- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tachikoma
aktív tag
Ma sikeresen factory resetelt a telefon a zsebemben, miközben járkáltam egy bevásárlóközpontban. Leírom hogy mit kell ehhez csinálni, hogy más ne járjon így...
- AOD és duplakopp aktív (Accidental Touch protection is be volt kapcsolva, de láthatólag sz@rik rá)
- pin kódos belépés + ujjlenyomat
- pin kódnál be volt kapcsolva, hogy nem kell "OK"-t nyomni - na ez volt a fő hiba
- Intunes Company Portal-on keresztül munkahelyi céges policy le-enforce-olva a telóra, miszerint 10 hibás feloldási kísérlet után automatikusan factory reset, figyelmeztetés nélkül.Egyszercsak veszem ki a zsebemből, és ez fogad. Korábban is csinálta már, hogy behozta a tárcsázót, és hallottam ahogy a zsebemből jönnek a tárcsázó hangok, de ez a mostani komolyan felcseszte az agyam.
A legidegesítőbb az egészben hogy az ujjlenyomatokat is újra fel kell venni, azzal szívtam a legtöbbet. Hiába volt backup GDrive-on meg Samsung cloud-on, egy csomó appnak nem jön vissza a beállítása.Természetesen az OK-gombos elfogadást visszakapcsolom, anélkül a megadott darab számjegy után elkezdi a kiértéekelést. Ha be van kapcsolva, akkor legalább egy kicsi területet kell megnyomni, hogy elinduljon a kiértékelés, sokkal kisebb az esély, hogy azt sikerül megnyomnia a zsebemnek.
Persze marha jó lenne, ha nem lenne ilyen szigorú a céges policy, de szerintem erre kicsi esélyem van, hogy azon változtatni tudjak. Még valami bixby-s automatizálást tudok elképzelni, hogy ha nincs otthoni meg céges wifi-re kapcsolódva, akkor kikapcsolja az AOD-t, vagy nem tudom. Szívesen várom az ötleteket, mert ma ez szuperjó vasárnapot csinált nekem...
(az nem ér, hogy tegyem be becsukható tokba, mert az nekem nem bejövős...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Black Media Markt garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest