- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
hamikike #9782 üzenetére
Nem tudom, mert itt plö azt írod (#9777) a 'microSD-USB-C adpaterrel' kapcsolatban, hogy : " Az adapterbe jól van betéve, mert PC-én látni."
- Ebből pl nem tudhatjuk, hogy az a PC, amelyben ez rendben, annak az USB-C portja USB2.0 -ás, vagy 3.0, vagy 3.2 ??? - mert ugye, mindegyikhez más-más max teljesítménykimenet tartozik ,és ebből is adóthat olyan különbség a talőéval összahasonlítva, amely mellett elmenni igencsak jelentős 'nagyvonalúság'...
Amennyiben tehát megvizsgáltam, akkor annak eredménye alkalmas lesz arra, hogy vagy csökkentse, vagy növelje valamely hiba lehetőségét, és például erre vonatkozóan is kaptál infót korábban.Szóval, amikor az előzmény után, jóindulattal, megelőlegezetten azt gondoltam, hogy bővítetted a korábbi ellenőrző-listádat [(#9773) "A múltkorival kapcsolatban felmerült infók alapján, csak van egy leszűkített köröd ... " ] -akkor lehet tévedtem. Mert, ugye abba az is beleértendő volt (hisz megtörtént), hogy korábban, például ez is említésre került.
De, akkor legyen még egy, amellyel kapcsolatban szintén nem adtál (még) infót: az említett adapter átfordítása a teló portjában, vagy hogy esetleg a használt tok akadályozhatja-e a megfelelő érintkezést / vagy sem, stb, stb...Ilyesmik miatt is került firtatásra az ellenőrző-listád, és amennyiben első körben mindent el is végeztél volna, akkor szvsz 3-nál kevesebb lehetőséget említesz abban, hiszen le tudtad szűkíteni ennyire (tehát továbbra sem 1db konkrétumra+!) , és azért az utolsó mondat abban posztban, mert mindenkinek lehet egy fáradt napja (vagy valami ami gátolja), így lehetett volna... (no mindegy..) .
Szóval, tartok tőle, hogy még mindig több olyan részletet nem ismerünk, amelyek sajnos az egyenlet részei lehetnek, és ez miatt rámutatni konkrétumra, szerintem még mindig nem lehet, így javasolni sem bármit ⇒ "megoldásnak" .Azt pedig, neked kell tudni, hogy ilyen előzmények után, neked, hol látszik valamiféle olyan ok, amelyre az a tartalom a szerinted védhető következtetés, amit a #9782 -es posztodban elhelyeztél....
Új hozzászólás Aktív témák
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest