- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
bendegruz #9753 üzenetére
Hello
Nekem ez van a telómon de úgy néz ki nem valami jó tapadással bír hosszú távon. Ugyanis az utóbbi időkben kezdett a camera résznél felengedni. Pedig nagyon szépen rá lett téve 2015. júliusában.
[link]
Ez az ami a HOME gombot teljesen körbe öleli.
A másik meg a ami a HOME gombnál nyitott,nem öleli körbe.
Ezzel amit felraktam ,még nem látszódnak,hogy elválna a telótól. Ezt korábban tettem rá.
Vannak más márkák de azokat nem ismerem.A kérdésem az,hogy ha leveszem,rendesen lemosom,akkor is vissza lehet tenni,hogy tapadjon ismét antistatikus elven? Esetleg még a gyártás során kap valami tapadási felületet az üveg?
-
jeni
félisten
válasz
bendegruz #9543 üzenetére
Az csak akkor megy ha 2015.09.30 előtt lett regisztrálva a MySamsung oldalán.
Tisztelt Ügyfeleink!
Ezúton is értesítjük Önöket, hogy 2015.09.30. után regisztrált termékeinkhez igényelhető szolgáltatásaink köre megváltozik. A Házhozmegyünk szolgáltatás a jelzett dátum után regisztrált mobiltelefon- és táblagép termékeinkre megszűnik. Természetesen a fenti dátum előtt regisztrált készülékekre az eddig is érvényes szolgáltatások elérhetőek maradnak, amennyiben a készülékek regisztrációja 2015.09.30. éjfél előtt megtörténik.
-
jeni
félisten
válasz
bendegruz #1122 üzenetére
üdv
a fólia mindig is véd pluszban ha még van alatta GGS3 vagy GGS4 edzett üveg.
ártani nem árt.
nekem nem fólia van rajta hanem még egy plusz üvegréteg.a nilkin tok sem rossz de ez jobb ami nem más mint a SPIEGEN hybrid tok itt kapható.
-
xcbiker
addikt
válasz
bendegruz #998 üzenetére
Szerintem nem.... az S5 nem lenne ronda, ha a keretét nem csicsázták volna, hanem mint az S3 vagy S4-nél egy egyszerű borda mentes keret lett volna. Nekem olcsó kínai telefon benyomását kelti egy a króm keret.
Egyébként meg a szépség elég szubjektív dolog.... kinek mi. -
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
bendegruz #176 üzenetére
200k-val nem lenne annyira erős , az s4 árán kezdene , az s5 fentebb kezdet , a Z2 is , SŐT az i6-is , szerintem még bele fér.
szrk.: alpha hmm , kiváncsi leszek a closed beta-ra remélem nagyobb akku + ip besor. + egy nagyon helyes kis sd kártya hely + 1 infra port ÉS meg is lenne a tökéletes felső kategoriás telo ( a számomra , ÉS pedig nem szeretem a samukat
)
Keem1: fHD Minek ? 4,7 colon nem látnád , hidd el
-
HaZse
őstag
válasz
bendegruz #147 üzenetére
Vagy az apple/wp topicba beleront jósok droid fan és veri a nem létező pöcsét, hogy a droid milyen sazabd és hogy milyen jó, mikor a launchert le lehet cserélni és van widget, sőt a droid topic nagy része arról szól, hogy hogy lehet root-olni a telót és rom-ot cserélgetni.
Szerintem ez a szánalmas.Hogy on is legyen: Szépen néz ki a telefon, de ez a kamera nem semmi. Sőt ez a sok helyesírási hiba... És nem elég, hogy a szövegszerkesztő aláhúzza a helyesírási hibákat, de azért amit nem húz alá, az is lehet hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest