- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Látom korábban volt arról szó, hogy a Telekom 11-el árulja, lehet akkor kifutott ez a széria, mert én már 12-vel kaptam. Mondjuk az tényleg fura, ha 11-el olcsóbb, mint a 12-vel. Kár, hogy a dobozra nincs ráírva a gyártási idő, mint pl. a Sony tévéken.
Gyorstöltést kikapcsoltam, úgyis szinte csak éjszaka töltöm. Biztos csak kibír 2 napot, ha a J5 2017-el is úgy volt. Tárhely nagyon fogy, szerintem 5GB volt a rendszer az elején, meg mi az az Egyéb? Még csak a Wazze-t raktam fel. Lehet a frissítések telítik. Cache törlése segít ezen?
Hívásrögzítés a régen használt ACR-el is megy. Igaz kicsit halk a hívott fél. Nem találom a felvétel forrásának beállítási lehetőségét, pedig szerintem volt. Ilyen, mint ami Hívásrögzítőnél van. Hang erősítése segít valamit.Perzeusz van valami Google alkalmazás, csak nem jut eszembe a neve, ami a beszédet leírja. Ezt kellene kimásolni. Érdekes, hogy ezen nem működik a magyar nyelv, most próbáltam a J5-ön, simán tudtam email szöveget mondani, egyből írta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest