Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
veterán
válasz
Trooper82 #10941 üzenetére
Ennyi. Én is kb így használom. + Két év múlva sanszos, hogy más telóm lesz amúgy is.
papesz5
"Biztos jó telefon,de közel egy év után sem tudom megszeretni."Érdekes de én sem. Mondjuk az első Samsung telóm az okos telós korszak óta. Két családtagnak lett ilyen, nekik bejött - gondoltam akkor legyen egy már nekem is alapon ment a választás...De valahogy nem jön be az egész, egy ideig használom még nyilván, meg sokszor vissza is megyek még ma is a kis mini iPhone-ra..nem tudom. majd a jövő eldönti hova tovább... (A gyors 120-as kijelző és a kamera az viszont nagyon jó tényleg)
-
Breki
veterán
válasz
Trooper82 #10941 üzenetére
Ezekkel a beírásokkal tulajdonképpen mit akartok bizonyítani?
Ha jjól emlékszem pont-e program dokumentációja is elnagyarázta és méri a töltési ciklusok okozta elhasználódást, sőt mint korábban említettem tanulmányuk is vanln erről.
De mert most szám amit kiír jó egyértelmű az bizonyítja l, hogy amit egyébként írnak hülyeség?
Abban egyetértenek, hogy mindenki használja ahogy akarja, de nehogy már bebdzéljétek nekem, hogy amit egyetemlegesen írnnak az ilyen típusú akuk töltéséröl az valótlan
Na de ezzel zártam is más téma
Násnál.is van az, hogy a Galaxy Store olyan programot is akar frisdíteni amit Google playel raktam fel, és olyan is volt, hogy felajánlott frissítést miközben a Google play szerint a legfrissebb volt fent
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest