- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
gthomma #13226 üzenetére
Nekem van most Pixel6Pro, Note 20 Ultra, Iphone is. Elötte még egy halom telefon IOS és Android is.
Röviden az Iphone mellet van a sok frissítés biztosan 4-6 évig nem csak 3 fő verzió, minden mindig működik (általában). Ha megveszel egy Note 8-at (2017) mennyi fő verziót kapsz még? Az Iphone 7 (2016) még tuti, hogy megkapja a következő fő verziót.Az imessage évbek óta stabil, a telefon bekapcsolásától tudod használni minden másik Iphone-ossal, ellenben a google messages RCS megoldása évek alatt lett használható.
Ott vannak az Appok amit kb egy design nyelven vannak és minden iphone-on stabilan futnak, nincs az, hogy a Xiamoi telefonon jó, de a Samsung A szérian fagy, az S szérián pedig laggol. Instagram, facebook a legnagyobbak közül erre jó példa.Pl az Airdop, Airpods, ami minden erőlködés nélkül müködik. Én szívtam egy teljesen új Audi A3 Limo gyári fejegységgel ami Android és IOS komptiblis is. Az Android alig akart menni a Google Pixelel nem is ment, Samsungal csak részben. Az Iphone-al semmi gondom nem volt. Minden mindig működött, nem kellet patch, kábel csere, APK, stb..
Nem beszélve arról, az egyik legnagyobb piacon azaz az USA-ban 41% felett van az iphone aránya és kb mindenkinek iphone-ja van ->
Ha egy csoport chat-ban kék a színed (android) akkor kb azt hiszik, hogy szegény vagy (ott a Samsung a kínaiak és a latinok telefonja, a Google Pixel meg a Iphone olcsó kistestvére).
Olvastam, hogy valaki a Tinderen Samsung telefonnal látszott a tükörben és a csaj írt neki, hogy nem baj ha nincs pénze neki is csak régi Iphone-ja van (Egy Note20Ultra volt a telefon)
Itt a teljes lista a sikerhez: [link] btw.Én teljesen az Androidosnak érzem magam, de teljesen megértem, hogy miért ilyen drága az iphone. Támogatás, appok, updatek, kiegészítő, magas kereslet, státusz szimbólum, amivel kompatibilis azzal megy, imessages, stb....
Megéri? Tutira nem, irreálisan drágának tartom. De irreálisan drága volt a Note20U is.
És a Note20U is beleesik a "kamerák vicc kategória"-ba és az sem hibátlan hála az Exynos procinak, de lagalább télen melegíti a kezemet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BestBuy topik
- EAFC 26
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Tőzsde és gazdaság
- VGA kibeszélő offtopik
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- IPhone 15 Pro Max 256GB Állapot 10/10 Akku: 89% Jótállás: 2026.12.21.-ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest