Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Pitterix: Gyógytorna
- gerner1
-
LOGOUT
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
Ez utóbbi pl. én vagyok. Én mindig frissítek, nem különösebben figyelem a telefon különböző teljesítési mutatóit, egyszerűen csak használom. Ha lemerül, feltöltöm (teljesen). Nem nézem, hogy mennyi a SOT, vagy bármi egyéb. Laggot vagy mást nem látok, eddig még egy frissítéssel sem észleltem az égvilágon semmi változást. Rengeteget játszom rajta, sokat nyomkodom, szóval ha lenne valami érdemi romlás vagy javulás, valószínűleg azért érzékelném. Tegnap is kaptam rendszerfrissítést, azóta sincs semmi

Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Melyik tápegységet vegyem?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- FOTÓS beárazás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch 2
- Esik a hóóó!!
- További aktív témák...
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Firmware letöltése

Dr Bubo