Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• balika333

tag

(#3364) F_Gergely
    Nekem több éve nem bírt ki egy telefon 2 napot. Most a P30-cal tudtam egyik hétvégén csak megközelíteni a 2 napot. Nálam is, este töltőn és reggel 6 körül veszem le, bár én este 10-11 körül teszem fel. 16-17 órát kell kibírnia. 6-8 óra kijelző?! Nekem jó ha van max 4. De automata fényerőn van, ha kell akkor világít rendesen, nem veszem le.

(#3365) gyuri81
    Nincs gyenge térerőm se munkahelyen sem itthon. Mindig 70-80 % között van és folyamatos 4G kapcsolat (Debrecen központjában dolgozom és nem messze lakok). Az lesz, ma este csinálok egy gyári visszaállítást, mert a költöztetés nem volt jó ötlet.

(#3366) Divinity
    Az AOD reggel 6 és este 10 között aktív, éjjelre ki van kapcsolva.

(#3368) ollie
    Használtan, 3 hetes készülék. Gyári visszaállítást követően laktam be, de lehet a P30-ról költözés - amit ő is felajánlj - kavart be.

(#3372) bigsee
    De mi kerül fel? Minden telefonon ugyanazokat az appokat használom, nincs eltérés. Valami gyári Samsung program szívhatja az akksit, ha sem a Huaweinél sem az iPhonenál nem tapasztalok ilyen mértékű merülést.

Ma újra rakom, teljesen szűzen fogom beállítani, holnap este jelentkezem :) Köszönöm a hozzászólásokat és tanácsokat. :R

• balika333

tag

válasz jose999 #3362 üzenetére

P30, nem a Pro a viszonyítási alap. Az is van a családban, kb ugyanazt tudja a kettő üzemidőben. Na de, a P30 6.1 inch, Note 10 6.3 inch. PPI -> P30: 422, Note 10: 401. Akkumulátor: P30 3650 mAh, Note 10 3500 mAh. Ha este maradna 10 %, azt mondom oké, ott a 150 mAh különbözet.
    De így nem tudom. Nem akartam nagyobbat, mert ezt még tudom egy kézzel kezelni, a nagyot nem.

#bigsee Köszönöm az építő jellegű hozzászólást :C Nem arról volt szó, hogy ha nem használom akkor nem merül.

• balika333

tag

Sziasztok. Vettem 2 napja egy Note 10es kisebb példányt. Huawei P30ról váltottam, méretre hasonló - ez is volt a cél.

Na de az akkumulátor idő botrányos nálam. Tegnapi használat, a kép után 3 perccel le is merült.
    Pedig még nagyon nem is telefonáltam.

Éjfélkor 73%-kal tettem le, reggel 6-kor már csak 51% van rajta. 22% merülés 6 óra alatt úgy hogy nem nyúlok hozzá kicsit kiábrándító.

Tudom hogy az elején még tanul a telefon, és majd jobb lesz, de valahogy nekem sosem bírták jól a Samsungok. S9 is 1 év után már délután 4kor lemerült, az S10+ is már könyörgött töltőért este 6 felé, hiába a nagy akksi. (napi 3 óra kijelzo és 2 óra telefon Bluetooth fülesen)

Ezzel szemben egy iPhone XS vígan kibirta a napot, és a P30 is késő este még 20-30%-on van. De azonnal már az első naptól fogva így bírták. Félre értés ne essék nem fényezésből írom ezt, de egyszerűen nem tudok rájönni mi okozza a nagy arányú merülést ami csak és kizárólag Samsung telefonnál jön elő.

Használat: 2 Sim kártya, folyamatos adatkapcsolat, Gear Fit 2 Pro és Bluetooth füles csatlakoztatva, céges és magán levelezés folyton szinkronizál. (mindegyik telefont így használom).

Megoldást keresnék a merülésre, ezért írtam, úgyhogy a segítő hozzászólásokat előre is köszönöm. :R

Utóirat: a fenti üzenet megírása 10 perc volt telefonon és ugyannyi %-ba is került!

Új hozzászólás Aktív témák