- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
saja
csendes tag
LMDE 2 van rajta telepítve. Kicsit aggódom a HDD miatt, mostanság többször látom boot-nál, hogy a partíción helyrehoz ezt-azt.
Csak egy sima, matt XGA kijelző van benne.
Sajnos a proci csere utáni visszaszerelésnél letört egy darab a palmrestből jobb oldalt (ahol egy csavar rögzítő helye van). A műanyag azért csak megadja magát egy idő után...
-
Vladi
nagyúr
41 és még nem döglött meg? ezigen!
milyen os? van valami könnyítés hozzá?
christal hd van benne?
-
saja
csendes tag
Frissítettem egy 1.7GHz-es procival (2MB cache). Látszik a gyorsulás
.
Egy másik akkut is vettem innen az apróról, ami egyelőre nem működik jól. Remélhetőleg csak szoftveres, kalibrációs probléma.
Már csak egy SSD kéne, és talán még el leszek vele 2-3 évig
. Na jó, arra jó, hogy LateX-et használjak
, és híreket olvassak, esetleg letöltött filmeket játszak le vele. Apropó! HD mkv filmet is vígan le tud játszani projektorral
.
-
Mad_Wolf
aktív tag
pont ilyenem van, egy darabig htpc-ként használtam, de már ahhoz is gyenge, most a szekrényben pihen... egyébként makulátlan állapotban van, semmi másra nem volt használva csak filmnézésre
de most hogy olvastam a blogot, lehet leporolom és rakok rá egy linuxot, gyereknek internetezésre tökéletes lesz -
saja
csendes tag
Gondoltam egyet. Felrakok rá egy Debian alapú Mint-et. Valahogy a 12.04-es ubi (vagy lubi) nem akart jól működni az ATI kártyával (nem működött sokszor a hardveres gyorsítás).
Ha valakinek van ötlete, melyik erre a legjobb disztró, ne habozzon leírni! (Igaz, hogy ez felhasználási szokásoktól is függ.) -
x-Drew
csendes tag
Nekem egy R40-esem van (Mobile Pentium 1.3 Ghz Banias / 512 Mb RAM / Ati Radeon Mobility (16 Mb)), és mindennapi használatban tartom (Office, Internet (SRWare IRon 5ös verzióval akár 10 megnyitott tabbal is bírja), programozás --> VS 2008). 3 ezer forintért jutottam hozzá hibásként egy ismerőstől, HDD beteg volt benne (bontóból jött a gép és a HDD-n még volt is egy matrica, hogy "csak pörög"...
). Hibátlan a gép, persze már a műanyagok örgednek rajta, de a jó öreg műgyanta mindig kisegít.
Amúgy meg nem igaz, hogy ez nem gamer PC, én ezekkel szoktam rajta játszani: The Bindig Of Isaac, CS 1.6, Mechanarium (legjobb point and click kalandjáték, varázslatos grafikával!), Zuma's Revenge, Plants vs. Zombies, Warcraft III, Star Wars Battlegrounds.Persze nem egy kórájhét hádéhétezerhétszázhetvenhét, de amire én használom megteszi, és sokkal jobban a szívemhez nőtt, mint bármelyik korábbi gépem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- HP Prodesk 600 G6 mini PC gyári WIFI - Core i5 10500T- 16GB - 256GB NVMe SSD - több db!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest