- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
badxgirl #5631 üzenetére
gondolom olyan megoldás nincs amivel xef 4.4.4-et tudok varázsolni pc nélkül....
De van.
Ezzel átállíthatod a CSC-t: [link]
De három gond van:
- a fent lévő romnak tartalmaznia kell a XEF-es CSC-t (ha nem szolgáltatós a romod, akkor jó eséllyel tartalmazza)
- root kell hozzá
- factory resetet csinál a készülék az átállás során -
Lacopapi
addikt
válasz
badxgirl #3567 üzenetére
Az A sorozat szerintem eladhatatlan lenne,ha előtérben maradna az Alpha...legalábbis nehezebben adnának túl rajta és inkább azt tolják. A miért az ő fejükben van. Én örülök,hogy ilyenem van,eddig egyet láttam buszon (pedig sokat kóválygok). Szóval nem bánom,hogy nem egy elterjedt típus. A frissítés meg túlélhető- valami csak lesz.
-
bgabi1
aktív tag
válasz
badxgirl #3344 üzenetére
Utánanéztem alaposabban én is, mindkettő golyóstollal kombinált, tehát nem ezt keresem. Ha valaki ért ehhez megdobhatna némi infóval. A Samsung is kínál fél tucat stylus pent, melyeknek rendes ceruzavékonyságú a hegye. Vennék is, de nem tudom, hogy kompatibilis-e az Alpha képernyőjével. Note típusokhoz ajánlja főleg és tabletekhez. Valaki szakértő??
-
-
makopeter
tag
válasz
badxgirl #3307 üzenetére
Mondjuk én mindnenap újraindítom a telót, amikor töltőre dugom. Félperc alatt bootol de én meg se szoktam várni. Sokan nem szeretik újraindítgatni de ez is csak egy rendszer. Mármint ha a PC-t is napokig bekapcsolva hagyom, tud fura dolgokat művelni. Egyébként beragadni is akkor szokott valami ha huzamosabb ideig nincs újraindítva. Nekem megy Face, Messenger, Viber, Twitter, Időkép, Dropbox, stb., mégis alkalmazáskezelőben 0,97GB foglalt, 880MB szabad pedig My Magazinetól kezdve minden megy, csak pár Play alkalmazás van tiltva meg az S Voice. Ha az ember vesz egy ilyen telót, szerintem használja ki, ahogy előttem is írták azért van a RAM hogy használva legyen.
-
ntomi0730
senior tag
válasz
badxgirl #3307 üzenetére
Az ilyen bezáró programok többet ártanak mint használnak!!! Olvasd el az Android ram kezelése cikket. Sajnos nem tudom most linkelni, mert telóról írok. A lényeg az, hogy nem kell bezárogatni mindig mindent, mert úgy is újból megnyitja azt ami neki kell. Ennél fogva többet fogyaszt a telefon. A ram azért van, hogy használva legyen!!!
-
bgabi1
aktív tag
válasz
badxgirl #3062 üzenetére
Köszönöm kimerítő válaszod! 800 Ft-ot megér egy próba tényleg. Megrendeltem az Alphamat és szénfekete van írva az adatainál. Rákerestem a neten a színekre, de úgy látom mindenhol ez a szín van csak nem írják oda, hogy szénfekete. Egy a lényeg feketét akarok, a végén nehogy szürke legyen. Holnapig még tudok korrigálni a megrendelésen. Valaki erősítsen meg, hogy ez az, amit akarok.
Köszönöm. -
Prstin1
aktív tag
válasz
badxgirl #2949 üzenetére
Szia.
1:töltsd le a playbol a phone info appot. Ezzel látsz mindent a telefonodon amit látni kell.
2:Asztali gépen keresd meg a sammobile. com oldalt(be kell regelni)
Az oldalon meg fogod találni a firmwares lapot amin rá tudsz keresni a sm-g850f ujabb romjaira.Innen tudod a romokat és a 3.09 odint letölteni.
Pontos leírás az ügymenetről az s5 topik inditójában betüről betűre.#ntomi: tudsz még esetleg hang fel+home+bekapcs módban egy wipe resetet csinálni.A tb visszaállitás vagy ahhoz hasonló nem játtszik. Különben is visszamásolnál olyat is amit nem kell, ebben kengyelnek is igaza volt.
-
kengyel
nagyúr
válasz
badxgirl #2678 üzenetére
Már a vásárlás óta én tenyérrel húzva, képernyőmentést nem tudok csinálni. Megvagyok nélküle is, ez lenne a kisebb gondom. A mai napig nem tudtam regisztrálni a telefont, ez a nagyobbik gondom !
És ha behülyülök, ezért fogom eladni ! A Samsung már lassan egy hónapja ül a dolgon . -
-
makopeter
tag
válasz
badxgirl #2328 üzenetére
Mondjuk én fóliát sem használok, szerintem a GG jól teszi a dolgát, de fólia helyett itt páran üveget használnak, nem vastagítja nagyon a telót és biztosabb a védelem is.
A hátlapról annyit hogy két hónapja használom tok nélkül munka közben is, még nem vettem észre rajta sérülést bár ha véletlenül mégis baja esne, ez filléres dolog.
Többen panaszkodtak hálozateldobásra, köztük én is. A legtöbben T-nél vásárolt készüléknel tapasztaltuk. ROMcsere nálam és másoknál is megoldotta, T-s romot gyári függetlenre cserélve a garancia sem ugrik és a probléma is megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Analóg fényképezés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest