- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gthomma
senior tag
válasz
bbendre #13243 üzenetére
Meghajolok a iphone nagysága és megbízhatóság előtt, azért is szeretném kipróbálni mert akkor végre a mellettem álló haveromnak bluethooton gyorsan átküldhetem a 10 másodperce lőtt közös szelfit vagy a rögzített közös együtt éneklést hangfájlban. Az évek alatt összegyűjtött csengő hangjaimat meg felmásolom a ringtones mappába és kész nem kell külön program .Meg a sok egyéb egyszerű testreszabási lehetőség ugye.
-
válasz
bbendre #13243 üzenetére
"Nem beszélve arról, az egyik legnagyobb piacon azaz az USA-ban 41% felett van az iphone aránya és kb mindenkinek iphone-ja van ->
Ha egy csoport chat-ban kék a színed (android) akkor kb azt hiszik, hogy szegény vagy (ott a Samsung a kínaiak és a latinok telefonja, a Google Pixel meg a Iphone olcsó kistestvére).
Olvastam, hogy valaki a Tinderen Samsung telefonnal látszott a tükörben és a csaj írt neki, hogy nem baj ha nincs pénze neki is csak régi Iphone-ja van (Egy Note20Ultra volt a telefon)
Itt a teljes lista a sikerhez: [link] btw."Ez a legnagyobb faszság amit egy telefon mellett fel lehet hozni érvként. Ha ennek a fele igaz, szánom őket, hogy ezen a mentális szinten vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest