Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7351) PA80 válasza MadMancs (#7348) üzenetére


PA80
tag

Epson wf 3720dwf a nyomtató. NFC is van rajta és van külön app-ja is a leírás szerint. Remélhetőleg, akkor igy működni fog a dolog! Még nincs itt, úgyhogy még nem tudom kipróbálni, de hamarosan szerintem megérkezik.

(#7352) MadMancs válasza PA80 (#7351) üzenetére


MadMancs
veterán

Ha van NFC akkor az a legjobb. Így küldeni se kell sehova, csak a hozzá tartozó app + nfc. De látom wifis, így szerintem neked is a legcélravezetőbb az lesz ha wifihez csatlakoztatod és mint hálózati nyomtató használod, így minden eszközről tudsz nyomtatni ami ugyanahhoz a hálózathoz csatlakozik.

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#7353) PA80 válasza MadMancs (#7352) üzenetére


PA80
tag

:R :R

[ Szerkesztve ]

(#7354) pinnacle válasza pinnacle (#7346) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Android 10-en tényleg nem megy a telefonhívás rögzítés? Jó lenne tudni, hogy érdemes tovább keresni, vagy reménytelen.

(#7355) PA80 válasza pinnacle (#7354) üzenetére


PA80
tag

Én úgy tudom, 9 óta nincs, de javítsatok ki, ha tévedek!

(#7356) zojjektum válasza PA80 (#7355) üzenetére


zojjektum
senior tag

Én is így tudom.

(#7357) pinnacle válasza PA80 (#7355) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Köszi! Akkor ez nem fog menni.

(#7358) gjoco1 válasza pinnacle (#7357) üzenetére


gjoco1
addikt

Külső App használatával fog.Cube ACR 2.2.182. Egy hete próbáltam és nagyon profi minőségben veszi fel a beszélgetést.

"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/

(#7359) pinnacle válasza gjoco1 (#7358) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Köszi! Próbáltam, mindent engedélyeztem, de itt sem hallottam semmit. Te valami változtattál az alapbeállításon?
Azt ajánlották, hogy izraeli vagy thai SIM-el oldjam fel a korlátozást. Ilyet csinált már valaki?

(#7360) PA80 válasza MadMancs (#7348) üzenetére


PA80
tag

A telóm simán csatlakozik Wifi direct-en a nyomtatóval és az a pdf-et is fogadja és nyomtatja szépen (email nyomtatása is megy, eddig ezt a kettőt próbáltam ki). A Tab is csatlakozik, de azzal nem megy a nyomtatás valamiért, lehet, csak valami beállítási probléma. NFC-vel még nem sikerült összehozni a telóról való nyomtatást. Olvastam, hogy NFC-vel meg app-al történő nyomtatásnál a Google Drive-on megy keresztül a nyomtatandó anyag. Ez igaz lehet? Az Epson app-jánál levő véleményeknél olvastam ezt.

[ Szerkesztve ]

(#7361) gjoco1 válasza pinnacle (#7359) üzenetére


gjoco1
addikt

Én fogtam az APK-t,feltettem és használtam.Az volt a fura,hogy mintha arra emlékeznék,hogy egy hétig használhatom talán(olyan,mintha kellene a Pro).......Vagy valami hasonló.Három vagy négy alkalommal vettem fel beszélgetést,mert muszály volt.Most,hogy szóbahoztad ránéztem és az egyéb beállításoknál a mai dátum szerepelt,hogy talán vége a "próba időszaknak" (?) Nem tudom.Kerestem leírásokat róla,de igazán nem tudtam kiigazodni rajta. [Innen ] kezdtem el olvasgatni+a Play-on,de nem igazán egyértelmű a véleményezés.
Ha jól emlékszem valamelyik Note csoportban szereztem a linket. :U
Nagyon nem mélyedtem bele,de lehet benne turkálni és ott "nyoma"van az automata felvételnek.Olyan hívásoknál is,ahol nem manuálisan nyomtam a felvételt.
Most,miután rákérdeztél-nézegettem és le is szedtem az alkalmazások közül. :DDD
APK maradt.Majd tüzetesebben utána kellene néznünk.Ha Neked van hozzá kedved,akár itt,vagy privátban visszatérhetnénk rá,mert amúgy érdekel a dolog Engem is. ;)

"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/

(#7362) MadMancs válasza PA80 (#7360) üzenetére


MadMancs
veterán

A cloud print megy google fiókon keresztül. De ezt nyomtatonak is tudnia kell. Jo dolog ha nem otthon vagy és úgy akarsz nyomtatni. Én kipróbáltam, működik de nekem nincs ra szükségem. NFC nézd meg használatiban hogy működik. Lehet enyém is tudja pdf wifi directen, sose próbáltam:B

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#7363) PA80 válasza MadMancs (#7362) üzenetére


PA80
tag

Az nekem sem fontos egyáltalán (mármint hogy távolról nyomtassak), meg úgy olvastam, meg is fogja szünteti 2021-től a Google ezt a szolgáltatását. A lényeg igazából, hogy telóról, otthonról menjen zökkenőmentesen a dolog, mert minden hivatalos dolgom ezen intézem (amiből most nagyon sok van), meg a legtöbb nyomtatnivalómat ezen (is) tárolom. Sajnos ez nekem újdonság, eléggé le vagyok maradva abban, mennyi mindent tudnak már ezek a ketyerék. 5 éve pl. még okostelóm sem volt, nemhogy arról nyomtattam volna. Kár, hogy ilyeneket 40 évesen kell megtanulnom, de hát ez van :B Amúgy NFC-t pl. életemben nem használtam sosem (ez az első NFC-s telóm egyébként), szóval még egy újdonság :)

[ Szerkesztve ]

(#7364) pinnacle válasza gjoco1 (#7361) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Itt van az izraeli SIM kártyás, gyári hívásrögzítő előhívása. Kicsit ijesztő, hogy héberül indul, de egyből lehet nyelvet váltani. Alul írják thai kártyával. Már csak kellene tudni, hogy hol veszek izraeli SIM kártyát? :)

[ Szerkesztve ]

(#7365) FeZ... válasza pinnacle (#7364) üzenetére


FeZ...
aktív tag

Tök fura, hogy valakinek megy, valakinek meg nem a hívásrögzítés. Nekem Samsung A70-em van (és Android 10 !!) és a Cube ACR hibátlanul veszi fel a beszélgetéseket. (a másik fél is jól hallható, ami más programoknál nem így volt)

(#7366) pinnacle válasza FeZ... (#7365) üzenetére


pinnacle
nagyúr

A50-ben mondták ahol te is hozzászóltál. Te is alapbeállításon használod? Szerintem jó lesz ez az izraeli SIM, ha valaki tudja hol lehet venni, milyen kell, írja be legyen szíves. Ezt az Androidos topikba akartam írni. :)

[ Szerkesztve ]

(#7367) MadMancs válasza FeZ... (#7365) üzenetére


MadMancs
veterán

Kipróbáltam Cube ACR A50 en. Látszólag működik, gyakorlatiag egy néma hangfájl az eredmény.

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#7368) FeZ... válasza MadMancs (#7367) üzenetére


FeZ...
aktív tag

Ok, én A70-en használom, nekem működik. Korábban több másik hangrögzítő programot kipróbáltam, azok nem voltak jók. Vagy nem hallatszott a másik fél vagy alig.

(#7369) DrKapocs válasza pinnacle (#7364) üzenetére


DrKapocs
őstag

Elolvastam a fórum több oldalát. Thai kártyát írnak, amit az ebayen vesznek. Gyakorlatilag kb. 5 eft-ból kijön az, hogy tudd használni a Samsung beépített hívásrögzítőjét.

Valaki gondolkozik rajta, hogy kipróbálja?

(#7370) gjoco1 válasza MadMancs (#7367) üzenetére


gjoco1
addikt

:Y Az me hogy a manóba? Nálam gyönyörűen ment az ET Music Pro-val.
Viszont még mindíg kérdésem lenne ezzel kapcsoltban( mert 2 napja letöröltem az alkalmazások közül az APK-t).hogy aki használja.......Ugyan miért kaptam a használat előtt,hogy 1 hetes próba.Illetve valóban átmegy fizetősbe?
Te a Play-os változatot használod,vagy a telepítőset? Ahogy bogarásztam a napokban valami akku optimalizálást kért.Illetve ott az egyéb beállításoknál is láttam,hogy minden beszélgetésnek nyoma van,de azokat nem találtam a hangfájl mappában. :U
Illetve azt belehet állítani,hogy ne vegyen fel mindent,csak mauálisan kapcsolni,ha szeretnék felvételt a beszélgetésről?

[ Szerkesztve ]

"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/

(#7371) DrKapocs válasza MadMancs (#7367) üzenetére


DrKapocs
őstag

Én korábban már próbáltam, nekem sem megy. Nem is fog, felesleges minden beállítás, reinstall, stb.

Viszont az a thai/egyiptomi/stb. SIM kártyás dolog engem nagyon érdekel. Xiaomin van hívás rögzítőm, itt is nagyon hiányzik.

[ Szerkesztve ]

(#7372) bmt50 válasza DrKapocs (#7369) üzenetére


bmt50
senior tag

Nekem ugyan ez a hívásrögzítő nem igényem, de véleményem azért lehet.
Jogszabályi kötelesség ide vagy oda! De hogy néz az ki, hogy a telefon alap funkciójának használatáért valamilyen kerülőkkel az ember fizessen?
A telefonok kameráját sem lehet használni nagyon sok gyárban, múzeumban meg vakuzni nem lehet, de valahol "am block" fényképezni sem.
Mégse kötelez a kamera szoftver arra, hogy egy aktuális adatbázist töltsünk le a magyar tiltott helyekről, és kapcsoljuk be a GPS-t, hogy ahol nem lehet ott a kamera ne működjön.
Mindenki a maga fütyülőjével tutujgatja a csalánbokrot.

Magyarán: ha rossz helyen fotóztál, vagy felvetted H. Miklós utódjaival a telefonbeszélgetést, amiben nokiás doboz helyett samsungos dobozban kérték a tízezreseket, és nem voltál erre felhatalmazva, akkor bűntessen meg a törvény. A kocsikban sincsen lekorlátozva a sebesség. Ha elcsettent 107km/h felett a trafipax, akkor megy a csekk és a bűntetőpont.

[ Szerkesztve ]

Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!

(#7373) MadMancs válasza gjoco1 (#7370) üzenetére


MadMancs
veterán

Nem tudom. Nem szabadna kifogni egy lejátszón se egy sima AMR nek, na meg appon belül is néma.
APK, mivel kis hazánkban nem érhető el play ben (de fura mert appon belul meg simán enegdné megvenni prémiumot 690ft/3hó ért). Minden enfedélyt megkapott.

DrKapocs, nekem sincs rá szükségem, csak kivancsi voltam ha már így szóba jött.

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#7374) gjoco1 válasza MadMancs (#7373) üzenetére


gjoco1
addikt

Igazán Én sem használnám állandóan,mert minek.De sajnos vannak esetek,amikor bizony jól jön.(Hétfőn pont kellett,mert a könyvelőm ellentmondásba keveredett egy tévedése miatt a Polgármesteri Hiv.Adó osztályával szemben,amit természetesen felvettem. :DDD )
Play-on fent van. [link] De ahogy mondod negyon fura az,hogy ha jól emlékszem egy hét után kellene fizeti. :U
+1 :K

"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/

(#7375) MadMancs válasza gjoco1 (#7374) üzenetére


MadMancs
veterán

Fent van. Csak nem kompatibilis. Ha törlöm nem tudom play ből telepíteni. Annyiban tévedtem hogy nem régió miatt nem elérhető :DDD

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#7376) gjoco1 válasza MadMancs (#7375) üzenetére


gjoco1
addikt

És,ha APK-t telepítesz? :U

"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/

(#7377) FeZ... válasza gjoco1 (#7370) üzenetére


FeZ...
aktív tag

Egy pillanatra elmerengtem a kérdéseden, mert XDA-s letöltés rémlett, de megnéztem, az egy másik rögzítő volt, a Cube ACR Play-ről lett letöltve. Igaz, még 9-en telepítettem és ezzel együtt frissítettem 10-re. Talán ez is beleszólhat a működésébe.
A kérdéses beállításokat most nem tudom, mert semmit sem csináltam vele eddig, felvette a beszélgetéseket automatán, én meg kitöröltem belőle azokat, amik nem kellettek. Semmit sem állíthattak rajta eddig.

(#7378) gjoco1 válasza FeZ... (#7377) üzenetére


gjoco1
addikt

Én most újra feltettem(APK),nagyjából megvan az összes engedély-beállítás(levettem az automatát,hogy csak amit szeretnék rögzíten azt tegye).Tesztelem újra,de a hét elején is tökéletes volt. ;)

Samu Note9 10-es SW.

[ Szerkesztve ]

"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/

(#7379) MadMancs válasza gjoco1 (#7376) üzenetére


MadMancs
veterán

Kizárásos alapon -mivel play ből nem lehet- APK telepítettem. Semmi. Látszólag működik de csak egy néma AMR hangfájl az eredmény.

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#7380) gjoco1 válasza MadMancs (#7379) üzenetére


gjoco1
addikt

:F Nekem szépen lejátsza.....

[ Szerkesztve ]

"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/

(#7381) bmt50 válasza gjoco1 (#7380) üzenetére


bmt50
senior tag

Lehet, hogy valami az engedélyek körül van. Nekem egy rakás dolgot kellett engedélyeznem az ACR Cube-nak, amit kért. A kisegítő lehetőségektől kezdve az akkumulátor optimalizáció kikapcsolásán át a wifi hívások tiltásáig. Utóbbit nem találtam, hiába dobott az adott beállítási menüpontba be :F
A hangfájlok üresek nálam is, de én csak Nektek segítségül próbálkoztam ezzel. Az is lehet, hogy valamit elbarmoltam a beállítások közben.

Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!

(#7382) pinnacle válasza DrKapocs (#7369) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Itt van konkrét SIM kártya ajánlat. Érdekes, hogy nekem évente kell azonosítani magam, miközben simán lehet kapni aktivált SIM kártyákat. 1500 Ft-ért lesz hívásrögzítés. EU-s adatvédelmi szabályok miatt nincs benne. Érdemes a többit is átnézni, ha jól láttam nincs kockázat. Nekem független a telefonom. SIM csere, újraindítás, gyári vissza, telefon beállítás, SIM csere, újraindítás, mintha ezután a visszaállítást, nem ajánlanák, de a videóban csinálták.

[ Szerkesztve ]

(#7383) MadMancs válasza bmt50 (#7381) üzenetére


MadMancs
veterán

+1
Én is csak segítség nyújtás céljából próbálgatom. Ugyanezek engedélyeket megkapta (wifi hívás kikapcs nálam nem kérte, igaz ki van alapból mert se voda se telekom dominó nem támogatja) de semmi -hallható- eredmény. :F

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#7384) Luissimo válasza bmt50 (#7381) üzenetére


Luissimo
veterán

Nekem A70-en müxik a Cube ACR, A50-en pedig nem.
Lelkevan a kicsikének😃

(#7385) gjoco1 válasza Luissimo (#7384) üzenetére


gjoco1
addikt

Nálam is. :DD

"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/

(#7386) DrKapocs válasza pinnacle (#7382) üzenetére


DrKapocs
őstag

Én nagyon gondolkozok rajta, hogy belevágok. Egy dolog tart vissza, ez pedig a factory reset. Illetve olvastam egy olyat, hogy az izraeli sim-mel problémás lehet a naptár (ott péntek és szombat a hétvége). Nem tudom, hogy ez állítható-e. Te próbáltad?

(#7387) junkhead válasza DrKapocs (#7386) üzenetére


junkhead
aktív tag

Az én telóm egyiptomi ROM-os, alap benne a hívásrögzítés, ami nekem egyáltalán nem hiányzik.
NFC nincs benne, az viszont nagyon kellene. :F

Gondolkodom lecserélem A51, A71 vagy Note 10 Lite-ra.

(#7388) pinnacle válasza DrKapocs (#7386) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Kellene valakit találni, akinek van izraeli SIM- je, mert most látom, hogy 1 hónap mire ideér. Lehet a fenti linkelt topikban kell megkérdezni, valaki kölcsönadná. Ha bármi gond van visszaállítható az eredeti SIM-el. Valami olyat olvastam, hogy nem ROM-ot váltunk csak régiót. Igen az szívás ha nincs lehetőség hétfőt beállítani első napnak. Mondjuk ott is élnek keresztények, biztos reklamáltak volna. Ezt is a Samsung fórumokban kell megkérdezni.

A30s-nek ugyanaz a kamerája, mint az A50- nek? Az a gondom, hogy nagyon túlélesitett, agyontömörített képeket készít. Előnézeti képen egy pillanatra még látom a normális képet, de 1-2 másodperc után, valami algoritmus élesíti. Professzionális módban, előnézetben, nem látom ezt az élesítést, de azok a képek sem az igazik. Komolyan mondom a J5 2017 telefonom szebb képeket tud. Van erre valami megoldás? Vagy ez ilyen, ha egyáltalán ugyanaz van mindkettőben.

[ Szerkesztve ]

(#7389) MadMancs válasza pinnacle (#7388) üzenetére


MadMancs
veterán

Ez a hét kezdete dolog alapjáraton állitható. Ezen kívül talán még ébresztőnél használ az ember napokat többnyire, ott meg nem hiszem hogy zavaró lenne.

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#7390) zojjektum válasza junkhead (#7387) üzenetére


zojjektum
senior tag

Odinnal nem lehet romot cserélni? Soha nem próbáltam, de haver pl. lecserélte a note 9-en a tmobile romot függetlenre, hátha ezen is lehet, ha nincs esetleg hardveres korlátja és akkor nem kellene készüléket cserélni.

(#7391) pinnacle válasza MadMancs (#7389) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Köszi! Akkor ugye nincs semmi probléma? Nem tudod kölcsönadni :) ?

(#7392) MadMancs válasza pinnacle (#7391) üzenetére


MadMancs
veterán

Kölcsönadnám, ha lenne, de nekem nincs. Csak mutattam hogy nem gond ha másik régióban vasárnappal kezdődik hét, mert ez átállítható. :)

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#7393) bmt50 válasza zojjektum (#7390) üzenetére


bmt50
senior tag

Nem kell készüléket cserélni szerintem. Ha lesz egy kis időm, akkor lehet belevágok egy főzött rom felrakásába. Élő biztosításom van, így nettó hidegen hagy a Telenor fadapos garanciája. Ugrándozhat a Knox ide vagy oda :DD

Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!

(#7394) junkhead válasza zojjektum (#7390) üzenetére


junkhead
aktív tag

A teló csak kontinensen belüli rom cserével működik.
Kipróbáltam.
Főzött rommal nem tudom.

(#7395) DrKapocs válasza pinnacle (#7388) üzenetére


DrKapocs
őstag

Bennem megérett a döntés, én ezt meg fogom csinálni. Néha nagyon-nagyon jól jönne a felvétel. Egy dolog tart vissza jelenleg. 1 Nincs izraeli sim-em. Ez a kisebb gond, rászánom azt az 1500 pénzt. 2. Nem nagyon van rá időm és kedvem, hogy újra beállítgassak mindent. Ez legalább 1 teljes nap lenne.

(#7396) pinnacle válasza MadMancs (#7392) üzenetére


pinnacle
nagyúr

OK! Köszi! Arra gondoltam, mi van ha az izraeli régióban nem látszódik a hétfő, de ezt biztos jelezték volna a Samsung topikokban.

DrKapocs nézd meg a videót. Mutatják, hogy a SIM cserétől még nem jelenik meg a felvétel gomb, csak a gyári vissza után. Nem tudom, hogy a biztonsági mentésből visszaállítás működik más régióval is?

Erre a fénykép élesítés problémára nincs ötletetek? Majd megkérdezem az Android topikban is, hogy melyik a legjobb kamera szoftver.
A51-nél is írják. Feltűnő, hogy a zajmentesítés mindig erős, a jelenetoptimalizáló rendre ráélesít a képre és megtolja a szaturációt, a vonalélesség viszont eleve nem kifogástalan. Éjszaka kifejezetten zajos képek születnek, ezzel együtt a kontúrok is nagyon elpuhulnak.
Nekem ha ki van kapcsolva a jelenetoptimalizálás, akkor is élesít. A50-nél nem olvastam, ilyen problémát, lehet nincs is. A30s-be lehet A50 kamera van, A51 szoftverrel.

[ Szerkesztve ]

(#7397) DrKapocs válasza pinnacle (#7396) üzenetére


DrKapocs
őstag

Szerintem ez a "hét napjai" nem lehet gond, mert pl az általam használt aCalendar+ appban a hét bármelyik napja beállítható a hét kezdő napjaként.

Inkább a kérdés az, hogy pl. NFC van-e, google cuccok jól működnek-e. De szerintem ilyen téren minden oké, nem olvastam ennek ellenkezőjéről.

(#7398) bmt50 válasza pinnacle (#7396) üzenetére


bmt50
senior tag

Open Camera a Te szoftvered. Az XDA-n a gyári kamera szoftver mellett egyedül ennek látják értelmét. Persze ez se tud 12 Mpixeles képeket csinálni, tehát a pixel binning bukott, de részletgazdagabb kép a gyári szoftverben is csak a 25MP-s beállítással nyerhető.

Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!

(#7399) pinnacle válasza bmt50 (#7398) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Köszi! Majd kipróbálom. Ilyen vacak, túlhúzott, mosott képet csinál. Csúcsfényekkel, telítettséggel lehet variálni. Mondjuk nekem igazából az Amoled kijelző a fontos (egyébként az nagyon jó, jobb, mint a VA paneles TV-m, monitorom), de azért legalább olyat tudhatna, mint a régi telefonom.

[ Szerkesztve ]

(#7400) pinnacle


pinnacle
nagyúr

Megrendeltem a SIM-et, nem kapkodják el.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.