Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• balika333

tag

Sziasztok. Vettem 2 napja egy Note 10es kisebb példányt. Huawei P30ról váltottam, méretre hasonló - ez is volt a cél.

Na de az akkumulátor idő botrányos nálam. Tegnapi használat, a kép után 3 perccel le is merült.
    Pedig még nagyon nem is telefonáltam.

Éjfélkor 73%-kal tettem le, reggel 6-kor már csak 51% van rajta. 22% merülés 6 óra alatt úgy hogy nem nyúlok hozzá kicsit kiábrándító.

Tudom hogy az elején még tanul a telefon, és majd jobb lesz, de valahogy nekem sosem bírták jól a Samsungok. S9 is 1 év után már délután 4kor lemerült, az S10+ is már könyörgött töltőért este 6 felé, hiába a nagy akksi. (napi 3 óra kijelzo és 2 óra telefon Bluetooth fülesen)

Ezzel szemben egy iPhone XS vígan kibirta a napot, és a P30 is késő este még 20-30%-on van. De azonnal már az első naptól fogva így bírták. Félre értés ne essék nem fényezésből írom ezt, de egyszerűen nem tudok rájönni mi okozza a nagy arányú merülést ami csak és kizárólag Samsung telefonnál jön elő.

Használat: 2 Sim kártya, folyamatos adatkapcsolat, Gear Fit 2 Pro és Bluetooth füles csatlakoztatva, céges és magán levelezés folyton szinkronizál. (mindegyik telefont így használom).

Megoldást keresnék a merülésre, ezért írtam, úgyhogy a segítő hozzászólásokat előre is köszönöm. :R

Utóirat: a fenti üzenet megírása 10 perc volt telefonon és ugyannyi %-ba is került!

Új hozzászólás Aktív témák