- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
És mi lesz helyette?
Megértem azokat, akik nem szeretik a flip tokokat, mert nekem is kizárólag a flip full window case típus jön be, esetleg egy jó gyári tok. Meg is néztem a teló vásárláskor, hogy lehet-e full ablakos smart tokot venni, de nem találtam. Az előző Nova 5t és LG g6 mobilomra is csak tükröset tudtam gyártani, az az előtti Honor 7-en is a mágnest utólag kellett bele ügyeskednem, mert nem volt smart, mint a gyári redőnyös. Az LG g6-ról megmaradt még egy "szépség", de az ujjlenyomat olvasó nem működik vele, a toknál működő értesítések se látszódtak volna, és amúgy is sok munka lett volna vele. Ráadásul gagyi lett volna, pláne a gyári Samu tok minőségéhez képest.
Rátettem a Samura, így nézne ki a hívás: -
soundman1
senior tag
Néztem, nekem is ilyen. A korábban használt tokjaimnál is visszavette a fényerőt. AOD esetén a panelnek se tenne jót és némileg az üzemidő is csökkenne. A panelek korszerűsödése miatt egy ideig tarthatná erősebben egy ideig, illetve jó lenne ha a power gombra fel lehetne éleszteni egy ideig erősebb fényerőre. Ez van, van mit fejleszteni.
Nekem inkább az infók kicsik és ingerszegények, pl. kiírhatná a hívó fél nevét, a design oltárán csorbult a praktikum. Ez sem a régi már.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest