- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
cozmo
őstag
válasz
xcbiker #11824 üzenetére
Üdv. a Mesterséges elavultatás klubjában. És itt is. Gondolj csak bele. Szegény gyártónak valahogy el kell adni az új telefonokat igaz?
A recept:
1. Ne adj ki a régi 1-2-éves telefonokra szoftver frissítést;
2. Az utolsó frissítésnél törekedj, hogy a telefon használhatatlan szintre lassuljon. Ezáltal szomjazzon a sok hülye az új modellre;
3. Add el ennek az átvert baromnak az új telefont;
4. Röhögj a markodban a sok majmonNa ezért sem veszek több csamcsungot!
-
DarkChild
senior tag
válasz
xcbiker #11822 üzenetére
Nálam is hasonló a szitu, az elmúlt 2-3 hétben vagy három alkalommal is előfordult, hogy úgy vettem fel az asztalról az órák óta nem használt telefont, hogy teljesen meleg volt, az akku meg vagy 10-20%-ot merült a legutoljára látott állapot óta. Nálam az "Android System" nevű process a ludas - valamiért hajtja a procit, mint az állat. Nem jöttem még rá, miért van ez, wipe cache-t már próbáltam, ha még előfordul a jövőben is, szerintem factory reset lesz belőle
-
melan
senior tag
válasz
xcbiker #10690 üzenetére
Nekem volt ugyanilyen gondom, csak kisebb volt a jelenség mérete. A digitizer vált el az üvegtől, és mivel ragasztott az üveg, nem lehet cserélni, javítani. Nekem a futár jött, látott és cserélt! Teljesen korrekt volt (kapcsolatfelvétel pontosság stb), megnézte, a fenti dolgot elmondta, majd elővett egy vadi új készüléket a tatyóból, és átklónozta a telefon adatait. Ekkor éreztem azt, hogy megérte a prémium készülék, mert ilyen gari jár hozzá...
Remélem Neked is hasonló szerencséd lesz! -
visionbp
tag
válasz
xcbiker #10688 üzenetére
Sajnos, van.
A mostani második készülék, mert az elsőt hálózatdobálás miatt cserélték egy éve kb. Ennek a gps-e a múlt hónapig klasszul működött, az utóbbi két-három hétben viszont valami ok miatt mintha megbolondult volna. Városban pl. simán odébb rak 3 utcával. Múlt héten autópályán néztem, hogy többé-kevésbé rendszeresen 2 percekre veszti el a jelet, azaz kb. 4 kilométerenként "talál vissza" az aktuális pozícióra.
Tartok tőle, hogy már nem lehet cseréltetni, úgyhogy más telefon lesz ebből.
-
kelekyle
őstag
válasz
xcbiker #4726 üzenetére
Egy HRt csinálj hátha nem a telefonnal van a gebasz, utána szolgáltatónál sim cserét kérj a hibára hivatkozva.
Gyakran találkozok ilyen problémával (bár azokban nem is csatlakozik a netre), APN beállítások rendben, mobilnet az előfizun aktív de mégsem megy, sim csere megoldja. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
xcbiker #1531 üzenetére
Igen, nekem is, de ha autót vezetek és azt gyakran kell külföldön is, akkor valami komolyabb szükséges. Az offline opcióról már nem is beszélve. Milliószor átgondoltam, próbáltam, ezek nem játszanak, ha komoly dolgokról van szó. Szóval, nincs ami kiváltja a szükséges sys.txt fájlt.
-
Velocity
aktív tag
igen, jó lenne tudni, lesz-e feketében a vodánál, mert én is ott akarom venni.
Illetve ami fentebb felmerült, hogy a szolgáltatós modellekben nem Exynos, hanem Snapdragon 801 van, arról is jó lenne valami infó.Valamelyik nap voltam bent egy voda visonteladónál, ők még nem kaptak alphát, de vodafone márkaboltokban (pl Aréna pláza) azt mondta lehet, hogy már van.
-
kutga
félisten
Szvsz az átlagfelhasználót nem érdekli az éppen aktuális szoftver verzió. Ha magamból indulok ki, pusztán azért hogy magasabb legyen az oprendszer verziószáma a készüléken, nem frissítenék ha a gyári oprendszer is kielégítően működik.
Annál is inkább, mert ahogy írtad, a frissítésekkel bejött új funkciók erőforrásokat vonnak el, a hw pedig adott.
Úgy érzem valahol rossz irányba kezd elmenni a fejlesztés, az újabb és újabb szoftok helyett arra kellene koncentrálni a gyártóknak hogy egy gyárilag bugmentes rendszerrel hozzák ki a telókat, akkor aztán egyáltalán nem érdekelne a frissítés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- PayPal
- Fűnyíró topik
- Macska topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Könyvajánló
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Villanyszerelés
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest