Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika333
tag
Sziasztok. Vettem 2 napja egy Note 10es kisebb példányt. Huawei P30ról váltottam, méretre hasonló - ez is volt a cél.
Na de az akkumulátor idő botrányos nálam. Tegnapi használat, a kép után 3 perccel le is merült.
Pedig még nagyon nem is telefonáltam.Éjfélkor 73%-kal tettem le, reggel 6-kor már csak 51% van rajta. 22% merülés 6 óra alatt úgy hogy nem nyúlok hozzá kicsit kiábrándító.
Tudom hogy az elején még tanul a telefon, és majd jobb lesz, de valahogy nekem sosem bírták jól a Samsungok. S9 is 1 év után már délután 4kor lemerült, az S10+ is már könyörgött töltőért este 6 felé, hiába a nagy akksi. (napi 3 óra kijelzo és 2 óra telefon Bluetooth fülesen)
Ezzel szemben egy iPhone XS vígan kibirta a napot, és a P30 is késő este még 20-30%-on van. De azonnal már az első naptól fogva így bírták. Félre értés ne essék nem fényezésből írom ezt, de egyszerűen nem tudok rájönni mi okozza a nagy arányú merülést ami csak és kizárólag Samsung telefonnál jön elő.
Használat: 2 Sim kártya, folyamatos adatkapcsolat, Gear Fit 2 Pro és Bluetooth füles csatlakoztatva, céges és magán levelezés folyton szinkronizál. (mindegyik telefont így használom).
Megoldást keresnék a merülésre, ezért írtam, úgyhogy a segítő hozzászólásokat előre is köszönöm.
Utóirat: a fenti üzenet megírása 10 perc volt telefonon és ugyannyi %-ba is került!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest