- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
badxgirl
aktív tag
válasz
kelekyle #4336 üzenetére
Nálam így fest...ez egy tök no name világoskék ultra slim tok, átlátszóval biztos még jobban visszaadja magát a telót de ez volt épp a férjem boltjában készleten, mikor kiütött a "balhé" hogy valami kell rá
Bár szerintem elmegy így is...nem a legjobb talán és szerintem csupaszon szebb a kicsike de nem akarom tönkretenniés ezzel nem lett brutal vastag sem...alig észlelni némi vastagodást...ismerősöknél még ígyis a "bakker de vékony" kategória
-
badxgirl
aktív tag
Én vodás vagyok, nekem ma jött egy nagy erős 17 megás frissítés. Mondanom sem kell nem a lolli...
Tok ügyben. ..nő révén dugig vagyok gyűrűvel, és talán ebből adódóan hőn szeretett alfám oldalsó szegélyeinek hátsó élein minimális, kb fél mm-es (vagy annyi se) kis lepattanásokat találtam 3 napja. Gyanítom hogy ahogy fogdosom, írkálok, meg meg rezzen a markomban, a gyürűk megsértették. Igaz hogy csak nagyító alatt észrevehető kb, de azért gondolom idővel csúnya lett volna így én dobtam rá egy ultraslim szilikon tokot...nem vagyok túl boldog mert erre a szépségre srmmit nem akartam, de inkább ez mint sérüljön. Korábbi telefonoknál pedig nem volt rám jellemző az effajta rongálás.
Erre csak azért akartam rávilágítani mert járhat erre más női tulaj is, illetve férfiaknál esetleg a jeggyűrű okozhat ilyesfajta gondot ha pont úgy szokása fogni valakinek hogy hozzáér.
Ettől még ne legyen ebből a következő felfújt humbuk, ez biztosan nem általános, nem is hiszem hogy anyag vagy minőségi probléma lenne, inkább szerencsétlen véletlenek és használati szokások egybeesése.
-
badxgirl
aktív tag
válasz
mediumgecso #4172 üzenetére
Nekem a világos szürke van, ennek is puha a hátlapja. Olyan fura tapintású, mintha egy vékony matt gumi réteg lenne rajta. Annyira becsapós, hogy többször "belenyomtam" már a körmöm próbaként, és szinte érezni ahogy a körmöd alatt benyomódik, aztán persze nem marad nyoma, mert természetesen nem nyomódik be, de mégis valamiért azt az érzetet kelti.
-
badxgirl
aktív tag
-
-
badxgirl
aktív tag
Röhej amúgy, hogy lassan a galaxy miniken is lollipop lesz mi meg le vagyunk ejtve....
azért sokunk még nem kevés pénzért vette az alfát, meg mégis csak egy viszonylag új, csúcskészülékről volna szó, így az ember azt gondolná, ettől többet várhat frissítés és támogatás terén... -
badxgirl
aktív tag
válasz
guest666 #3439 üzenetére
Nekem teljesen mindegy, de az 5" és 4,7" közti különbségnél milliméterekről beszélünk, ettől nem kell félni.
Note4 tegnap járt a kezemben, az meg annyira hatalmas, hogy azért szörnyű...persze ez egyéni vélemény, ki ezt ki azt kedveli, de azt is kell szokni keményen, csak azt meg a nagy méret miatt.
-
badxgirl
aktív tag
Az elsőt nem tudom, de a másodiknál tuti hogy a durungos véggel írsz telóba, ha pedig benyomod a végét hogy ki jöjjön a toll vég, akkor igazi golyós toll lesz belőle amivel papírra irhatsz.
Egyébként off: hogy a viharba tudtok ezekkel írni? Én nem tudok mert ahhoz hogy írjak meg kell tamasztanom a kezem a kijelzőn, de még asztalra téve is óhatatlanul hozzáérek, ergo vonalakat húzok a mancsommal mindenfelé....
-
badxgirl
aktív tag
Igen, mondtok valamit, hasonló okok miatt szoktam le az ilyen progikról.
A cache törlés pontosan mit takar? Recoveryből kell? ez a wipe cache vagy wipe dalvik cache?
Vagy az is lehet hogy ugyanaz a kettő, bocsi csak Rég nem foglalkoztam ilyenekkel.
egy egy ilyen cache törléssel felejt valamit a teló? Felrakott appok maradnak ha jól rémlik, de chromeba facebe ide oda ujra be kell lepkedni ugye? -
badxgirl
aktív tag
válasz
Lacopapi #3306 üzenetére
Lehet hogy nekem is az lesz
az a baj hogy a gyári feladatkezelő bezár ugyan 1-2 futó appot de a háttérben lapuló sok marhaságot nem....lehet hogy kellene nekem valami komplexebb task killer, ami ezeket a háttérfolyamatokat is kilövi, és állítható benne hogy mit lőjön ki automatán és mit ne. Régen használtam is egyet minden telón, az automatán is lőtte a cuccokat beállított időközönként. Azért szoktam le róla mert sokan állították hogy ha pl 10 percenként lő automatán akkor 10 percenként ébresztgeti a telót stb, ergo az akkuidőnek odavág....Tényleg így volna, nem tud valaki olyan task killert ami minden szempontból jó?
-
badxgirl
aktív tag
válasz
Lacopapi #3304 üzenetére
Dehogy használom csak nem mertem tiltani mert féltem hogy valami fontos...
Evernoteot és mobil vodafonet is csak kb hetente egyszer használom, facebookot kb napi 2x 10 percet, nem tudom minek mennek állandóan...de hiába állítom le 10 perc és ismét ott vannak...
exchange szolgáltatások szintén nem tudom mi, ikonja alapján az email apphoz van köze de azt se használom csak gmailt....vagy pl billentyűzet megy és zabál folyton nem csak ha használom...S health szinten max kósza pulzusméréses idétlenkedés céljával kerül elő nagy ritkán, azt mondjuk nem szívesen tiltanám, ne kelljen emgedélyezgetni ha véletlen unalmamban pulzust mérnék, de azért annak sem kéne nonstop futni...
-
badxgirl
aktív tag
-
badxgirl
aktív tag
válasz
sludgeboyx #3261 üzenetére
Szerintem is rossz helyre fókuszált, plusz az is lehet hogy a fiatalember belemozdult a fotóba. Mellesleg jóképű kis hapsi
Az én fiam pl mozdulatlan addig míg el nem kattintom a képet, és pont a legrosszabbkor fordítja el a fejét stb, nálunk olyankor szoktak ilyen fotók keletkezni. -
badxgirl
aktív tag
Lolliról még mindig semmi? Én minden rossz vélemény ellenére várom, de elég idegölő hogy semmi hír róla. Más modelleknél jöttek sorban a cikkek hogy elkezdték csinálni, ekkorra akkorra várható, tesztelés alatt van, stb...voltak hír morzsák amikből tudhatta az ember hogy kb mikorra várja. ..az alfa háza táján meg csak a csend, annyit tudni hogy jön majd, de semmi több...röhej hogy már s4-ekre csorog kifelé, mi meg még mindig nem tudunk semmit...
-
badxgirl
aktív tag
válasz
Prstin1 #3138 üzenetére
Én inkább attól tartok hogy pl az ára olyat zuhan majd, hogy egy év múlva olyan összegért lehet majd eladni, amilyenért fele ilyen tudású telefonokat...de ne legyen igazam. Remélem ahogy mondod, egy megbecsült ritkaság válik belőle.
Szerintem ha váltok, lehet hogy megtöröm eddigi szokásaimat és nem adom el, max neki ajándékozom mondjuk anyukámnak, ő alcatel pop c7 után hátast dobna az alfától...Bár az sem most lesz hogy ezt lecseréljem. -
badxgirl
aktív tag
Nem igazán értem amúgy mit akar a samsung? Csináltak valamit, amiben mertek végre változtatni kicsit, jól sikerült, szerethető lett, és úgy látom akik megvették nem csalódtak....erre lehúzzák az egészet a wc-n pár hónap után. Nem tudom bánt-e már el ilyen rondán a samsung, főleg egy ilyen ígéretes modellel.
Ezek után sok minden kérdéses az alpha tulajoknál, pl hogy meddig és milyen minőségű terméktámogatást élvezhetünk?
Kicsit úgy érzem magam mint aki felszállt egy hajóra, amiről indulás után leszállt a kapitány és a személyzet, az utasok meg ott pislognak hogy most mi van... -
badxgirl
aktív tag
Még annyit a tok dologhoz...a férjem telefon boltos. A telone kihúzós bőrtokokat 2000-ért tolják a boltban, az s-line és sima matt vagy fényes szilikontokokat szintén, és ezek az ebayen 200-300 ft-ok...nekik is onnan jön a boltba, csak 100 kézen szállítón stb keresztül. Sokszor a komolyabb márkásabb cuccok is csak az náluk nem nagyon van. De láttam már ebayes olcsó tokot tutira gyári mellett, és csomagolás minden betűre ugyanaz, tehát többnyire tényleg azt kapja az ember amit megrendel, csak el kell olvasni a leírást és mindent, mert eddig azt tapasztaltam hogy feltüntetik hogy gyári vagy sem az eladásra kíbált cucc. Persze másnak meg más a tapasztalata, biztos van olyan is aki beleszalad egy két lehúzásba.
-
badxgirl
aktív tag
Több telóhoz is vettem már ebayen tokokat,pl galaxy s3, s3 mini, s duos, trend...
eközt volt 3-4 flip tok is, ez az olcsó fajta amit te is írsz. Meglepődtem bár, de valóban mind aktív flip volt, tehát kisablakban mutatta lecsukott toknál amit kellett stb és teljesen korrekten működtek. Volt ami gyári volt, volt ami nem, de hozzátenném hogy a nem gyáriról nem is állították hogy az.
szerintem ilyen alapon érdemes megvenni. Főleg hogy ha esetleg el is bukod azt a 800 forintot amibe kerül, nem egy egetverő összeg.
Vettem én ott 300 ft környékén is tokokat, és azokkal sem volt bajom, olyan 10-ből 1-szer esett meg hogy lötyögött a telón vagy szépséghibás volt, jellemzően lg-knél.
600 ft környékén és afelett pedig még nem ért meglepetés. Persze lehet én vagyok mazlista...kb olyan 50 db tokom volt amúgy eddig, mind ebayről.
Én most az itthon 6-7000 ft-os spigen tokon vacillálok, ebayen az is csak 3000...persze lehet hogy esetleg nem eredeti, de mondjuk ha amúgy nem gázos akkor azt sem bánom. -
badxgirl
aktív tag
Köszi, akkor mostmár képben vagyok
-
badxgirl
aktív tag
Ma volt alkalmam kipróbálni a kamerát napsütésben, mozgó célponton, hát szerintem valami csúcs. Pedig én alapbeállításokkal fotózgatok, nem vagyok egy nagy szaki ebben, de szerintem simán lő olyan képeket, amik pl a családi fotóalbumban is szépen mutatnak. Aki ért a beállításokhoz, módokhoz az meg talán még többet hozhat ki belőle.
nekem mondjuk annyi volt a fontos, hogy ne egy hét legyen mire fókuszt talál, és ne mosódjon be minden 1 mm-es mozdulatnál...hát ezt röhögve hozza.más:
A nagy akku engem is zseníroz, kérdés lehet e belőle szúrke hátlappal is kapni? -
badxgirl
aktív tag
http://www.ebay.com/itm/141561373202?_mwBanner=1
Ilyen van valakinek? Mik a tapasztalatok? Mennyit vastagít a telón és mennyit ront esetleg a kinézetén?
gondolkodom rajta, itt az ára is egész emberi a 6-7000 ft-os itthoni árakhoz képest, csak nrm akarom potyára megvenni ha a telefon esetleg ezzel is otrombán fest.Off:
Tegnap rápróbáltam egy matt tapintású atlatszó (fehéres) szilikon tokot,na azon sírni támadt kedvem, vissza is vitettem a férjemmel a teló boltba hogy az nekem ugyan nem kell.. -
badxgirl
aktív tag
Rom a gyári vodás van, annyi hogy mikor megvettem frissítettem mert felajánlotta.
-
badxgirl
aktív tag
-
badxgirl
aktív tag
válasz
kengyel #2659 üzenetére
De nálatok ez valami kis bug? Nem lehet, hogy valamelyik romnak sajátossága a jelenség?
A fentebb leírt totális befagyásra volt már valakinél példa? Úgy sejtem az is romfüggő jelenség lehet, bár remélem hogy nem lesz belőle rendszer, azért érdeklődöm mire számíthatok vajon...
-
badxgirl
aktív tag
Nekem tegnap totál megborult a teló
Feloldásnál mar eleve meg volt fagyva, a zárképernyő animált elemei nem mozogtak, ujjlenyomatot nem olvasta, kb 5. próbára sikerült feloldani, aztán a főképernyő úgy fogadott, hogy fekete háttér, ikonok voltak, de értesítési sáv nem,és nem reagált semmire, restart oldotta meg.
Azért 2 napos telónál ez igen rosszul esett
Bízom benne, hogy egyedi és nem ismétlődő probléma lesz, bár most kicsit aggódom, nem-e én vagyok a millióból egy, akinek sikerült egy hibás készüléket kifogni, vagy ilyesmi...
-
badxgirl
aktív tag
Az ujjlenyomatos feloldást korlátlan számban el lehet rontani, a kóddal még akkor is feloldható?
Gondolok itt arra,hogy mondjuk vagyok oly naiv és őrizetlenül hagyom a telefont és a másfél évesemet egy légtérben. Ilyenkor a szóban forgó gyermek ismerve a Samsungok feloldási mechanizmusát,megnyomja szépen a home gombot,majd végighúzza az ujjacskáját a kijelzőn . Mindezt sikeres feloldás hiányában mondjuk úgy 2 perc alatt 30-szor. Ezek után én az ujjlenyomattal ugyanúgy fel tudom oldani?vagy legalább a tartalék kóddal? Vagy az x-edik sikertelen kísérlet után biztonsági okokból leblokkol, mint a minta rajzolós feloldásnál és marad a reset recoveryből?
-
badxgirl
aktív tag
Nekem is ideért végre, hát nem is tudom mit mondhatnék. Nyálcsorgás van
olvastam én hogy szép és jó, de így kézben tartva még szebb és jobb mint vártam... -
badxgirl
aktív tag
válasz
Prstin1 #2476 üzenetére
Ez érdekes. Azt mondjuk láttam hogy itt nem nagyon téma. Igazából mivel úgy veszem le hogy a 4.4 is mrgbízható, gyors, stb, így annyira nem is létfontosságú, csak azért picit piszkálja a csőrömet hogy csak meglesném már... azért tudok nélküle élni, nekem már az is komoly nyálcsorgást fog eredményezni, ha végre a kezembe foghatom az alfát, mindrgy milyrn rommal
-
badxgirl
aktív tag
Egyébként, ha már itt megy a romolgatás...lollipopról tud valaki valamit?
Mert nekem csak annyit sikerült találnom hogy lesz, de még megközelítő infót sem találtam arról hogy mikor...Off: izgulok itt ezen úgy, hogy még a telo sem ért ide mert a g4s jó szokásához híven kátyúba futott...ja...minden vodás rendelésemmel kátyúba futottak eddig 3-ból 3-szor, sosem sikerült határidőre ideérni
-
badxgirl
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Üveget meglesem, hálózattal remélem nem lesz gondom, vodás lesz a kicsike. Annak örülök, hogy tok nélkül is jól bírja a gyűrődést, mert egyenlőre nem igen szeretném tok alatt rejtegetni, egyedül a fiamtól kell eldugnom valahova 90 centi fölé, és akkor minden jó lesz
-
badxgirl
aktív tag
Sziasztok. Jövő héten jön valamikor az alfám, egyes kerdés: honnan szedjek rá fóliát? Nem kell semmi extra csak sima fólia, lehetőleg ami szállítással együtt a legolcsóbb...mert helyben nem igen kapok, egy szál alfa a városban, helyi mobilboltban nincs hozzá semmi, jó eséllyel a szállítónál sem....szóval marad valami webshop....
2-es kérdés: tok nélkül a hátulja oldala mennyire bírja a napi használatot? Semmi extra csak itthon rakosgatom ide oda plusz táskában vagy zsebben van, mellette semmi más. Ha nem muszáj nem rondítanám tokkal....Amúgy van esetleg bármi amit így előre érdemes a telóról tudni? (Típushiba, szoftveres kis problémák, bármi. ...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Könyvajánló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lexus, Toyota topik
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest