- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
halig12
tag
válasz
Palika71 #9071 üzenetére
Kb. déltől van nálam az új, már vagy 15 hívásom volt, kimenő, bejövő, de eddig semmi probléma.
Remélem így is marad!
Persze tesztelem folyamatosan, majd akkor derül ki, ha elindulok innen Paksról az atomerőműből Bp-re (legközelebb csütörtökön) és az M6-oson hogyan muzsikál
-
-
trobi28
addikt
válasz
Palika71 #5434 üzenetére
Sajnos nem az igazi már az S széria.
Szerintem én többet nem veszek
Végigjártam az 1-5-ig, de mindig azt tapasztalom, hogy egyre jobban romlik a minőség.
Én kifogtam egy hibás S5-öt (vissza is adták az árát), de rengetegen panaszkodtak hasonló hibára a fórumon (kamera gondok, hálózat eldobás, nem hallanak rendesen hívás közben stb.) Sőt, Samsungos szerelő ismerősöm is azt mondta, hogy komoly bajok vannak az S5-elÉn azért is kértem vissza az árát, mert egy "zászlóshajónak" kikiáltott készüléktől ennyi hibát nem tűrök el
Most egyenlőre elégedett vagyok az Alphával (csak ez az LTE.ről visszaváltás vacakol nálam is, használom 3g-n), de ha most kéne másik készüléket vennem, valószínűleg nem Samsung lenne
Túl sok a probléma velük, régen jobban odafigyeltek a minőségre. -
-
sludgeboyx
tag
válasz
Palika71 #4243 üzenetére
Gmailt és nem szeretem ha tele van a postám minden sz*rral ami nem kell azt nyomatom ki.Az oldal linkjét elmentettem ami nekem elég ha kell majd v.mi.Mivel ez egy egyszeri vásárlás volt így nem gondoltam hogy bármikor is szükségem lesz ezekre levelekre.Én nem vagyok ez a gyűjtögetés fajta na
-
Lacopapi
addikt
válasz
Palika71 #3903 üzenetére
Nanana...észreveszem,de nem zavar (megszoktam),a színek meg bőven jobbak,bár az alapvetőt használom...amúgy pedig persze,hogy szeretem,de ezek szerint te is hasonló eredményre jutottál
Egymás mellett sosem volt a két készülék,nem vagyok milliomos...
És továbbra is azt mondom,ha az MA tisztelt tesztelői nem emelték volna ki,akkor a kutyát nem érdekelné...a média sok mindenre képesMessze nem olyan rossz a helyzet,mint amennyire felfújják.
-
Prstin1
aktív tag
válasz
Palika71 #3721 üzenetére
Szerintem meg az i6 ellen állították"hadba", de sajnos elbukott. Hogy miért? Sok oka van, legkevésbé a telefon tehet róla. Szerintem nem tudott mit kezdeni vele hirtelen a samsungos társadalom, korán is jött.Mindenesetre hamar léptek és leállították a gyártást mert egyszerűen nem kellett. Később derült ki, hogy nagyon is jó irány lett volna csak mondjuk s6-nak kellett volna hívni jobb kamerával, bővíthetőséggel.
Én örülök neki és nálam legyőzte az s5-öt a note4-et és meglehet, hogy az s6 - ot is.
Érdekes, hogy a Samsung nem szokott az alma megjelenésekkor ellent dobni. Általában at alma ősszel a Samsung tavasszal akar sok pénzt keresni. Szerintem az s5 nem hozta azt amit kellett így megpróbálták az alma őszi betakarítását kicsit megtorpedózni az alphával. Nem jött be. -
Prstin1
aktív tag
válasz
Palika71 #2887 üzenetére
Egyetértek. Volt s5öm, tegnap is volt a kezembe egy. Nem vagyok oda a kijelzőjéért, sem a méretéért, sem egyáltalán az s5ért.
Viszont jöttek már olyan hírek is, hogy az s6 esetleg kisebb lesz (nem sokkal). A gyorsaságból nem engedek de ha tényleg olyan jól sikerült a kamerája, bővithető lesz és nem lesz 5" nál nagyobb akkor ráröpülök.
Persze nem az elején. Meg akarom várni a teszteket az esetleges hibákat és az ársokkot.Én már vettem xperia arc s-t úgy, hogy nem tudtam, hogy gyakorlatilag mindnek reped a háza a melegedéstől akárcsak a lg g3nak.
Az s5 nek is megvan a maga nyűgje a kamera beragadással.
Kíváncsian várom a megjelenést az első teszteket és a felhasználók visszajelzéseit. -
-
Gzolo
senior tag
válasz
Palika71 #2000 üzenetére
+ @somnia: Next S díjcsomagom volt amúgy is, csak készülék nélkül. Jó ideje nézegettem, viszont Next S-sel 130 volt mindig - és most is annyi az Alpha. Aznap mikor vettem, akció menüpontban megjelent egy Next S vagy Music M 20% akció, 130 helyett 90 a teló. Azonnal rendeltem. Azóta sincs ilyen akció, vásárlás után eltűnt.
Azt gyanítom, hogy a T egyedi ajánlatokat programozott fel, és az jelent meg nálam is, mivel telefon nélküli díjcsomagom volt. Hát így lett ár alatt Alphám, 90-ért megláttam, egy percig nem gondolkodtam, rendeltem amíg volt. i6 64gb és Alpha között gondolkodtam, de ilyen különbséggel nem volt kérdés. (90 vs 190)
-
eM'82
addikt
válasz
Palika71 #1537 üzenetére
Tesztelésnek.
A T-s rommal azt csinálta, hogy egyszercsak elkezdett merülni, s 2 óra alatt le is merült teljesen. WiFi sem volt bekapcsolva, akkor sem (minden szinkronizálás s egyéb google-check ki volt kapcsolva). Kíváncsi voltam, hogy ezzel a XEH rommal is ugyanúgy merül-e? De ez már a 3. napja készenlétben a telónak, s nem csinál ilyen anomáliát. Szerencsére egyelőre csak másodlagos teló, de ha napi szinten kell majd használni, akkor az azért nem járja, hogy 1 napig se bírja, mert valami app beakad s leszívja az akksit. (Rootolással utána tudnék nézni, de mivel garis, így azt nem akarom bukni.)
Valamint random újraindulások is előfordultak a korábbi szoftverrel. -
Icetee
aktív tag
válasz
Palika71 #1537 üzenetére
Gondolom azért írta, mert van olyan akinek valami beakad a háttérbe és egy éjszaka alatt merül 15-30%-ot, úgy hogy nem használja a telefont.
MÁS: A szuper energia takarékos módot tesztelte már valaki?
Arra gondolok, hogy ha elmegy az ember valahova és már csak pár % van hátra, akkor tényleg még akár 1-2 napot is ki lehet vele húzni pluszban? -
válasz
Palika71 #1519 üzenetére
Köszi a segítséget.
Teszteltem egy napig i6-ot, Alpha-t csak pár órát mondjuk.Tetszik mind a kettő.Kijelző nekem nem fontos,a működés legyen hibátlan,gördülékeny,az akku sem fontos,egy napot bírjon ki,este mindig töltőre dugom a telefonjaimat.Egyébként a i6-ot is megakasztottam egyszer a teszt során....
Szóval egy átlagos felhasználó vagyok,számít a minőség,a garancia,de a márka nem.Ne okozzon bosszúságot a hétköznapokban,azok a funkciók amivel rendelkezik (ha már van),az működjön rendesen rajta.
Nagyjából ennyi. -
Parallaxis
addikt
válasz
Palika71 #1519 üzenetére
Persze, hogy szebb, hisz a pentile miatt jóval gyengébb LPI-jű az Alpha, de ez használatnál nem igazán feltűnő.
A zenéket ne hasonlítsd össze, mert a Google nem ad lossless zenét, míg az Apple igen (igaz a saját formátumában) és MP3-ban is jóval jobb minőséget nyújt.
A Google Music olcsóbb, de nagyjából Sokol rádió minőség az iTunes Match-hez képest. A választék szintén az Apple oldalán a nagyobb.A szebbség relatív, nekem mindkettő tetszik
-
-
Lacopapi
addikt
válasz
Palika71 #1382 üzenetére
Egyetértünk,szerintem is megfelelő a hangja,de csakugyan nagyon nem mindegy,mit használsz hozzá. Az előző kommentedhez meg annyit,hogy már én is jártam úgy,hogy hívtam a páromat (szintén tés),és előszörre elutasított,ugyanezzel az üzenettel....másodszorra már jó volt. Szerintem nem a telefonokkal,hanem szolgáltatói oldalról van a bibi.
-
jeni
félisten
válasz
Palika71 #1277 üzenetére
ilyen van és kapható itt nekem Nokia DT-901 van ami biztosan jó lesz hozzá.
ugyan ahhoz jó olcsóbbanez se rossz bár a kábelessel töltővel vagy az adatkábellel olcsóbban jönne ki
2100MAH aksi jó lehet hozzá? még olcsóbb aksi,igaz nem olyan izmos
arra nincs garancia,hogy a Lollipop javít az aksi időn!
adj linket Lacopapi !
-
jeni
félisten
válasz
Palika71 #1271 üzenetére
köszi
te vagy a földön az egyetlen Samsung Alphás aki feltud tenni az S-View oldalra nyíló tokról egy belső képet
az elrendezés teljesen már ettől egy lapos töltős hátlaptól
az a kérdés mennyire lehet rápattintani,hogy nem essen le a telóról?
ez elejét (fogjuk rá 80%-ban) és az egyik odalát védi a tok -
jeni
félisten
válasz
Palika71 #1265 üzenetére
tudnál feltenni képet összerakva és belülről megtekintve? -nem lett drágább?
ezért nem mertem rendelni mert ezt néztem ki ami a Spigen takaró tokkal már nem megy fel. -
jeni
félisten
válasz
Palika71 #1247 üzenetére
hello
ezt vetted meg?
ugyanis korábban beszélgettünk erről,hogy ez csak sima oldalra nyíló gyári tok,és nem wireless funkciós.
csak elírás a wireless töltési funkció.
S View Cover Wireless-szel -
nokia123
aktív tag
válasz
Palika71 #1167 üzenetére
Ma beszéltem velük telefonon és kicsi az esély rá hogy holnap megkapnám a Royal Futár Hungária szállít náluk,csak legközelebb 30-31-én. És valóban 2 év Samsung gyártói garancia van rá. Na mindegy várok
de lehet hogy meg kéne rendelnem ettől függetlenül nehogy drágább legyen vagy netán elfogyjon. Szerintetek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- gregdepo5 károsultjai
- SSD kibeszélő
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest