Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sxxorp

őstag

válasz t72killer #1937 üzenetére

A némileg arrogáns fogadtatás részedről jelezhette volna, hogy nagy hangú megmondó lehetsz, a hiányosnak tűnő tudáskészlet ellenére... épp ezért érdemes tisztázni:
    1. Ez nem hit kérdése. Akkor érdemes magyarázni, ha van tapasztalatod, vagy leellenőrizted, még akár tanulhatsz is belőle. Én korábban már adtam ilyen engedélyt applikációnak, de most lekaptam a Gsam-et, és 5 perc alatt beállítottam: egész mélyre megy root nélkül is!
    2. 1-1 kisebb engedély megadása továbbra sem root, sem boot unlock, stb., ami sértené a knox-ot; utánanéztem. Nekem 1-2 ilyen hasznos adb trükkel sikerült elkerülnöm, hogy az utolsó telefonom már soha nem volt rootolt.

Predatorr: Az itt is kapott tüneti kezelés jellegű 'általános jótanácsok', tévhitek követése ellenére szűnni nem akaró panaszkodás helyett csak annyit kellett volna tenned, hogy letöltöd a javasolt app-ot, és adsz esélyt egy az átlagosnál mélyebb diagnosztizálásra. Bár ez még nem a megoldás, de komoly előrelépés lehet. Ugyan az app eléggé segítőkész sorvezető, miközben lustaságból a kívánt parancssor másolható verzióját kerestem, rábukkantam, hogy ezt valaki még szabatosan le is írta: [link]
    Szerk: látom azóta megvolt a végleges 'megoldás' is :DDD: [link], neked már akkor mindegy, de hátha másnak segít az ötlet a dózer helyett.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés