- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
...és tényleg, köszönöm szépen! Bár a hasznát nem láttam, azt hittem, majd ha csatlakozok egy BT fülessel, mutat adatokat, de ugyanaz van ott, nem olyna, mint a Smart things.
Még egy dolog: Teslaunread ugye csak Nova-hoz van, de nincs ugyanezt tudó másik program? Szeretném, ha mutatná a nem olvasott üzeneteket az ikon badge-n, mint iPHone esetében. Tudom, droid ilyen,hogy ha elsöpröm az értesítést, akkor hiába nem olvastam egy mail-t, az ikonról is törli az értesítést.
Plusz a gmail app-nál az értesítésen nem lehet csak törölni vagy válaszolni egy mail-ra, olvasottnak jelölni csak appon belül.Kb. ennyi a szívfájdalmam, tudom, van ezer másik kliens, de egy aquamail szintű cucc részletes beállításaihoz most nincs energiám.
Akku: Legelőször töltöttem 100%-ra reggel 7-re (nem, nem töltöttem egész éjjel, korán keltem, ráraktam, 7re végzett). Most 50%-on értem haza. Munkahelyen nálunk nagyon szívja, ott az volt a trükköm,hogy a VoLTE és LTE-t is kikapcsoltam, mert 3G-n sokkal kevésbé mertül,de most direkt hagytam és mégis ennyivel értem haza. Nem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 5g 128gb garancia bontatlan
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest