Új hozzászólás Aktív témák

• Acheron

őstag

Sziasztok!
    Erősen érik egy telefon csere, és képbe került a Note család, illetve ezek legújabb tagjai. Specifikációk terén lehet, hogy a 9 -es is ki tudna elégíteni, de mivel ez már szolgáltatónál nem kapható, marad az új 10 és 10+. Elolvastam a teszteket, megnéztem őket kézközelből, de dönteni még nem tudtam. A N10+ egyelőre szokatlanul nagynak tűnik, de azt tapasztalatból tudom, hogy általában a nagyobb képernyő jobb, és viszonylag gyorsan szokható. Most még nagynak tűnik - nekem. Ellenben nekem már a N10 is előrelépés lenne képernyő méretben, és első blikkre sokkal közelebb állt hozzám, mint a nagyobb testvér. A teszteket elolvasva egetverő különbség nincs köztük, a felbontás, néhány kamerás képesség (ami pl a PH teszt alapján nem okozott szignifikáns különbséget), a plus esetén a 45W gyorstöltés, illetve talán leginkább az akku idő, ami eltér. Érdekelne, hogy valós időben ez a tapasztalataitok szerint ez menyi kijelző idő különbséget jelent?
    Számomra talán a legfontosabb, hogy pl a tollat érintően van -e különbség a két modell között? A toll az a plusz funkció, ami miatt leginkább hajlok a Note készülékek felé (munkában van jópár feature, amit tudnék használni) Van olyan dolog, amiben az N10+ ezen a téren többet tud a kisebbik testvértől?
    A szolgáltatónál cirka 50k a felára a + verziónak, egyelőre gondolkodok rajta, hogy a nagyobb képméreten kívül van -e olyan, ami miatt ezt megérné kifizetni?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés