Új hozzászólás Aktív témák

• sxxorp

őstag

válasz Aryes #2320 üzenetére

Ha hatásvadász módon kinyilatkoztattad, hogy nekem, vagy bárkinek a "mázli kell" hogy jó legyen a telefon, akkor neked miért fáj a tükörbe tolom a fejed a fordítottjával (szerencsétlen), hogy felfogd milyen blőd dolgot írtál? Mázli nem ahhoz kell, hogy valami ritka dolgot kapjak? 600-ból 597 az mázli (+mind 'nem úgy fogja' :DDD )? Vagy inkább az szerencsétlen, aki belehúzott a 2-3ba? Mi kell még, hogy megértsd? Vagy nyugodjunk bele, hogy az imént magadra aggatott jelző a helytálló, amit szintén rosszul használsz? A szerencsétlen flótás jelentése az én szótáramban 'balszerencsés', nem idióta, de az irány alakul:DDD (Lehet hozzá bologató Jánosként asszisztálni :R )
    Neked szignifikáns, mert belenyúltál, de egyáltalán nem magas arány a felgyorsult termékciklusokon belül. Nekem volt már gyártási hibás telefonom, nem a típus, csak egy bizonyos széria volt érintett. Nyíltan nem ismerték el, csak közvetve, és kiderült, hogy később mégis módosítottak a gyártási folyamaton, nem ma volt. Itt az XDA-s nyoma, az elnevezés is tőlem származik, én a Sony Ericsson fórumon vittem a dolgot: [link]
    Még egyszer: kevés nyomát találtam a problémának ennél nagyobb léptékű nemzetközi fórumokon is, nagyon messze van ez egy komoly, elterjedt típushibától. Biztos előfordul, jó lenne megtapasztalni, de túldimenzionálni sem kell.

Új hozzászólás Aktív témák