- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
t72killer #1937 üzenetére
A némileg arrogáns fogadtatás részedről jelezhette volna, hogy nagy hangú megmondó lehetsz, a hiányosnak tűnő tudáskészlet ellenére... épp ezért érdemes tisztázni:
1. Ez nem hit kérdése. Akkor érdemes magyarázni, ha van tapasztalatod, vagy leellenőrizted, még akár tanulhatsz is belőle. Én korábban már adtam ilyen engedélyt applikációnak, de most lekaptam a Gsam-et, és 5 perc alatt beállítottam: egész mélyre megy root nélkül is!
2. 1-1 kisebb engedély megadása továbbra sem root, sem boot unlock, stb., ami sértené a knox-ot; utánanéztem. Nekem 1-2 ilyen hasznos adb trükkel sikerült elkerülnöm, hogy az utolsó telefonom már soha nem volt rootolt.Predatorr: Az itt is kapott tüneti kezelés jellegű 'általános jótanácsok', tévhitek követése ellenére szűnni nem akaró panaszkodás helyett csak annyit kellett volna tenned, hogy letöltöd a javasolt app-ot, és adsz esélyt egy az átlagosnál mélyebb diagnosztizálásra. Bár ez még nem a megoldás, de komoly előrelépés lehet. Ugyan az app eléggé segítőkész sorvezető, miközben lustaságból a kívánt parancssor másolható verzióját kerestem, rábukkantam, hogy ezt valaki még szabatosan le is írta: [link]
Szerk: látom azóta megvolt a végleges 'megoldás' is: [link], neked már akkor mindegy, de hátha másnak segít az ötlet a dózer helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro max Pitaka Magez és gyári Apple tok
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest