-ra.
Ezt már a többiektől is kérdezem! Lehet az akku elhasználódása hatással a térerőre? Mert valami gebasz van a térerővel is szerintem. Mert ugyanott a lakásban, ahol eddig max volt, most éppen csak két vonal. Vagy éppen lehet azért mert megszüntették a 3G-t? Tanácstalan vagyok. -
Probert75
addikt
Ez az AccuBattery mennyire mutat igazságot?
Nekem ezt írja! Mennyire hihető?
-
Probert75
addikt
válasz
battag
üzenetére
Ez mind-mind jó kérdés.

Én Frija-val szoktam csekkolni!
A XID(Indonéz) előrébb tart és rendszeres.
DBT(Német)-ből meg még csak egy android 12 van. -
Probert75
addikt
válasz
$atirka
üzenetére
Vagy a Német GVA5-öt és arra az Indonéz GVA5-öt.
Majd az Indonéz legfrissebbet. -
Probert75
addikt
válasz
$atirka
üzenetére
Mert a szolgáltatói szoftververzió nem XID/XID/XID/PLS lett.
Ezért figyeltem oda, hogy ugyanaz a rom legyen, csak a CSC-k mások.
A videóban is mondja, hogy oda kell figyelni.
A PLS az lengyel.
Note 10+ Poland.
Note 10+ Indonéz.Én a te telefonodra mind a kettő GULD verziókat raknám fel egymás után, mert azok egyek, csak CSC-ben különböznek.
De ez csak az én véleményem!
Óvatosan! -
Probert75
addikt
válasz
$atirka
üzenetére
Nem kell buherálni semmit. Még a SIM kártyát sem kell kiszedni.
Hibátlanul rögzít. Legalábbis BT-n keresztül, mert azt próbáltam.
Azóta jött egy újabb Indonéz(XID) frissítés, a februári, azt is rátettem és nem állítódott el semmi. Ugyanúgy megmaradt minden. Közben gjoco1 fórumtárs segítségével sikerült eltávolítani az említett két progit is, + a Netflix appot is, mert arra nincs szükségem. A Samsung Free-t pedig letiltottam. -
Probert75
addikt
Ez a progi vajon jól kiolvassa?
Mert ez alapján 0x0.
-
Probert75
addikt
Kipróbáltam a gyári hangrögzítés előcsalogatását ezen leírás alapján és a benne található videó alapján.
Kihangsúlyozom Note 10!
Jelentem működik! Megjelent a Tárcsázóban a Hívások rögzítése menü.
Erre a Német romra telepítettem ezt az Indonéz romot Home CSC-vel. Minden megmaradt, csak két programmal lett több a telefonon. Az egyik a Samsung Pay, ami nem eltávolítható, és a másik a Samsung Gift Indonézia, ami pedig letiltható.
Mivel ez a két rom teljesen ugyanaz, csak a CSC kód más, így a szolgáltató szoftververzió az XID/XID/XID/XEH lett.

Aki törölt már ADB-val progit a telóról, az leírná nekem lépésről lépésre, hogyan kell? El szeretném távolítani az említett két progit. Szájbarágósan hogyha kérhetném, hogy még véletlenül se rontsam el.

-
Probert75
addikt
Átállt a teló a negyedéves frissítésre?
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz
handrash
üzenetére
Megnyitod a galériát, majd egy képet kiválasztva és abban lent lesz egy ceruza ikon. Arra bökve megjelenik a szerkesztési opció. Ott jobbra lenn lesz a három pötty menü, abban lesz egy körbe zárt "i" betű, A fényképszerkesztő névjegye. Ha azt megnyitod, akkor a felugró képernyőn meg kell jelennie a verziónak és ezzel a frissítési lehetőségnek.
-
Probert75
addikt
A Photo Editor-ra érkezett egy frissítés! Akinek nem jelenik meg a Galaxy Store-ban, nekem sem jelent meg, az így tudja frissíteni. Megkapta a "Tárgyeltávolítót" árnyékok és tükröződés eltávolítására. Kipróbáltam és bizonyos helyzetekben, mikor az algoritmus jól érzékeli, akkor egész jól eltávolítja.
-
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
A zárképernyőt balra elrántva megjelenő "Dinamikus zárolt képernyő" -t ki lehet valahogyan kapcsolni?
-
Probert75
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Volt nekem is olyan témám, ami a 9-en jó volt, de a 10-en nem. Ment a 10-en, csak volt a beállításokban olyan rész, ahol a sötét téma miatt nem váltott a szöveg és nem látszott mi van odaírva.
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz
Willanyasz
üzenetére
-
Probert75
addikt
válasz
gjoco1
üzenetére
Igen, az AodNotify.
-
Probert75
addikt
válasz
battag
üzenetére
"Az új AoN funkciónek (csak akkor kapcsol be ha van értesítés) külön örülök..."
Aminek én is örültem, addig míg be nem akartam kapcsolni!
Beállítottam, hogy "Megjelenítés új értesítésekhez", aztán egyszer megcsinálta, majd magátol visszaállt az elsőre, az "Érintse meg 10 mp-es megjelenítéshez"-re. Azonnal el is felejtettem és felraktam újra az AodNotify-t. -
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Őskövületet!?
Nem olyan régen teljesen felújították.
Majd, ha az alkalmazástár fel-le görgethető lesz a OneUI-ban, akkor esetleg nem használok. Idegesítő a gyáriban, hogy jobbra balra lehet csak lapozni. A hüvelykujjam ínhüvelyének meg nem tesz jót a jobbra-balra sepregetés. Kényelmesebb a fel-le! -
Probert75
addikt
válasz
csubííí
üzenetére
Fizetős van!
THX!
Hátha valaki aki használja meg tudja mondani.
Most esett le! Nem az alkalmazástár háttér színéről beszélek, az nekem is állítható. Hanem a főképernyőn amikor húzom alulról felfele, hogy megjelenjen az alkalmazástár és felette bevörösödik az én esetembe. De mire felér, akkorra persze elfedi a beállított alkalmazás háttérszín. -
Probert75
addikt
Frissítettem a Note 10-em android 12-re. Lenne vele egy kis problémám! Használ valaki Nova launcher-t a android 12-vel? A probléma csak dizájnbeli. Az alkalmazástárat felfele csúsztatással nyitom meg a Novában. Ha a háttérképben, mondjuk az én esetemben van piros, akkor az átmeneti animációnál elvörösödik a háttérkép míg rá nem húzom az alkalmazástárat. Valaki aki ilyen kombót használ megnézné nekem, hogyan kapcsolható ki, mert én nem lelek semmit a beállításaiban?
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
Egyébként a svájci rom független, tehát a telón minden XEH-ra állt?
-
Probert75
addikt
válasz
aszti75
üzenetére
Fentebb írtam, hogy tölthető a decemberi. Nyisd le az összefoglalót és benne van hogyan lehet pc-ről frissíteni a telót.
Vagy most már itt is meg van és letöltés után(innen egyébként kibalassú a letöltés)Odinnal fel tudod rakni.
-
Probert75
addikt
Frija-val már tölthető az XEH, magyar függetlenből a 12. havi bizfrissítés, FUL2 végződéssel, még android 11.
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Mert pl. az én hüvelykujjamnak jobban esik fel-le görgetni az alkalmazástárban, mint jobbra-balra. A gyári ezt meg nem tudja.
-
Probert75
addikt
válasz
gthomma
üzenetére
Senki nem hazudik! Ott azt kérdezi van e értelme a 120Hz-nek.
A cikkben pedig ez van: "A HDR10+ kompatibilis kijelző viszont még mindig a Samsung csúcsszériájának kiváltsága. (Jövőre nyilván kénytelenek lesznek 90/120 Hz-es képfrissítéssel előállni, de egyelőre be kell érni a dinamikus optimalizálással az alap HDR10 statikus képjavítása helyett.)" -
Probert75
addikt
válasz
gjoco1
üzenetére
Lehetséges, hogy így fogják hívni és így fog kinézni!
Samsung Galaxy S22 Note.
Elnézést a másik portálról linkelésért! -
Probert75
addikt
válasz
gjoco1
üzenetére
Hi! Ha jön a OneUI 4.0 a telóra nem kell majd használnunk külön AOD progit, mert lesz a gyáriban olyan, hogy csak értesítéskor jelenik meg az AOD.
-
Probert75
addikt
válasz
Tommy-1998
üzenetére
Mert 2-3 ember írta, az még nem bizonyíték arra, hogy xar. Én nem vettem észre semmi változást.
-
Probert75
addikt
Én is novát használok, nem lebeszélni akarlak benneteket!

Én nem sokat használom a telefont. Kevés beszélgetés, naponta kb összesen 30-40 perc és készenlétbe elment most 3 nap 13 órát a teló. Szóval jól fogyaszt novával és peresze fekete témával az amoled. Tudom, felmerül a kérdés, akkor minek nekem ilyen teló. És tényleg nem is kellene, de szeretem, ha mindent is tud, ne keljen kínlódni, hogy ezt meg azt sem tudja. Maximalista vagyok. -
Probert75
addikt
+ az árára leszek kíváncsi! Biztos 6-700 000 a chiphiány miatt.
-
Probert75
addikt
Öröm és bódottá! Ha ilyen lesz.

-
Probert75
addikt
válasz
gjoco1
üzenetére
De nyúl, pl. ez a hangerő panel szerkesztő is.

-
Probert75
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Átfogó tesztelési lehetőség: *#0*#
Tárcsázóba kell beütni.
Összefoglalóbol van.
-
Probert75
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
"Adaptív fényerő alaphelyzetbe állítás:
Beállítások, Alkalmazások, Device Health Services, Tárhely, Tárhelykezelés, Alkalmazkodó fényerő visszaállítása (Legalábbis S10+ -on)." -
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz
GeoJoe
üzenetére
Sima Note 10-hez megjelent a szeptemberi frissítés.
-
Probert75
addikt
válasz
Memmaao
üzenetére
De most őszintén! Nem akarok vele vitát generálni, de ha kinézel az ablakon és napsütés van, majd a telefon írja, hogy szakad az eső, akkor nem mégy el dolgozni. Vagy nem mégy haza a melóhelyről mert reggel még nem kellett nagykabát, de hazafele menet meg szakad a hó és jó volna. A hírekben megnézem holnap milyen lesz az idő, vagy egyszer a böngészőben ránézek az Időképre oszt bőven elég. Ezen appok pontossága is kérdőjeles. És némelyik rohadtul fogyaszt is. Esetleg annyi szól mellette, hogy némelyik jól néz ki. De mondom még1X, nem akarok vitát generálni. Megítélése szubjektív, mindenki eldönti maga, hogy kell e neki.

-
Probert75
addikt
válasz
Memmaao
üzenetére
Erre a Beautiful Widgets-re gondolsz?
Mert ezt a legfrissebb Novában raktam most ki próbaképpen.
-
Probert75
addikt
Elnézést a más oldali link miatt!

"A Samsung már nem újította meg a Galaxy Note védjegyet" -
Probert75
addikt
válasz
axlfsi
üzenetére
Nem Note 20 van rajta. Bocsesz!
Itt a Note 10+ és a Note 20 ultrás. -
Probert75
addikt
válasz
axlfsi
üzenetére
és csubííí Méret összehasonlítás.
-
Probert75
addikt
válasz
axlfsi
üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
Valszeg nem veszem meg. Az akku miatt már én is elgondolkodtam ezen. Megkérdeztem a debreceni SES-ben az akkucserét, de Pestre küldik és a használt óra árához képest igen sokba fáj, 20 körül van. Ez egyébként a hirdetés. -
Probert75
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Köszönöm! Szóval a lényeg, hogy szerinted még érdemes egy kétéves konstrukciót megvenni.
Szívesen meghallgatnék még érveket pro és kontra. Még sosem volt okosórám, elsőnek jó lenne e? -
Probert75
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Akkor te telefont sem veszel használtan gondolom, mert azt is az arcához, füléhez tartja az ember. Lehet azt finoman kézfertőtlenítővel megtisztítani szerintem.

-
Probert75
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Sajnos újra nem futja. Gari szerintem nincs rá már, de még nem kérdeztem. Nagyon jó állapotúnak tűnik a képeken. Az első perctől kezdve tokban, üvegfóliával, és egy komolyabb, acélból készült lünettával van védve.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest