- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száguldo
aktív tag
válasz
vening1989 #9971 üzenetére
Ha jó akkor jó ha nem akkor meg általában 4G térerő gondok szoktak lenni. Más nem nagyon.
-
Száguldo
aktív tag
Tárgytalan most nézem csak 5.0.2 van rá. Köszi Samsung.
-
Száguldo
aktív tag
Használja valaki az ACR-t 5.1-en mert most gondolkodom hogy frissítek 4.4 ről de ha nem megy rendesen akkor nem szenvedném végig a vissza csinálás procedúráját illetve az 5.1. menyivel jobb akku időben mint a 4.4 ?
-
Száguldo
aktív tag
válasz
anderledani #9700 üzenetére
-
-
Száguldo
aktív tag
válasz
AngeloDivina #9692 üzenetére
Szerintem nem bír ki egy napot.
-
Száguldo
aktív tag
Szintén pedig az enyém még függetlenítve is van.
-
Száguldo
aktív tag
-
Száguldo
aktív tag
A Note ceruzákal NEM kezelhető a többi telefon egyik sem!!!!
-
Száguldo
aktív tag
Na ma hosszú idő után BNK3 Osztrák rommal elköszöntünk a T hálózatától letiltott LTE-vel.
Restart megoldotta a gondot de azért kicsit bosszant a dolog. -
Száguldo
aktív tag
válasz
marcias #2035 üzenetére
Esetleg 120-ért van egy eladóm T mobilos kb. 1 hónapos, legálisan kitudom nyittatni ha zavar a függőség Knox 0x0 van hozzá egy eredeti Samsung tok ami szintén benne van az árban. [link]
Nekem kevés a 32GB és Note 4 után nem igazán jött be nekem kicsi és Note EDGE re váltok.Tudom ez nem a hirdetés rovat ezért bocs a többieknek.
-
Száguldo
aktív tag
Nem a vas hibája lesz ez hanem a T-s LTE mert flottás ismerősömnél is panaszkodnak hogy nem oké a dolog.
-
Száguldo
aktív tag
Egyértelmű hogy a szolgáltatóknál nem oké valami az LTE részen mert visszavéve 3G-re semmi gond, és ugyan ilyen gondjaim voltak Note3, Note4 és S5 esetében is a T-nél de csak LTE engedélyezése esetén. persze ritkábban mint az Alphával és erősen helyfüggő is volt a dolog ( már tudtam hogy hol kell figyelni) .
Ui. rom frissítés óta csak most jelentkezett először három hét alatt. A gond tehát szerintem idővel megoldódig.
-
Száguldo
aktív tag
Na ma BNK3 független rommal úgy elköszöntünk a GSM hálózattól hogy csak restart segített.
-
Száguldo
aktív tag
válasz
Maranello74 #1640 üzenetére
A jelenség normális nem gond ha a gyárit vissza rakod az vissza írja.
-
Száguldo
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #1607 üzenetére
Hát nem értek egyet veled, sajnos Én is legyalultam a telekomos romot és felraktam a függetlent azóta gyorsabb kevesebb akut eszik stabilabb jobb a térerő és nem kell néznem és hallgatnom néha azt a magentás szörnyűséget.
-
Száguldo
aktív tag
válasz
Maranello74 #1572 üzenetére
Igen működik a dolog.
-
Száguldo
aktív tag
válasz
Maranello74 #1563 üzenetére
+1 OTG és így aránylag elég a 25 GB. belső mert azért 64 GB. után kicsit szokni kell.
-
Száguldo
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #1532 üzenetére
hagyd az IGO-t eszi az aksit meg a procit még mindig nincs optimalizálva próbáld meg ezt ingyenes offline [link]
-
Száguldo
aktív tag
Be léptem Én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest