Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• osonte

őstag

Megérkezett ma a 25 Wattos töltő, Alza-ról rendeltem és szállítással 7280Ft volt: [kép] .
    Csináltam egy gyors tesztet, telefon bekapcsolva, AOD kikapcsolva (csak akkor megy, ha értesítést kapok és még nem olvastam el, de a teszt közben ilyen nem volt).

kezdés 19%
    10 perc 36%
    22 perc 56% - itt volt egy bejövő WhatsApp kihangosított hívásom, ami 12 percig tartott
    32 perc 71%
    40 perc 78%
    50 perc 91%
    60 perc 99%
    62 perc 100%

A kábel minősége sokkal jobb mint ami a telefonhoz járt, nem vastag, jó a tapintása, megfelelően rugalmas és 20cm-el hosszabb. A töltési sebesség meg számomra kifejezetten jó, mert ha este elfelejtem feltölteni a telefont, akkor reggel fél óra alatt tudok annyit pumpálni bele amivel az egész napot végigdolgozom (telefont is használok a munkámhoz).

Szóval nekem megérte az árát! A telefonhoz kapott töltő+kábel meg megy a dobozába.

#2153 gerner1: Igen, ezt tudtam egy rakat régió van benne, csak vártam hogy megkapjam én is a Telekomos telefonnal. Romoltam már eleget, de ezt nem akarom és így néha később jön a frissítés. Ha már romot cserélnék, akkor XID-re (Indonézia) cserélnék a gyári hívásrögzítés miatt.

Új hozzászólás Aktív témák